Andreea Pisoi ai un PM de la mine, te rog citeste-l, pt ca observ ca tu continui sa intretii sau sa deschizi conversatii nelegate de andreea balan. Aici nu e CHAT. Tu chiar nu intelegi?
tre cool, te rog sa nu ii mai raspunzi la astfel de posturi. Oricum in cateva zile vor disparea. sper doar ca domnisoara sus-numita sa citeasca pm-ul, altfel iau alte masuri.
multumesc
www.andreeabalan.go.ro si discutii cu webmasterul acestui site.
44 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
mie-mi place site-ul xergiu
Nu cred ca exista critici pentru site...mie-mi place...sunt si poze cu andreea mai multe...stii ce cred ca ar fi bine?!sa mai pui cateva poze ca eu intotdeauna intru pe site si le avad pe aceleasi...bine nu e neaparat si sper sa nu te superi pe mine ca ti-am zis asta.Oricum site-ul e super k-lumea....AngeLgIr| sunt pe irc Pe #andreeabalan,daca vrei sa mai vb . Te pup pa! esti cool. 

- AngeLgIrL
- Junior Member
Initial trimis de Hera
tre cool, te rog sa nu ii mai raspunzi la astfel de posturi. Oricum in cateva zile vor disparea. sper doar ca domnisoara sus-numita sa citeasca pm-ul, altfel iau alte masuri.
multumesc
da sa traiti sefa.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Da, site-ul chiar e ff. fain ! E printre putinele care chiar imi place cum e realizat!
xergiu cat ai muncit la el?
xergiu cat ai muncit la el?
-
covergirl^^^ - Junior Member
Cover, crede-ma, a muncit enorm de mult... Anyway, cel mai najpa e sa realizezi k ai muncit pentru nik atata timp..
(

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Pai, din diferite motive... Pentru bani, placere, datorie, dragoste... ETC!....
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Love, da... Din pacate inca exista bani!!!! ;P ;P ;P
:mad: :mad:

-
Site-ul o k, dar mai pune si u niste poze noi, k? Kisses
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
What?
Si acum no offence dar hai sa o luam putin la misto
AB;r Prietenul ei
Nu face cu nervii k Gaby?
Si acum no offence dar hai sa o luam putin la misto
AB;r Prietenul ei

www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
-
mihaitzu - Junior Member
Necinste
Mi se pare mie sau site-ul asta triseaza la voturi pentru Top100? Imi pare rau ca readuc pe prima pagina subiectul unui site care nu joaca corect (si imi pare si mai rau ca nu am facut-o mai demult), dar fanii trebuie sa stie. Asta ca sa nu-i trimit un email anonim webmaster-ului Top100.ro
Cel care se ocupa de site-ul oficial al Andreei da dovada de lipsa de respect fata de fani si fata de toti cei care-i viziteaza site-ul.
Am mai multe de spus, dar o sa ma abtin deocamdata. Vreau sa vad reactia voastra.
Cel care se ocupa de site-ul oficial al Andreei da dovada de lipsa de respect fata de fani si fata de toti cei care-i viziteaza site-ul.
Am mai multe de spus, dar o sa ma abtin deocamdata. Vreau sa vad reactia voastra.
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
-
Dragos C. - Junior Member
lol...
asa fac toate siteuril oficiale sau nu. ce te mira? crezi ca daca ar zice doar "daca va place siteul sa-l votati in top" ar mai vota cineva? no fuckin way...
eh, nu prea ma intereseaza subiectu, dar este intr-adevar lipsa de respect.
asa fac toate siteuril oficiale sau nu. ce te mira? crezi ca daca ar zice doar "daca va place siteul sa-l votati in top" ar mai vota cineva? no fuckin way...
eh, nu prea ma intereseaza subiectu, dar este intr-adevar lipsa de respect.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
44 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2