Andreea Balan si fanii
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Andreea Balan si fanii
M-am gandit la un subiect nou.Andreea Balan si fani.As dori sa-mi povestiti o zi fericita si anume...intalnirea cu idolul vostru si cum s-a desfasurat...va place subiectul?! Eu asa sper.
- Andreutza_1
- Junior Member
Pai, majoritatea fanilor nu cred ca au avut ocazia sa se intalneasca personal cu Andreea B.
Cand am cunoscut-o, acum fix un an si o luna, am fost putin emotionat pentru ca nu stiam cum o sa react. E o fire sincera, mereu glumeata, intreaba mereu "de ce", sufletista si vorbareata. Nu te face sa te simti prost. Anyway, nu as spune ca asta a fost chiar cea mai frum zi din viata mea...
Cand am cunoscut-o, acum fix un an si o luna, am fost putin emotionat pentru ca nu stiam cum o sa react. E o fire sincera, mereu glumeata, intreaba mereu "de ce", sufletista si vorbareata. Nu te face sa te simti prost. Anyway, nu as spune ca asta a fost chiar cea mai frum zi din viata mea...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Prima oara am intalnit-o pe Andreea Balan la mare, acum vreo 3 ani, cand inca facea parte din trupa Andre.
Mi s-a parut o fata glumeata si simpatica.
Cum eram fana Andre, i-am cerut 3 autografe (pe rand, nu toate in acelasi timp). Ea si-a dat seama ca i-am mai cerut autograf dar nu s-a suparat. Alta vedeta nu mi-ar fi dat atatea autografe...
Mi s-a parut o fata glumeata si simpatica.
Cum eram fana Andre, i-am cerut 3 autografe (pe rand, nu toate in acelasi timp). Ea si-a dat seama ca i-am mai cerut autograf dar nu s-a suparat. Alta vedeta nu mi-ar fi dat atatea autografe...
-
Nightmare - Junior Member
Am cunoscut-o si eu pe Andreea Balan acum un an la mare ,a fost foarte draguta a acceptat sa fac o poza cu ea ,deci cred ca are un comportament destul de bun fata de fani ei.
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Am cunoscut-o si eu......
Prima oara cand am cunoscut-o pe Ab eram mic si prost...aveam cam 18 ani(acum vreo 3 ani)...poate si mai mic....la mare in Venus. Stiu ca stateam pe o bordura cu 2 amici si fumam o tigara. Cand o vad pe Ab iesind din hotel cu Razvan A.(Giglio)...si cum aveam la mine foi si pix m-am dus urgent sa iau un autograf(tin minte ca m-am si ars la mana cu tigara atunci, din greseala). Intre timp....am ajuns sa o cunosc, zic eu mai bine pe Ab si am vazut ca atitudinea ei e una BENEFICA pt mediul in care traieste. Adica NEPASATOARE. Tin minte ca o data la Sala Palatului, un pusti la vreo 5 ani plangea sa-i dea Ab autograf, si mama pustiului o ruga pe Ab sa-i dea autograf si EA nu a vrut....in fine....nu critic cu nimic gestu'. Eu o apreciez pe Ab doar ca e "tare" pe pozitii si ca nu o influentzeaza nimic. E facuta pentru show-bizz
-
Love2Fly - Junior Member
Andreea se intelege super bine cu fani... Chiar daca timpu` nu-i permite... Anyway, she`s a sweety cu toti!
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
7 decembrie 2002. Prima oara cand am vazut-o pe Andreea fata in fata.
A avut concert la Satu-Mare si s-a oprit in Cluj, ptr. a se intalni cu mine. Stiu ca am iesit din restaurantul acela, cand am vazut masina fara geaca. Si andreea a spus mergi mai si iati geaca. Am mers si intre timp, Andreea o intreba pe Nicoleta, deci asta e Mihai de care tot auzeam

A avut concert la Satu-Mare si s-a oprit in Cluj, ptr. a se intalni cu mine. Stiu ca am iesit din restaurantul acela, cand am vazut masina fara geaca. Si andreea a spus mergi mai si iati geaca. Am mers si intre timp, Andreea o intreba pe Nicoleta, deci asta e Mihai de care tot auzeam

www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1