Dc Andreea e invitata la tot mai putine emisiuni...
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
Dc Andreea e invitata la tot mai putine emisiuni...
Dc e Andreea invitata la tot mai putine emisiuni? Eu unul nu inteleg. Inainte Andreea avea in fiecare zi concerte, emisiuni sau chestii d genul acesta, dar acum primeste tot mai putine invitatii. Poate veti spune ca ea nu l mai accepta fiind p cls a 12-a, dar nu e asa. Daca aveti o explicatie sau stiti vreo emisiune la care va aparea Andreea, va rog mult d tot sa imi scrieti aici ptr. a ma putea uita shi eu, shi ptr a face poze sa l pun p site. Merci. Va pup
-
mihaitzu - Junior Member
E un pic mai complicat dar nu-ti fa girji pt ca presimt ca Gabitzu o sa ne lumineze in primul rand prin a nega ce ai zis(ar merge chiar si inchis subiectul pt ca nu se indreapta intr-o directie buna, ne depaseste varsta medie de 13 ani lol) si apoi printr-o o expicatie ...
In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
-
Radu123 - Junior Member
Eu iti pot spune sigur ca Andreea va fi invitata in viitorul foarte apropiat la emisiunea Fan X de pe B1 Tv, pt ca le-am trimis un mail si au spus ca de indata ce vor primi si ei clipul Andreei o vor invita. Deci, fii pe faza!
- Crazy_sexy_cool
- Junior Member
oare de ce?
Io cred ca Andreea B nu are cum sa fie in scadere pentru ca deja e la nivelul 0, unde sa mai scada?
p.s: Ab a fost la "Big Brother"....ca tot ziceati ca nu are aparitii!:) Asha-i Radule?
p.s: Ab a fost la "Big Brother"....ca tot ziceati ca nu are aparitii!:) Asha-i Radule?
-
Love2Fly - Junior Member
1.nu a mai scos nici un album nou ca sa aiba motiv de aparitie.
2.ce artist fara album recent e invitat des?
3.are un clip care ruleaza ceea ce e bine, emisiuni o sa aiba cand o sa faca ceva deosebit (album nou, sare in cap sau alte faze de genul asta)
4.nu shtiu daca statistic cariera ei e in urcare sau in coborare totusi e bine ca are ceva pe mtv si atomic.
5.radu scuteste-ma de ironiile tale puerile, si posteaza on topic ca te inzestrez cu un avertisment. :p
2.ce artist fara album recent e invitat des?
3.are un clip care ruleaza ceea ce e bine, emisiuni o sa aiba cand o sa faca ceva deosebit (album nou, sare in cap sau alte faze de genul asta)
4.nu shtiu daca statistic cariera ei e in urcare sau in coborare totusi e bine ca are ceva pe mtv si atomic.
5.radu scuteste-ma de ironiile tale puerile, si posteaza on topic ca te inzestrez cu un avertisment. :p
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
nu ma bag la raspuns...oricum cred (daca bine imi amintesc) ca am facut si eu un subiect asemanator, defapt un sondaj cam la fel cum e asta. *'succesul andreei balan'*
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
Re: oare de ce?
Initial trimis de Love2Fly
De unde sa stiu eu? Daca mai tine emisiunea aia 2 ani si ma obliga cineva sa ma uit la ea am sa o vad....
Initial trimis de Gabyzzu
Radu scuteste-ma de ironiile tale puerile, si posteaza on topic ca te inzestrez cu un avertisment. :p
Eu ma chinui sa fac un BAN cinstit si tu imi zici de avertisment ???:eek:
-
Radu123 - Junior Member
totul se schimba incet, incet
Succesul Andreei creste totushi. Videoclipul ei e difuzat zilnic d cel putin 8 ori la prima, atomic shi in special MTv. Am vazut-o la Teo, la Babilonia, la BB etc. Inepe totul sa s schimbe gratie noului clip. Va pup
-
mihaitzu - Junior Member
Din pacate pentru ea, Andreea B. are tot mai putin succes! Nu mai este invitata la emisiuni bune, nu mai are destui fani...Ce mai..
Este de-a dreptul! Imi pare rau pentru ea.Este o cantareata pe care eu o admiram foarte, foarte mult cand cata la andre!
Este de-a dreptul! Imi pare rau pentru ea.Este o cantareata pe care eu o admiram foarte, foarte mult cand cata la andre!
Sunt un dracusor care incanta pe toata lumea, dar care nu se lasa stapanit de nimeni si nimic...
- Dracushor
- Junior Member
Re: totul se schimba incet, incet
Initial trimis de mihaitzu
Succesul Andreei creste totushi. Videoclipul ei e difuzat zilnic d cel putin 8 ori la prima, atomic shi in special MTv. Am vazut-o la Teo, la Babilonia, la BB etc. Inepe totul sa s schimbe gratie noului clip. Va pup
Este adevarat! Din punctul de vedere al videoclipului succesul ei creste tot mai mult! In schimb nu este invitata la emisiuni bune! Poate numai la 3,4 emisiuni bune, mai mult, nu!
Sunt un dracusor care incanta pe toata lumea, dar care nu se lasa stapanit de nimeni si nimic...
- Dracushor
- Junior Member
Tu mi-ai mai scris ca iti polace videoclipul, si ai dreptate, e f. reusit, dar mai ai dreptate intr-o privinta, Andreea nu a aparut la emisiuni bune. Va pup
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
Pai, Andreea apare mai rar pe la emisiuni, pentru ca nu mai are timp.... Are de invatat pentru BAC. Ea este invitata, dar nu se poate duce sau nu are timp. Are multe pregatiri si are de lucrat la melodiile verii... Sau melodia... 

