cum vi se pare?Va place mai mult ptr. muzica pe care-o face,sau ptr cum arata?
Mie mi se pare cea mai sexy cantareatza din Romania,dar e doar parerea mea.
Zic eti si voi.
Cat de sexxxxy vi se pare Andreea?
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cat de sexxxxy vi se pare Andreea?
Mother looking at me,tell me what do U see,yes I've lost my mind!
Daddy looking at me,will I ever be free,have I crossed the line?
Daddy looking at me,will I ever be free,have I crossed the line?
- Julya_15
- Junior Member
Depinde
Bai...ce sa zic? adevarul e ca as pune-o cu ea de vreo 2-3 ori, poate 10.000....desi nu e super femeie sau mai stiu eu ce. E inalta ceea ce e bine si are picioare lungi.....cu riscul de a fi considerat obsedat sexual eu consider ca Andreea e sexy pe o scara de la 1 la 10....cam de 7-8.
-
Love2Fly - Junior Member
nope!
Sorry, dar nu mi se pare deloc sexi, ba chiar naspa...iar nemachiata e de speriat! :bleah:
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
-
jane doe - Junior Member
:) ce subiect calumea
Sunt zeci acolo mici obsedati care sunt sigur ca se tin de ea doar ca li se pare ca arata ff calumea(si faptul ca e star ajuta la asta) dar daca stai chiar langa ea si discuti cu ea iti dai seama ca e om , ca si mine ca si tine, nu are nimica foarte special in cap(nu e Eintein) si nici nu poti sa zici ca arata foarte bine din cauza ca machiajul intensiv isi arata efectele(se facuse un studiu care zicea ca daca te machiezi prea mult pielea iti imbatraneste rapid si e adevarat).
-
Mr Teo - Junior Member
Mie mi se pare sexy. Imi place si cum arata dar imi place si muzica pe care o canta. Daca doar canta bine si era urata nu cred ca avea acelasi succes.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
Daca tot vorbim asa
Cear fi sa vin eu in Romania sa trec prin Ungaria mai intai si sa stau pe langa A.B cu un Lamb Murceliago inchiriat,cu carduri...etc:).
Neam prinde?
Astept pareri.
Neam prinde?
Astept pareri.
-
Mr Teo - Junior Member
Re: Daca tot vorbim asa
Initial trimis de dornea
Cear fi sa vin eu in Romania sa trec prin Ungaria mai intai si sa stau pe langa A.B cu un Lamb Murceliago inchiriat,cu carduri...etc:).
Neam prinde?
Astept pareri.
Ar fi minunat! Eu cred ca este o idee faina...
Sunt un dracusor care incanta pe toata lumea, dar care nu se lasa stapanit de nimeni si nimic...
- Dracushor
- Junior Member
Andreea e o dulceata! E super-mega-hyper sexy....
Cre`ca am exagerat putin! 

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Mie unul mi se pare si sexi si cu voce si inteligenta (vai ce am spus, o blonda inteligenta
) Glumeam

www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1