Eu, fan al Andreei Balan, presedinte al unui fanclub de succes al tinerei artiste, m-am intors impotriva ei si voi face tot posibilul pentru ca viata Andreei sa se transforme intr-un cosmar. Din cauza Andreei mi-am desfiintat fan-club-ul (nu m-a deranjat prea mult asta), si m-am despartit de prietena mea pe care o iubeam.
Ea a pus-o sa se desparta de mine. Mai multe detalii nu voi da, doar va voi asigura ca viata Andreei Balan se va transforma intr-un cosmar.
Andreea Balan, separatoarea iubirii dintre fani
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Andreea Balan, separatoarea iubirii dintre fani
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
Eu nu inteleg ceva. De ce te-ai despartit de prietena ta, chiar daca o iubeai, cand stiai ca Andreea Balan nu i-ar putea lua vreodata locul?
Nu cred ca ai cum sa ii faci viata un cosmar. Cred ca cel mai bun lucru pe care l-ai putea face acum ar fi sa ii ceri iertare acelei fete, poate ca nu e totul pierdut.
Nu cred ca ai cum sa ii faci viata un cosmar. Cred ca cel mai bun lucru pe care l-ai putea face acum ar fi sa ii ceri iertare acelei fete, poate ca nu e totul pierdut.
-
Nightmare - Junior Member
boahaha
loll asta-i tare! ma frate, ce treaba are ea cu tine si cu prietena ta? esti batut in cap??
:p cica ea a pus-o sa se desparta de tine;P ...mai tu ori bagi vrajeli sa te afli in treaba ori prietena sau ex-prietena aia a ta te minte.
one more thing, te asigur ca nu vei reusi ca "viata andreei balan sa se transforme intr-un cosmar" pt. ca she doesn't give a damn on you! my opinion
:p cica ea a pus-o sa se desparta de tine;P ...mai tu ori bagi vrajeli sa te afli in treaba ori prietena sau ex-prietena aia a ta te minte.
one more thing, te asigur ca nu vei reusi ca "viata andreei balan sa se transforme intr-un cosmar" pt. ca she doesn't give a damn on you! my opinion
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
Vechea Poveste!
Tipa s-a suparat pentru ca Andreea Balan o baga in seama mai mult pe amica ei pentru ca aceasta are bani?
Nu de alta dar am mai vazut cazuri din astea!:)
Nu de alta dar am mai vazut cazuri din astea!:)
-
Love2Fly - Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1