ce aveti cu ady99?
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
ce aveti cu ady99?
ce draqu aveti mai cu adi99? toata lumea se ia de el. chiar daca zice o prostie sau nu. si daca unu incepe sa se ia de el....incep si ailalti ca papagalii. sa stiti ca ce scrie el acolo....va reprezinta. ai auzit gabitzule? adi.....io tin cu tine.
- Calinescu
- Junior Member
Sa nu plangi, da?
Are avocat, nu se poate apara singur?
Asa-i la inceput, se mai ia de tine unul, altul. La dracu, se ia si cand esti mai vechi. Da' o fac din dragoste. :yD
Asa-i la inceput, se mai ia de tine unul, altul. La dracu, se ia si cand esti mai vechi. Da' o fac din dragoste. :yD
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
-
Dragos C. - Junior Member
Adi
Si Adi nu se poate apara?
Da' deja ne intindem. Vezi ca esti pe Andreea Balan, deci aici se discuta despre ea. Nu despre Adi si problemele lui de comunicare.
Da' deja ne intindem. Vezi ca esti pe Andreea Balan, deci aici se discuta despre ea. Nu despre Adi si problemele lui de comunicare.
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
-
Priveste
Nu stiu daca sunt fan Andreea Balan. Sunt fan Modern Talking, Chris De Burg, Queen, Richard Clayderman si altii. Pe Andreea o plac doar ca fata. Si unele melodii. Doar atat.
Stai pe margine atunci si priveste.
Initial trimis de Calinescu
[..]stau pe margine si va privesc.
Stai pe margine atunci si priveste.
-
tocmai am scris un mesaj dar m-a deconectat si l-am pierdut. asa ca rabdarea mea e limitata. . .
deci, adi???? ha! cand o sa inteleaga ca e necesar sa citeasca si ce se scrie pe aici nu numai sa se arunce ca berbecu, cand o sa priceapa ca e necesar sa treaca pe la scoala inainte sa se dea cu parerea o sa fie perfect. si un ochi pe regulament l-ar creste in ochii mei.
pana atunci ramane oligofrenul forumului (no offence) care nu are nici o tangenta cu exprimarea, nu are nimic de zis si trebuie sa fii meshter artist piua intai ca sa intelegi ce tot indruga in posturile alea ale lui.
pana una alta las rahatu asta de subiect deschis pana maine.
ar trebui sa-i fie clar avocatului lui adrian caci ar trebui sa-mi pupe si anume picioarele pen'ca nu i-am dat avertismente, respectiv ban. Am inteles... ce pretentii sa am?
deci, adi???? ha! cand o sa inteleaga ca e necesar sa citeasca si ce se scrie pe aici nu numai sa se arunce ca berbecu, cand o sa priceapa ca e necesar sa treaca pe la scoala inainte sa se dea cu parerea o sa fie perfect. si un ochi pe regulament l-ar creste in ochii mei.
pana atunci ramane oligofrenul forumului (no offence) care nu are nici o tangenta cu exprimarea, nu are nimic de zis si trebuie sa fii meshter artist piua intai ca sa intelegi ce tot indruga in posturile alea ale lui.
pana una alta las rahatu asta de subiect deschis pana maine.
ar trebui sa-i fie clar avocatului lui adrian caci ar trebui sa-mi pupe si anume picioarele pen'ca nu i-am dat avertismente, respectiv ban. Am inteles... ce pretentii sa am?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
deci...
eu scriu fff grabit mereu ptr ca sunt in alta tara si aici nu am timp ptr scris si verificat iar cu sb nu e corect ce spune gab... eu v-am rugat sa imi spuneti c and scoate andreea balan un album ca eu nu am de unde sa aflu asta e tot sa sti ca ma pot apara si singur dar ma bucur ca macar unul din voi m-a dat dreptate
ADY99
ADY99
- ady99
- Junior Member
sa inteleg ca daca nu-s in ton cu ce ziceti voi...daca nu te prea slavesc pe Tine Stimabile Gabriel-Zen....imi pui un leocoplast la gura si ma arunci in fantana din spatele palatului tau. ha?.
sterge-l, ca doar e forumu tau
sterge-l, ca doar e forumu tau
- Calinescu
- Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1