Ce parere ave`ti despre melodia solo a Andreei Balan?
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ce parere ave`ti despre melodia solo a Andreei Balan?
Astept parerile voastre si sa raspundet`i la sondaj ! :-)
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Kewl
Initial trimis de Gabytzu
am o parere namaipomenit de buna despre cariera solo a andreei b.
p.s. puteai sa scri linistit 'aveti' legat....
super .. eu unul o ador :-) toreador ..

-
AnDrEi - Junior Member
Upsssssss
Initial trimis de Satana
ma dupa parerea mea ii o impresara de 2 lei...
Satana .. din cate stiu eu si din cate stiu toti cei care au catusi de cat tangenta cu muzika .. Andreea Balan nu este o impresara.. ea este o cantareata .. deci Andreea Balan nu se ocupa de impresariat .. :-)
-
AnDrEi - Junior Member
hm...
melodia e dragutzica....
doar e facuta de MARIUS MOGA
.....
dar look ei mai lasa de dorit .....
la look a intrecut-o AndreEA
melodia e dragutzica....
doar e facuta de MARIUS MOGA

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Marius Moha ?
Initial trimis de deedee
hm...
melodia e dragutzica....
doar e facuta de MARIUS MOGA.....
deedee ai perfecta dreptate.. deci pana la urma Marius Moga a fost cel care i`a facut melodiile iar in legatura cu look`ul .. aham .. din pacate trebuie sa recunosc ca AndreEA a intrecut`o
-
AnDrEi - Junior Member
e super piesa...
Gabytzu.. cred si eu .. daca este facuta de MogaMix

-
AnDrEi - Junior Member
Initial trimis de Andrei
Gabytzu.. cred si eu .. daca este facuta de MogaMix![]()
hm..da....
oricum Andreea B are o singura piesa facuta de Marius Moga ...
si a avut succes

dar restul ?
cum sunt ?:)
It's too bad, but that's me
-
Dee Dee - Junior Member
Look
Initial trimis de Andrei
deedee ai perfecta dreptate.. deci pana la urma Marius Moga a fost cel care i`a facut melodiile iar in legatura cu look`ul .. aham .. din pacate trebuie sa recunosc ca AndreEA a intrecut`o
De ce crezi ca Andreea A. a intrecut-o? Pentru ca a devenit "femeie"? Sunt satul de fetite cu aere de femei! Tocmai de aceea imi place Andreea B., pentru ca a ramas copil, chiar daca are 18 ani, pentru ca este spontana, naturala, fara sa incerce sa para ceea ce nu e! Are timp sa devina femeie.
-
Dragos C. - Junior Member
Re: Look
Initial trimis de Dragos C.
De ce crezi ca Andreea A. a intrecut-o? Pentru ca a devenit "femeie"? Sunt satul de fetite cu aere de femei! Tocmai de aceea imi place Andreea B., pentru ca a ramas copil, chiar daca are 18 ani, pentru ca este spontana, naturala, fara sa incerce sa para ceea ce nu e! Are timp sa devina femeie.
kewl .. dar Andreea B a spus ca vrea sa aiba parte de fanii revistei PlayBoy

-
AnDrEi - Junior Member
deci, Andreea B nu a spus niciodata ca vrea fanii playboy, nu shtiu de unde o scoti. deedee rstul pieselor sunt poate chiar mai divine, de exemplu 'numai tu', 'viatza e frumoasa' si multe altele... nu o puteti compatra pe AB cu ANdreea A. pt. ca amintiti-va cu arata AA cand avea 18 ani.... mult mai infantila ca AB! asa ca...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
deci, Andreea B nu a spus niciodata ca vrea fanii playboy, nu shtiu de unde o scoti. deedee rstul pieselor sunt poate chiar mai divine, de exemplu 'numai tu', 'viatza e frumoasa' si multe altele... nu o puteti compatra pe AB cu ANdreea A. pt. ca amintiti-va cu arata AA cand avea 18 ani.... mult mai infantila ca AB! asa ca...
De unde o scot? a aparut la Bacau intr`un ziar lokal aceasta afirmatie .. nu stiu daca este adevarata.. oricum eu neg acel articol in totalitate .. deci .. rectific . parerea mea este ca Andreea B nu doreste ca fanii ei sa cunoasca si alta impostaza a ei inafara de cea "muzikala"
-
AnDrEi - Junior Member
Bau
Initial trimis de Dragos C.
naturala ? ku acele sandale de le gasesti la Leonardo ku 650 de mii ? ku suvitzele aplikate de un roz strident? asta e natural ? doamne ....
plus ka melodia merge dar nu inteleg faza ku "de parka ash vrea sa te manank" pur si simplu verbul "manank " ma zgarie intr`un mod neplakut in timpan kat despre spontaneitatea ei .. poate numai atunci kand injura de mama fokului in kamera de hotel ... plus ka e o matzaita si jumatate " papi " in sus "papi " in jos[papi ii zice tatalui ei]
sorry andrei

