Cat de sexxxxy vi se pare Andreea?

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

Cat de sexxxxy vi se pare Andreea?

Mesajde Julya_15 » Dum Apr 06, 2003 4:08 pm

cum vi se pare?Va place mai mult ptr. muzica pe care-o face,sau ptr cum arata?
Mie mi se pare cea mai sexy cantareatza din Romania,dar e doar parerea mea.
Zic eti si voi.
Mother looking at me,tell me what do U see,yes I've lost my mind!
Daddy looking at me,will I ever be free,have I crossed the line?
Julya_15
Junior Member

Depinde

Mesajde Love2Fly » Dum Apr 06, 2003 11:04 pm

Bai...ce sa zic? adevarul e ca as pune-o cu ea de vreo 2-3 ori, poate 10.000....desi nu e super femeie sau mai stiu eu ce. E inalta ceea ce e bine si are picioare lungi.....cu riscul de a fi considerat obsedat sexual eu consider ca Andreea e sexy pe o scara de la 1 la 10....cam de 7-8.
Love2Fly
Junior Member

nope!

Mesajde jane doe » Mar Apr 08, 2003 1:25 am

Sorry, dar nu mi se pare deloc sexi, ba chiar naspa...iar nemachiata e de speriat! :bleah:
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
jane doe
Junior Member

Hmmm...

Mesajde Aurolacul » Mar Apr 08, 2003 9:32 pm

E ca soramea: Prea slaba.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

:) ce subiect calumea

Mesajde Mr Teo » Mie Apr 09, 2003 8:25 pm

Sunt zeci acolo mici obsedati care sunt sigur ca se tin de ea doar ca li se pare ca arata ff calumea(si faptul ca e star ajuta la asta) dar daca stai chiar langa ea si discuti cu ea iti dai seama ca e om , ca si mine ca si tine, nu are nimica foarte special in cap(nu e Eintein) si nici nu poti sa zici ca arata foarte bine din cauza ca machiajul intensiv isi arata efectele(se facuse un studiu care zicea ca daca te machiezi prea mult pielea iti imbatraneste rapid si e adevarat).
Mr Teo
Junior Member

Mesajde Nightmare » Joi Apr 10, 2003 9:12 pm

Mie mi se pare sexy. Imi place si cum arata dar imi place si muzica pe care o canta. Daca doar canta bine si era urata nu cred ca avea acelasi succes.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Apr 20, 2003 10:27 pm

Mie imi place cum arata,chiar foarte mult.Cateodata seamana cu Christina aguilera(cum arata ea inainte,cand era cu Genie in a bottle).
Imi place mai mult cum arat dcat cum canta.
Titina
Junior Member

Mesajde Dracushor » Lun Apr 21, 2003 5:34 pm

Nu numai ca este sexy...Este f. sexy si foarte admirata de mare majoritate a baietiilor dar ea nu se lasa cucerita de nimeni...
Dracushor
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Joi Apr 24, 2003 12:37 am

dar ea nu se lasa cucerita de nimeni...

:) Sa fiim seriosi totusi......!:) care pune pariu cu mine ca un tovarasi de-al meu ar putea sa o cucereasca? de ce? pentru ca are un BMW X5 lol...
Love2Fly
Junior Member

Daca tot vorbim asa

Mesajde Mr Teo » Joi Apr 24, 2003 8:22 am

Cear fi sa vin eu in Romania sa trec prin Ungaria mai intai si sa stau pe langa A.B cu un Lamb Murceliago inchiriat,cu carduri...etc:).
Neam prinde?
Astept pareri.
Mr Teo
Junior Member

Re: Daca tot vorbim asa

Mesajde Dracushor » Joi Apr 24, 2003 2:42 pm

Initial trimis de dornea
Cear fi sa vin eu in Romania sa trec prin Ungaria mai intai si sa stau pe langa A.B cu un Lamb Murceliago inchiriat,cu carduri...etc:).
Neam prinde?
Astept pareri.

Ar fi minunat! Eu cred ca este o idee faina...
Sunt un dracusor care incanta pe toata lumea, dar care nu se lasa stapanit de nimeni si nimic...
Dracushor
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Dum Mai 11, 2003 4:28 pm

Andreea e o dulceata! E super-mega-hyper sexy.... :) Cre`ca am exagerat putin! :P
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde mihaitzu » Joi Mai 15, 2003 10:16 pm

Mie unul mi se pare si sexi si cu voce si inteligenta (vai ce am spus, o blonda inteligenta :) ) Glumeam
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Înapoi la Andreea Balan