"Plang de dor" cel mai recent videoclip al Andreei Balan
75 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
"nu cred in povesti doar daca...."(a.b.)
Seamana inca f. mult cu piesa d la hi-q bb, shi la textul piesei "nu cred in povesti", dar shi la muzica a contribuit marius moga. Deci,...de aici asemanarea. Atat pana acum. Va pup
-
mihaitzu - Junior Member
hy
Sunt super de tot atat clipul cat si melodia.Eu zic ca are mai mult succes de cand canta singura pentru ca deja a sos 3 clipuri parca iar fata de Andreea Antonescu ea urca din ce in ce mai sus.Bravo ei ca merita.Mie imi place foarte mult de ea.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
ce pot sa spun... Britney Spears scrie pe videoclip.... Mai va amintiti voi oare de Hit me baby one more time?? primul videoclip a lui britney spears?? Mie nu mi-a venit sa cred cand am vazut cat de mult a putut copia clipul.. Jesus....
Despre aparitia Andreei... ce sa spun... nu arata prea bine... si-a decolorat parul ala prea mult... ii statea mult mai bine blonda....
piesa....e ok!
Despre aparitia Andreei... ce sa spun... nu arata prea bine... si-a decolorat parul ala prea mult... ii statea mult mai bine blonda....
piesa....e ok!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Re: ma bucur
Initial trimis de mihaitzu
Ce e drept ca Andreea are mai multi fani acum decat in perioada Andre. Si fata de AndreEa are mai multi fani. Si fancluuri are mult mai multe. Ma bucur cu adevarat sa aflu ca iti place.
Vezi? daca nu a fost t@#$ sa pozeze in Playboy?
-
Love2Fly - Junior Member
Andreea a copiat, dar chiar 90% nu e copiat. Si mie imi place brit la nebunie. Dar imi amintesc ca in baBY ONE MORE TIME nu erau doua brit, ca si aici, si nu fugeau amandoua dupa acelasi tip. Trebuie sa recunosc ca Andreea a copiat, brit maddona si altii dar asta e, acum nu isi va retragwe clipul de pe piata cand are atata succes. Trebuie sa recunoastem ca prinde.
Si pentru Love2Fly ai dreptate, Andreea are mai multi fani si pentru ca nu a pozat in playboy. Mai ales ca AB arefani mai mici, iti dai seama cand or sa o vada aia de 10 ani in playboy ce reactie vor avea. De aia nu mai are AA atatia fani acum.
Si pentru Love2Fly ai dreptate, Andreea are mai multi fani si pentru ca nu a pozat in playboy. Mai ales ca AB arefani mai mici, iti dai seama cand or sa o vada aia de 10 ani in playboy ce reactie vor avea. De aia nu mai are AA atatia fani acum.
-
mihaitzu - Junior Member
Imi place foarte mult Plang de dor!!!!
Iar andreea balna arata mai sexy decat in Libera din nou..arata cel mai misto aici.Imi vine nu stiu ce sa-i fac...opps!sorry.
Iar andreea balna arata mai sexy decat in Libera din nou..arata cel mai misto aici.Imi vine nu stiu ce sa-i fac...opps!sorry.
- Fişiere ataşate
-
- 84.jpg (13.19 KiB) Vizualizat de 6243 ori
Mother looking at me,tell me what do U see,yes I've lost my mind!
Daddy looking at me,will I ever be free,have I crossed the line?
Daddy looking at me,will I ever be free,have I crossed the line?
- Julya_15
- Junior Member
Iar andreea balna arata mai sexy decat in Libera din nou..arata cel mai misto aici.Im
Salut! Ma bucur sa aflu ca tuturor ii place acest nou clip. E adevarat ca e mai se%y decat in "Libera din nou", in acest clipsi acest lucru a fost afisat de catre Andreea mai mult decat in celalalt dinainte. In "Libera din nou" ea a vrut sa arate ca e independenta si chestii dastea nu ca e sexy.
-
mihaitzu - Junior Member
Initial trimis de Bad Girl
ce pot sa spun... Britney Spears scrie pe videoclip.... Mai va amintiti voi oare de Hit me baby one more time?? primul videoclip a lui britney spears?? Mie nu mi-a venit sa cred cand am vazut cat de mult a putut copia clipul.. Jesus....
piesa....e ok!
Ai dreptate. O cam imita pe Britney. Si asta nu e singura data.
A avut acum cateva luni dans cu scaune (ca Britney in Stronger)
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
Dar nu a fost ideea Andreei sa "copieze" alte clipuri, a fost a regizorului, Dragos Buliga, deci el e vinovatul! Intr-adevar, are si din Britney, si din Madonna, si la faza cu scaunele, s-a inspirat din Britney, dar tinand cont ca in Romania nu exista coregrafi atat de buni, a preluat si ea un singur element, scaunul, ca in rest a facut ea coregrafia 100%. dar oricum e ceva interesant. Nu?
- Crazy_sexy_cool
- Junior Member
hmm
mie nu prea imi place a.b. dar ultima melodie si clipul.....sunt super!o admir ffff mult pt ca munceste......nu?
