Concurs Andreea Balan cu premii
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Concurs Andreea Balan cu premii
Salut! Daca vreti sa participati la un concurs Andreea Balan cu premii super-cool, si ocazia de a deveni celebru, atunci intrati pe http://www.andreeabalan.20m.com. Merci, PA-PA!!!
-
mihaitzu - Junior Member
LOOOL!! Andreea stie ceva de acel site si de concursul pe care tu-l organizezi...? : ))
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Initial trimis de mihaitzu
Da, Andreea stie shi d concurs shi d site. Shi daca nu va intereseaza lasati-o balta shi asha sunt destui inscrishi la concurs.
Daca te-ai inscris tu asta inseamna ca sunt destui ???
Si cine castiga ??? Pe ce criteriu ? lol
In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
-
Radu123 - Junior Member
RADU!23
In primul rand eu nu sunt inscris la acest concurs din moment ce eu il organizez, ar fi o discriminare. Sunt inscrisi deja peste 200 de participanti, si avand in vedere ca inscrierile la acest concurs au inceput abia din 1 martie 2003, si ca astazi e 10 martie 2003, eu spun ca am succes. Prima data voi verifica raspunsurile, si doar cele care sunt corecte intra mai departe. Poate sa aiba si cea mai frumoasa scrisoare catre Andreea, daca are raspunsuri incorecte. Dupa aceea vom vota eu si cei 5 membrii ai juriului 3 din cele mai bune scrisori, care le vom trimite prin prioripost d-nului Balan, care le va citi si el si Andreea. Ei decizand care este cea mai buna.
Nu inteleg ce ai tu cu mine, de orice fac eu te legi, asa ca termina pana nu ma enervez si o pui, K? Daca vrei sa imi spui ceva, atunci spune frumos nu cu tonul ala al tau batjocoritor. Shi ti-am vazut shi poza ta. Si acum fara suparare, areti cam dork. NO OFFENCE.
Nu inteleg ce ai tu cu mine, de orice fac eu te legi, asa ca termina pana nu ma enervez si o pui, K? Daca vrei sa imi spui ceva, atunci spune frumos nu cu tonul ala al tau batjocoritor. Shi ti-am vazut shi poza ta. Si acum fara suparare, areti cam dork. NO OFFENCE.
-
mihaitzu - Junior Member
Re: RADU!23
Cum adica o pun?
Eram curios cum functioneaza
concursul, suficient de simplut.
Ar trebui sa citesti ce am scris eu si ce ai scris tu.
Eram curios cum functioneaza

Ar trebui sa citesti ce am scris eu si ce ai scris tu.
In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
-
Radu123 - Junior Member
Sunt curioasa sa vad ce concurs este. Intru acum pe site sa ma lamuresc.
Cred ca ma voi inscrie si eu la acest concurs.
Mi se pare o idee buna.
Cred ca ma voi inscrie si eu la acest concurs.
Mi se pare o idee buna.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
K, am inteles ca e mare concurs, e fain...insa am o mica intrebare: de ce taxa de inscriere? Stii ca nu am nimic cu tine, dimpotriva, dar intreb si eu.
- Crazy_sexy_cool
- Junior Member
Aici am raspunsuri
Concursul o duce din ce in ce mai bine. Tot mai multi fani se inscriu in fanclub shi la concurs. Site-ul va fi actualizat shi schimbat radical, totul in afara de concurs.
Asha,...taxa de inscriere e pentru cumpararea premilor, shi poate pentru un eventual concert cu Andreea numai pentru participantii la concurs. Voi vorbi despre asta cu tatal Andreei, poate va fi de acord ( daca se strang ceva bani
)))
Asha,...taxa de inscriere e pentru cumpararea premilor, shi poate pentru un eventual concert cu Andreea numai pentru participantii la concurs. Voi vorbi despre asta cu tatal Andreei, poate va fi de acord ( daca se strang ceva bani

-
mihaitzu - Junior Member
Cum nu vezi concursul?
Date despre concurs gasesti pe http://www.andreeabalan.20m.com, la "concursuri". Va pup.
-
mihaitzu - Junior Member
Ar trebui inchis thread=u` asta... :mad:
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
poftim?
Cum adica? dc sa fie inchis? Ai ceva impotriva mea, sau pur si simplu nu ai p cine sa enervezi? Stii f. bine ca mie imi sare tandara din orice. Daca nu iti place nu te uita, k? Sper sa nu mai avem neintelegeri. Te pup
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
Nu inteleg de ca ar trebui inchis. imi poate da cineva si mie o explicatie?
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
-
mihaitzu - Junior Member
Eu nu am ce sa explic ca nu sunt calculator.
Incearca sa deschizi o fereastra noua, si scrii acolo site-ul, k?
Si eu am incercat mai devreme sa dau dublu-click pe un site si acelasi lucru imi spunea.
Incearca sa deschizi o fereastra noua, si scrii acolo site-ul, k?
Si eu am incercat mai devreme sa dau dublu-click pe un site si acelasi lucru imi spunea.
-
mihaitzu - Junior Member
18 mesaje
• Pagina 1 din 1