www.andreeabalan.go.ro si discutii cu webmasterul acestui site.

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

Mesajde Hera » Sâm Mar 08, 2003 11:34 pm

Andreea Pisoi ai un PM de la mine, te rog citeste-l, pt ca observ ca tu continui sa intretii sau sa deschizi conversatii nelegate de andreea balan. Aici nu e CHAT. Tu chiar nu intelegi?
tre cool, te rog sa nu ii mai raspunzi la astfel de posturi. Oricum in cateva zile vor disparea. sper doar ca domnisoara sus-numita sa citeasca pm-ul, altfel iau alte masuri.
multumesc
Hera
Junior Member

mie-mi place site-ul xergiu

Mesajde AngeLgIrL » Dum Mar 09, 2003 11:19 am

Nu cred ca exista critici pentru site...mie-mi place...sunt si poze cu andreea mai multe...stii ce cred ca ar fi bine?!sa mai pui cateva poze ca eu intotdeauna intru pe site si le avad pe aceleasi...bine nu e neaparat si sper sa nu te superi pe mine ca ti-am zis asta.Oricum site-ul e super k-lumea....AngeLgIr| sunt pe irc Pe #andreeabalan,daca vrei sa mai vb . Te pup pa! esti cool. :P
AngeLgIrL
Junior Member

Mesajde tre » Mar Mar 11, 2003 5:36 am

Initial trimis de Hera

tre cool, te rog sa nu ii mai raspunzi la astfel de posturi. Oricum in cateva zile vor disparea. sper doar ca domnisoara sus-numita sa citeasca pm-ul, altfel iau alte masuri.
multumesc

da sa traiti sefa.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Vin Mar 14, 2003 7:31 am

Da, site-ul chiar e ff. fain ! E printre putinele care chiar imi place cum e realizat!
xergiu cat ai muncit la el?
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Vin Apr 25, 2003 1:56 pm

Cover, crede-ma, a muncit enorm de mult... Anyway, cel mai najpa e sa realizezi k ai muncit pentru nik atata timp.. :(((
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Apr 25, 2003 10:07 pm

cel mai najpa e sa realizezi k ai muncit pentru nik atata timp..

Ca bine zici.....si totusi.....daca in Romania totul se face pe degeaba....de ce se continuua sa se faca?
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Vin Mai 02, 2003 9:13 pm

Pai, din diferite motive... Pentru bani, placere, datorie, dragoste... ETC!....
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

:)

Mesajde Love2Fly » Vin Mai 02, 2003 9:20 pm

Mai exista pe lume lucrurile de care tu ziceai in postul tau? ma rog...banii sigur exista!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Dum Mai 11, 2003 12:56 pm

Love, da... Din pacate inca exista bani!!!! ;P ;P ;P :( :( :mad: :mad:
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde mihaitzu » Dum Mai 18, 2003 1:54 pm

Site-ul o k, dar mai pune si u niste poze noi, k? Kisses
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Mai 18, 2003 2:28 pm

uaaaa... ;P in lume nu mai exista dragoste ... :cry:.... :rolleyes:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde mihaitzu » Dum Mai 18, 2003 2:55 pm

What?

Si acum no offence dar hai sa o luam putin la misto

AB;r Prietenul ei :) Nu face cu nervii k Gaby?
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Necinste

Mesajde Dragos C. » Dum Oct 19, 2003 12:02 pm

Mi se pare mie sau site-ul asta triseaza la voturi pentru Top100? Imi pare rau ca readuc pe prima pagina subiectul unui site care nu joaca corect (si imi pare si mai rau ca nu am facut-o mai demult), dar fanii trebuie sa stie. Asta ca sa nu-i trimit un email anonim webmaster-ului Top100.ro

Cel care se ocupa de site-ul oficial al Andreei da dovada de lipsa de respect fata de fani si fata de toti cei care-i viziteaza site-ul.

Am mai multe de spus, dar o sa ma abtin deocamdata. Vreau sa vad reactia voastra.
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
Dragos C.
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Oct 19, 2003 2:17 pm

lol...
asa fac toate siteuril oficiale sau nu. ce te mira? crezi ca daca ar zice doar "daca va place siteul sa-l votati in top" ar mai vota cineva? no fuckin way...

eh, nu prea ma intereseaza subiectu, dar este intr-adevar lipsa de respect.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Anterior

Înapoi la Andreea Balan