Live your life and think before you act!Don't be influenced by other people!Be original!Be like ANIMAL X!
- Raluk_animal x
- Junior Member
mda... e super dragutz clipul, la fel si melodia...intr-adevar face treaba buna in ultima vreme, din ce in ce mai buna!! Bravo ei!!! si s-o tina tot asa!!!!
You almost don`t believe it
As every voice
Is hanging from the silence.
As every voice
Is hanging from the silence.
- aracely
- Junior Member
A avut acum cateva luni dans cu scaune (ca Britney in Stronger)
Aici nu prea ai dreptate. Chestia cu scaunele, era cu totul diferita. Andreea danseaza la scaun. Pe cand Britney mai mult se excita la scaun. Si subiectul videoclipului a fost ales dupa sponsorizari. Nu a avut bani sa se intinda la mai mult.
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
stupid
Nu videoclipul e stupid, ci subiectul. Nu vezi ca a mai fost deschis un subiect mai devreme cu videoclipu. Eu spun ca acesta ar trebui inchis. Vei putea primi si tu mesaje acolo. K? Gabyzzu-le eu spun CLOSEEEE, de acord? Va pup
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
-
mihaitzu - Junior Member
Re: :)
Initial trimis de RalucaB
Pe bune Andreea in clip danseaza pe scaune?
Shy Britney dupa cum a zis shy Mihaitzu se excita!!
ZbyE!
Nu danseaza in clip pe scaune. Dansa la alta piesa prin concerte.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
De la primul sarut
La scaune danseaza la piesa "De la primul sarut". La piesa asta "Plang de dor", are coregrafie mai simpla decat cele de la alte piese, deoarece acum, cum are mai multe dansatoare e mai greu. Va pup
-
mihaitzu - Junior Member
re vazrza rau clipul e copiaza 90% pe brutney pe fata ei inafara de tone de machiaj nu mai e nimik interesant, si-a adus clasa in clip
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
- rrb
- Junior Member
re vazrza rau clipul e copiaza 90% pe brutney pe fata ei inafara de tone de machiaj n
K. U ti-ai spus parerea, acum e timpul nostru al fanilor AB. Andreea Balan are mult mai mult succes decat AndreEA, daca tot e pana acolo. Are videoclip-uri mult mai mishto decat fufa aialalta, care nu shtie canta numa saruta-ma si taci si chesti d-alea. AndreEA dc nu a mai scos album shi inca un clip. Ca nu are cine sa o ascolte, d-aia. M-am cam aprins, dar ma bucur ca am vorbit. Va pup
-
mihaitzu - Junior Member
Re: Re: :)
Initial trimis de Cr@zY @nGeL
Nu danseaza in clip pe scaune. Dansa la alta piesa prin concerte.
Aaaaaa. Pai asha ziceti mama! Credeam ca in clip!
Vretzi o poza??
- Fişiere ataşate
-
- plangdedor01757.jpg (3.75 KiB) Vizualizat de 6241 ori
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
-
RalucaB - Junior Member
Re: Re: Re: :)
Initial trimis de RalucaB
Aaaaaa. Pai asha ziceti mama! Credeam ca in clip!
Vretzi o poza??
Nu, in clip are coregrafia aia mai simpla. Nu inteleg dc isi cara chestile alea dupa ea.
-
mihaitzu - Junior Member
Hmmmm.... Deci, videoclipu` a fost INSPIRAT dupa: Britney Spears - Faza cu scoala, si bla-bla-bla, Xtina & Ricky Martin - Faza cu "sarutu`" ala din sala de sport si Madonna - Faza cu cele doua Andree. Anyway, e super reusit, da` ma asteptam la o poveste mai... Altfel... Anyway, e reusit! FELICITARI! : ))))
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
nu se saruta
Hey, ei nu se saruta in sala de sport. Asta vor sa credem noi, dar nu e chiar asa.
-
mihaitzu - Junior Member
"Plang de dor" este o melodie foarte reusita!
Ai dreptate, e o piesa foarte reusita, in ciuda faptului ca multe guri rele s-au legat de ea, spunand ca e o copie dupa video-ul lui brit, al madonei etc. Multa lume mai spune si ca e foarte reusita, si ma bucur ca tu esti de partea noastra. Te pup
-
mihaitzu - Junior Member
Initial trimis de mihaitzu
Hey, ei nu se saruta in sala de sport. Asta vor sa credem noi, dar nu e chiar asa.
Desteptule, e logic k nu se saruta!!! Si clipu` chiar e un copy dupa clipurile mai sus amintite de je! (sau cum se scrie, ca nu fac franceza...

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Ce a patit Britney Spears ?
S-a scofalcit rau si i-a crescut un nanau cat casa....dar a invatat romaneste.
E mai buna AndreEA, dar merge si astalalta, Balan, odata, si odata de 2 ori, si odata de 3 ori
S-a scofalcit rau si i-a crescut un nanau cat casa....dar a invatat romaneste.
E mai buna AndreEA, dar merge si astalalta, Balan, odata, si odata de 2 ori, si odata de 3 ori
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Mda, mai lasat fara cuvinte.... :rolleyes: God! Cat de patetic poti fi!!!
-
75 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3