Andreea B. are cont pe forumul asta????

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

Andreea B. are cont pe forumul asta????

Mesajde fan Andreea B. » Joi Iul 18, 2002 12:08 pm

-
fan Andreea B.
Junior Member

Dap

Mesajde AnDrEi » Joi Iul 18, 2002 9:24 pm

Initial trimis de fan Andreea B.
-

Da .. pot sa iti spun ca eu i`am facut contul : Andreea Balan .. . cand voi lua legatura cu ea ii voi da useru si parola ca sa poata intra si sa va ofere raspunsurile de care aveti nevoie !
AnDrEi
Junior Member

Re: Dap

Mesajde Rosu Oana » Vin Iul 19, 2002 10:21 pm

Si lucrul asta cand se va intampla?Cand va vizita forumul si ne va da raspunsurile atat dorite de unii?
Rosu Oana
Junior Member

Re: Dap

Mesajde Dragos C. » Vin Iul 19, 2002 10:49 pm

Initial trimis de Andrei

Da .. pot sa iti spun ca eu i`am facut contul : Andreea Balan .. . cand voi lua legatura cu ea ii voi da useru si parola ca sa poata intra si sa va ofere raspunsurile de care aveti nevoie !

Deci Andreea nu a scris niciodata aici?
Dragos C.
Junior Member

Pai

Mesajde AnDrEi » Sâm Iul 20, 2002 3:00 pm

Initial trimis de Dragos_21

Deci Andreea nu a scris niciodata aici?

Pai .. primu mesaj .. adik Andreea Balan are un mesaj postat aiki dar nu a fost scris de ea .. a fost scris chiar de mine .. am vrut sa fac o proba.. sa vad daca merge.. da ... Andreea nu a intrat nikiodata aiki ... dar va promit ca va intra!
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Sâm Iul 20, 2002 5:46 pm

Andrei esti sigur ?
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Iul 20, 2002 8:45 pm

andrei, tu nici macar nu o cunosti, si deja promiti ca o sa intre. fi serios, man.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde AnDrEi » Sâm Iul 20, 2002 9:14 pm

Initial trimis de Gabytzu
andrei, tu nici macar nu o cunosti, si deja promiti ca o sa intre. fi serios, man.

pai stiu ca ii plake netu :-) adik presupun .. din cate am vazut .. la mai toate aparitiile Tv cat si Radio spune despre site`ul ei si anume despre : http://www.andreeabalan.go.ro :-) asa ca .. :-) poate ii va face plakere ca sa intre si sa posteze mesaje !
AnDrEi
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Iul 20, 2002 9:42 pm

omule ea nu intra nici inainte decat odata la 2 luni pe mirc, si dak spune de siteul ala e normal... dar asta nu inseamna ca ii face placere.... fi serios.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde AnDrEi » Sâm Iul 20, 2002 10:15 pm

omule ea nu intra nici inainte decat odata la 2 luni pe mirc, si dak spune de siteul ala e normal... dar asta nu inseamna ca ii face placere.... fi serios.

mey Gabytzu .. orice lucru are si un inceput nu ? asa ca incercarea moarte nu are .. :-)
AnDrEi
Junior Member

Andrei,

Mesajde Rosu Oana » Dum Iul 21, 2002 10:12 am

Tu incearca sa vb. cu Andreea,vezi ce obtii si apoi spune-ne si noua.
Rosu Oana
Junior Member

Mesajde sandrino » Dum Iul 21, 2002 12:30 pm

Ma mira faptul ca inca nu ai avut ocazia sa o cunosti :) ...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Iul 21, 2002 10:18 pm

ce te miri, nu toti sunt atat de norocosi, dak ash putea ash ajuta toti fani sa ajunga la andreea, pt. ca asa am fost si eu candva, ca ei... pacat ca nu e posibil. :(
- Toţi in păr!
gabuba

Kewl!

Mesajde AnDrEi » Lun Iul 22, 2002 6:11 pm

Initial trimis de sandrino
Ma mira faptul ca inca nu ai avut ocazia sa o cunosti :) ...

Sandrino .. hehehehe uite si la Gabytzu .. cum se lauda .. pai mah sandrino .. ia si explika si tu la lume cum eram si cum sunt cu Hi-Q .. :-) noah .. ca sa nu ma laud de unu singur ca nu imi sta bine asa ca .. donsoru` Gabytzu .. si eu ca oricare alt fan putem ajunge la Andreea Balan .. daca ea vrea ca sa intre pe acest forum si sa posteze mesaje ... nu are decat .. daca nu vrea asta este .. :-) si hai sa iti mai zik ceva .. adik sa fac un fel de lant din care tu sa intelegi anumite lucruri .. deci eu Andrei ii cunosc pe cei de la Hi-Q .. dap ? nu bine .. destul de bine chiar foarte bine .. si din cate stiu eu .. Florin Grozea ( Hi-Q ) impreuna cu Marius Moga adik "MogaMix" au deschis nu cu mult timp in urma un studio si anume "MOF Record`s" iar Andreea Balan inregistreaza tot la MOF Record`s adik studioul unui prieten de`al meu si anume Florin Grozea! deci acum tu ce ziki ? pot ajunge la Andreea Balan sa iau legatura cu ea sau nu?