While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
sal!
sal mai.aici trebuie sa intervin si eu cu un mesaj.andreea balan a inceput ffff bine in cariera solo.si andreEA merge bine dar nu asa de bine ca andreea balan.am dreptate?eu le-am cunoscut personal pe amandoua si andreea balan mi s-a parut mai comucativa,mai populara mai modesta.e si andreEA dar tot mai buna e fosta ei colega de trupa.andreea balan.
cine are vreun comentariu de facut sau vrea sa ma intrebe sau sa imi zica ceva imi poate scrie la irinaana92@yahoo.com
sa nu va speriati ca nu ma 10 ani.
cine are vreun comentariu de facut sau vrea sa ma intrebe sau sa imi zica ceva imi poate scrie la irinaana92@yahoo.com
sa nu va speriati ca nu ma 10 ani.
- irina-maria
- Junior Member
Re: Bau
Initial trimis de PreferatA
naturala ? ku acele sandale de le gasesti la Leonardo ku 650 de mii ? ku suvitzele aplikate de un roz strident? asta e natural ? doamne ....
plus ka melodia merge dar nu inteleg faza ku "de parka ash vrea sa te manank" pur si simplu verbul "manank " ma zgarie intr`un mod neplakut in timpan kat despre spontaneitatea ei .. poate numai atunci kand injura de mama fokului in kamera de hotel ... plus ka e o matzaita si jumatate " papi " in sus "papi " in jos[papi ii zice tatalui ei]
sorry andreidar era o parere si am vrut sa o pun pe hartia asta virtuala
am impresia ca ai uitat cate "k"-uri.
Nu am nimic impotriva faptului ca tu iti exprimi parerea. Dar sunt total in dezacord cu faza "vin, postez, dar nu shtiu despre ce vorbesc!" . Pai cum vine asta ma nene?
Cum poti sa te iei de shuvitzele Andreei Balan? Care shuvitze? Si-a schimbat look-ul, people... cum vi tu si comentezi dak habar nu ai despre ce vb.?!?
verbul "a manca"- Sincer nu shtiu cu ce te deranjeaza... aa da.. desigur. Orice lucru care nu e in tiparul "mi-e dor de tine, vino la mine" e nasol, nu? Da asa e. Te deranjeaza faptul ca nu e telenovela. Dak asta e... sorry, dar.... grow up.
"papi"- hm... ce sa mai zic despre asta? Ai stat cu ea de vb. sa vezi ca numai despre asta vb.? Ai cunoscut-o tu? daca nu, atunci cum poti sa vb. despre asta??!?!
....
Irina Ana- ti-am trimis vreo 3 emailuri dar nu mi-ai raspuns la nici unul... deci dak vrei, scrie-mi la adresa andreeabalan@hotmail.com . Ashtept emailul tau. bye!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Re: Bau
Originally posted by PreferatA
sorry andrei :) dar era o parere si am vrut sa o pun pe hartia asta virtuala
Numai o fata putea sa se ia de modul cum se imbraca Andreea... Deh, asa-s fetele... :)
Mai, PreferatO, cand am spus naturala nu m-am referit la haine sau par. Putin ma intereseaza de unde isi cumpara si cat da.
Te zgarie verbu' in mod neplacut? Dar daca te zgaria intr-un mod placut, cum era? Sensibila mai esti. Substantivu' te ameteste si complementul iti da dureri de cap, nu?
Si ce te mai deranjeaza pe tine? Ce face ea in camera de hotel? Ai auzit-o de la tine din camera sau treceai si tu, ca din intamplare, prin dreptul usii ei?
Papi ii spune? Ia uite, dom'le, ce dragut (asta serios :)). Chiar imi place :).
-