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Gresit...
Voi credeti ca daca artisul vostru preferat nu mai este invitat la emisiuni shi la concursuri, deja popularitatea lor scade? Pei de unde ati mai scos-o si pe asta oamneni buni?
Un artist care cu adevarat il appreciati, nu ziceti ca popularitatea lor scade ca nu sunt invitati la niste emisiuni de kaka. Pentru mine, un artist care imi place, nu neaparat trebuie sa il vad la emisiuni sau la concursuri.
De exemplu, Wu-Tang, nimeni nu mai pomeneste de ei, dar eu tot ii ascult ca nu stiu ce, shi nu imi pasa ca nu mai apar TV nicaieri.
Un artist care cu adevarat il appreciati, nu ziceti ca popularitatea lor scade ca nu sunt invitati la niste emisiuni de kaka. Pentru mine, un artist care imi place, nu neaparat trebuie sa il vad la emisiuni sau la concursuri.
De exemplu, Wu-Tang, nimeni nu mai pomeneste de ei, dar eu tot ii ascult ca nu stiu ce, shi nu imi pasa ca nu mai apar TV nicaieri.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Sunt de acord cu el.
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
De exemplu, Wu-Tang, nimeni nu mai pomeneste de ei, dar eu tot ii ascult ca nu stiu c
Da mai dar nu ti-ar face mai mare placere sa ii vezi, sa vezi videoclip-urile lor sau sa scoata album?
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
-
mihaitzu - Junior Member
Mie imi place Andreea Balan destul de mult...
dar totusi trebuie sa spun de-adevaratelea ce cred.Succesul ei este tot mai putin...poate ca-si face ea videoclipuri bune dar asta nu schimba deloc situatia

dar totusi trebuie sa spun de-adevaratelea ce cred.Succesul ei este tot mai putin...poate ca-si face ea videoclipuri bune dar asta nu schimba deloc situatia
- Beauty_Angel
- Junior Member
Re: De exemplu, Wu-Tang, nimeni nu mai pomeneste de ei, dar eu tot ii ascult ca nu stiu c
Initial trimis de mihaitzu
Da mai dar nu ti-ar face mai mare placere sa ii vezi, sa vezi videoclip-urile lor sau sa scoata album?

decat sa scoata un album de kk mai bine fara! la fel shi pt. clip

ps: shi aici fac referire la ab nu la Wu-Tang < nici n-am auzit de ei >
I will go mad.
I will go mad.
-
am uitat sa zic....cred totushi ca succesul lu' a.b. nici nu scade nici nu creshte ...sta pe loc :p !!!!
I will go mad.
I will go mad.
-
Hy!
Eu cred ca Andreea e invitata la mai putzine emisiuni ptr ca acu au aparut aia de la Popstars.(Cokteil shy Bliss)
Shy ea nu a mai scos nici un clip nou.
(Cred ca subiectu asta de kkt ar trebui inchis)
Pa.
Pí£rerea mea.
Shy ea nu a mai scos nici un clip nou.
(Cred ca subiectu asta de kkt ar trebui inchis)
Pa.
Pí£rerea mea.
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
-
RalucaB - Junior Member
Parerea iti este refuzata, Raluca...
Off TOPIC?: S-au facu` formatii de pe urma "Popstars"-ului?! Ce a iesit?! Cum a iesit?!
Eu imi mentin ideea exprimata intr-un mesaj de mai sus...

Off TOPIC?: S-au facu` formatii de pe urma "Popstars"-ului?! Ce a iesit?! Cum a iesit?!
Eu imi mentin ideea exprimata intr-un mesaj de mai sus...
-
credeti-ma ca imi tremura mana cand citeam mesajul ralukai... raluk cum poti sa spui ca nu mai este invitata la emsiuni din cauza popstarsului... GOOOOOOOD. CE LEGATURA ARE??!??!
TE IMPLOR NUMAI DEBITA!
subiect inchis.
TE IMPLOR NUMAI DEBITA!
subiect inchis.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
22 mesaje
• Pagina 1 din 1