P.S. Tin sa imi cer scuze fata de cei care spun ( pe buna dreptate unii ) ca eu ma laud dar am vrut sa`i dau lu` Gabytzu un fel de lectie si sa nu se mai laude ca el este "vedeta" si ca el o cunoaste pe Andreea Balan :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde fan Andreea B. » Lun Iul 22, 2002 6:29 pm

Hey Gaby.....tu nu ai putea sa vorbesti cu ea cand se intoarce de la mare sa intre pe forum si sa ne raspunda la mesaje?
fan Andreea B.
Junior Member

Kewl

Mesajde AnDrEi » Lun Iul 22, 2002 8:53 pm

Hey Gaby.....tu nu ai putea sa vorbesti cu ea cand se intoarce de la mare sa intre pe forum si sa ne raspunda la mesaje?

fan Andreea B. nu iti fa niki o problema .. voi incerca eu sa iau legatura cu ea si sa vb despre acest forum !
AnDrEi
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Iul 22, 2002 9:14 pm

bai ce naiba...
1.andrei, nu am nevoie de nici o lectie cu atat mai putin din partea ta. crede-ma si eu am fost in aceeasi situatie, ca orice alt fan, si am ajutat destui fani sa se aproprie de andreea. nu mai fi atat de reticent, ca nu m-am laudat ca o cunosc. si fi serios... ce naiba. [faza cu studioul]-acum tu te laudai. sa inchidem acest subiect.
2.timi andreea si sandel balan shtiu de acest forum. dar pana in toamna [si atunci poate] vor fi f. ocupati, deci ... nu vor avea tmp sa posteze.... sorry.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde AnDrEi » Lun Iul 22, 2002 10:29 pm

bai ce naiba...
1.andrei, nu am nevoie de nici o lectie cu atat mai putin din partea ta. crede-ma si eu am fost in aceeasi situatie, ca orice alt fan, si am ajutat destui fani sa se aproprie de andreea. nu mai fi atat de reticent, ca nu m-am laudat ca o cunosc. si fi serios... ce naiba. [faza cu studioul]-acum tu te laudai. sa inchidem acest subiect.
2.timi andreea si sandel balan shtiu de acest forum. dar pana in toamna [si atunci poate] vor fi f. ocupati, deci ... nu vor avea tmp sa posteze.... sorry.

Gabytzu ai vb tu cu ea si ti`a zis ca nu poate intra ca sa posteze mesaje?
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Iul 23, 2002 10:49 am

Andrei.. gata eu m-am lamurit.. si ceea ce mi-ai spus tu stiam.. :)
sandrino
Junior Member

Ufff

Mesajde AnDrEi » Mar Iul 23, 2002 4:42 pm

Andrei.. gata eu m-am lamurit.. si ceea ce mi-ai spus tu stiam.. :)

Pai mey sandrino eu am postat acel mesaj nu pentru a'ti demonstra tie ceva .. l'am postat doar pentru ca Gabytzu sa vada ca nu este el vedeta pe acest forum :p
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Mie Iul 24, 2002 10:42 am

Si de acum ce aveti de gand sa faceti sa va intreceti la chestii de genul asta ... :) ...
Vedeti.. nu mai bine de mine nu am treaba cu vedetele...
Sunt doar un utilizator obisnuit al acestui forum :) ..
Nu am cu ce sa ma laud si cu asta basta :>
sandrino
Junior Member

neah

Mesajde AnDrEi » Mie Iul 24, 2002 5:09 pm

Si de acum ce aveti de gand sa faceti sa va intreceti la chestii de genul asta ... :) ...
Vedeti.. nu mai bine de mine nu am treaba cu vedetele...
Sunt doar un utilizator obisnuit al acestui forum :) ..
Nu am cu ce sa ma laud si cu asta basta :>

sandrino nu mai fi suparat ca te bat :-) noah lasa ca o ii cunosti si tu pe cei de la Hi-Q acum pe 29 Iulie 2002 dap ? iar pe Andreea Balan nush :D nu pot sa iti mai zik o data :p
AnDrEi
Junior Member

Mesajde fan Andreea B. » Vin Iul 26, 2002 10:55 am

ce te miri, nu toti sunt atat de norocosi, dak ash putea ash ajuta toti fani sa ajunga la andreea, pt. ca asa am fost si eu candva, ca ei... pacat ca nu e posibil. :(

Da, da gaby...si tu ai fost candva ca ei....aha...
Hai sa le explic la oameni cum statea treaba "candva"...
Mai tii minte gaby cand pe forumul fostei formatii andre, o aparai mereu pe AndreEA si vorbeai urat despre Andreea B.? Ba ca AndreEA e cea mai tare ca e mai frumoasa ca nu stiu ce.....
Si cand te-am intrebat odata de ce faci asta ai zis " n-o sa ma cert cu astia de pe forum pt. andreea b.".
Asa ca tu nu ai facut foarte multe sacrificii pt. a te imprietenii cu ea!
fan Andreea B.
Junior Member

Pai ..!