Tin sa va rog pentru ultima oara .. daca aveti ceva personal .. discutati in pm`uri .. daca nu exprimati`va cat mai .. frumos as putea spune .. ! dap?
-
AnDrEi - Junior Member
Mie una mi se par versurile cam slabutze si dak sariti pe mine nu am ce va face... e parerea mea si gata! Andreea B pare naturala, dar asta nu inseamna ca nu poarta deloc machiaj... in fata camerelor de luat vederi trebuie sa porti machiaj pentru ca altfel nu se vede fata bine. Ia mai lasati-ma cu "si-a vopsit parul", ca doar e cantareata si daca esti pe scena trebuie sa iesi in evidenta cumva. Se putea si mai bine, da' merge. Faza cu mataitura e ca poate se preface si totul este numai ca sa atraga atentia. Si aparentele inseala.
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
Korekt
Initial trimis de Andrada The Dev
Mie una mi se par versurile cam slabutze si dak sariti pe mine nu am ce va face... e parerea mea si gata! Andreea B [B]pare naturala, dar asta nu inseamna ca nu poarta deloc machiaj... in fata camerelor de luat vederi trebuie sa porti machiaj pentru ca altfel nu se vede fata bine. Ia mai lasati-ma cu "si-a vopsit parul", ca doar e cantareata si daca esti pe scena trebuie sa iesi in evidenta cumva. Se putea si mai bine, da' merge. Faza cu mataitura e ca poate se preface si totul este numai ca sa atraga atentia. Si aparentele inseala. [/B]
Pai mey .. in concluzie .. orice vedeta ( fata/femeie ) in momentul cand are o aparitie .. trebuie sa se macheze si aranjeze putin .. asta reprezinta .. un mijlok de ingrijire .. !
P.S. Andrada The Dev .. trimite`mi un mail : dj_frecky@yahoo.com :-) vreau sa aflu mai multe despre tine.. deoarece imi plake cum gandesti .. si deeeh .. se cam cere un ajutor de moderator pe acest forum ! :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Nu ma pot declara fana Andrea B dar totusi pot sa spun ca a intrecuto pe Andrea A. In primul rand, Andrea A. mi se pare falsa, de fiecare data cand ma uit la ea imi amintesc cum era cand am vazut-o (cand facea parte din Andre). O persoana nu se poate schimba atat de mult...Anyway, melodia lui AB mi se pare cool si videoclipul la fel...
O singura intrebare...CINE E TIPUL DIN CLIP??? Sper sa raspundeti...
O singura intrebare...CINE E TIPUL DIN CLIP??? Sper sa raspundeti...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Da...asta am auzit si eu...SI ca are prietena:( Altceva mai stiti???Apropo, Andreea intra pe aici???
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Kool
Initial trimis de Bad Girl
Da...asta am auzit si eu...SI ca are prietena:( Altceva mai stiti???Apropo, Andreea intra pe aici???
Dap .. eu nu am fost pe 30 la Bacau cand Andreea a avut concert ( astfel puteam sa ii spun exacat totu despre forum si despre http://www.fanclub.ro ) dar .. promit ca am sa o fac sa intre macar 1 singura data pe acest forum !
-
AnDrEi - Junior Member
Naturala
Se pare ca nu am reusit sa ma fac inteles. Cand am spus naturala, NU M-AM REFERIT LA HAINE, MACHIAJ SAU PAR. Poate mi se pare mie, dar ea nu face eforturi prea mari sa para ceea ce nu e, atunci cand apare la televizor. Si nici nu are nevoie.
-
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2