care e adresa andreei balan?
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
care e adresa andreei balan?
Vreau sa stiu si eu adresa andreei (de email) pls.!
- AngeLgIrL
- Junior Member
Re: care e adresa andreei balan?
Adresa de e-mail a Andreei Balan (cea recunoscuta de ea) este andreea-balan@k.ro! Si pt cei care nu cred, plzz dati-i un tel Andreei si intrebati-o!Ca sa va convingeti, nu din alt motiv...
- Crazy_sexy_cool
- Junior Member
Andreea nu are adresa de mail...
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
gabyzzu cred ca tu ne-ai putea lamuri aici...nu?
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
Andreea are adresa de e-mail, desi nu prea raspunde la mail-uri. Si adresa ei nu e andreea-balan@k.ro , e pe http://www.k.ro dar nu e andreea-balan. Va pup
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
cica era comoara@k.ro, dar nu raspunde ea la mailuri, asa ca sa nu va mirati daca o sa va raspunda cam ciudat.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Gabyzzu
cica era comoara@k.ro, dar nu raspunde ea la mailuri, asa ca sa nu va mirati daca o sa va raspunda cam ciudat.
adresa, din surse sigure e andreea.balan@k.ro
eu am primit un reply :a
X
KNICKSONLINE.COM
KNICKSONLINE.COM
-
rady - Junior Member
Nu prea cred ca e aia pe care ai specificat-o u rady, dar tot ce e posibil. Kisses 2 everybody 

www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
-
mihaitzu - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1