Mesajde AnDrEi » Vin Iul 26, 2002 8:14 pm

Da, da gaby...si tu ai fost candva ca ei....aha...
Hai sa le explic la oameni cum statea treaba "candva"...
Mai tii minte gaby cand pe forumul fostei formatii andre, o aparai mereu pe AndreEA si vorbeai urat despre Andreea B.? Ba ca AndreEA e cea mai tare ca e mai frumoasa ca nu stiu ce.....
Si cand te-am intrebat odata de ce faci asta ai zis " n-o sa ma cert cu astia de pe forum pt. andreea b.".
Asa ca tu nu ai facut foarte multe sacrificii pt. a te imprietenii cu ea!

fan Andreea B. spunene mai multe :-) cum adik ? Gabytzu nu o agreea pe Balan si acum o adora ? :-)
AnDrEi
Junior Member

Re: Pai ..!

Mesajde fan Andreea B. » Dum Iul 28, 2002 4:58 pm

Initial trimis de Andrei

fan Andreea B. spunene mai multe :-) cum adik ? Gabytzu nu o agreea pe Balan si acum o adora ? :-)

ei ...cam asa ceva dar se pare ca acum e mare fan andreea balan......dar inainte nu era nici de cum...
Mai tii minte gabytzu? (acuma sper ca nu te superi pe mine...)
fan Andreea B.
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Dum Iul 28, 2002 6:43 pm

lol
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Hihihi

Mesajde AnDrEi » Lun Iul 29, 2002 12:45 am

ei ...cam asa ceva dar se pare ca acum e mare fan andreea balan......dar inainte nu era nici de cum...
Mai tii minte gabytzu? (acuma sper ca nu te superi pe mine...)

fan Andreea B. nu iti fie teama .. tu ai vreo treaba cu Andreea Antonescu in acest moment? nu prea cred .. dupa cum vad si userul tau da de inteles ca tu o simpatizezi pe Balan asa ca.. asteptam un raspuns de la Gabytzu .. care vad ca posteaza pe acest forum si ocoleste acest subiect ! :D
AnDrEi
Junior Member

Re: Hihihi

Mesajde fan Andreea B. » Lun Iul 29, 2002 12:05 pm

Initial trimis de Andrei

fan Andreea B. nu iti fie teama .. tu ai vreo treaba cu Andreea Antonescu in acest moment? nu prea cred .. dupa cum vad si userul tau da de inteles ca tu o simpatizezi pe Balan asa ca.. asteptam un raspuns de la Gabytzu .. care vad ca posteaza pe acest forum si ocoleste acest subiect ! :D

ei....lasa-l acuma....saracul baiat ......:)))))
fan Andreea B.
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Iul 29, 2002 9:45 pm

mah ... chiar nu am stat sa citesc ce e scris aici si crede-ma ca nu mi-e frica de tine [:hehe:] lol... timeea tu shti prea bine, nu shtiu de ce m-ai intrebi dar in fine. da la un moment dat o criticam f aspru pe ab si o ridicam in slavi pe aa... e uite ca roata nu sta pe loc, se invarte si iata...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde AnDrEi » Mar Iul 30, 2002 6:22 pm

mah ... chiar nu am stat sa citesc ce e scris aici si crede-ma ca nu mi-e frica de tine [:hehe:] lol... timeea tu shti prea bine, nu shtiu de ce m-ai intrebi dar in fine. da la un moment dat o criticam f aspru pe ab si o ridicam in slavi pe aa... e uite ca roata nu sta pe loc, se invarte si iata...

Gabytzu "hahahaha" cam atat as putea sa iti spun in legatura cu crede-ma ca nu mi-e frica de tine adik cum mah ? eu postez mesaje pentru a te face pe tine sa iti fie frika de mine?eu vorbeam si vroiam un raspuns in legatura cu o afirmatie facuta de un user ce posteaza la randul lui mesaje pe acest forum nu ? asa ca .. stop it si nu mai posta mesaje OFF TOPIC

P.S. Atunci cand eu nu voi mai intra pe acest forum si nu voi mai posta mesaje , deci nu o sa ma mai ocup de el .. atunci te vei ocupa tu dap ? asta este ultimu meu mesaj care ti`l adresez frumos dupa care nu mai stau la discutie cu tine !
AnDrEi
Junior Member

Următorul

Înapoi la Andreea Balan