A aparut UNREAL II (visit http://www.isonews.com or http://www.nforce.nl for more details, or http://www.unreal2.com).
Il are cineva?! Ashtept detalii.
Unreal Ii
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
DC++ in hubul "Welcome Thieving Bastards" ip 213.113.43.68
Numele sint:
FLT-U2A.bin
FLT-U2B.bin
Asta pentru cei care au DC++ si legatura buna cu netul...
Eu asteptul jocul de mult....sper sa nu fiu dezamagit...
ASxxl...este vorba de partea a doua de la Unreal...jocul dupa care UT2K3 este facut.
------------------------------------------------------------------------------------
La mine a venit aproape tot..cred ca mai dureaza putin...daca cineva il vrea, dati un pm...dar numai cei cu legatura buna, nu modem!!!!!!!
Numele sint:
FLT-U2A.bin
FLT-U2B.bin
Asta pentru cei care au DC++ si legatura buna cu netul...

Eu asteptul jocul de mult....sper sa nu fiu dezamagit...
ASxxl...este vorba de partea a doua de la Unreal...jocul dupa care UT2K3 este facut.
------------------------------------------------------------------------------------
La mine a venit aproape tot..cred ca mai dureaza putin...daca cineva il vrea, dati un pm...dar numai cei cu legatura buna, nu modem!!!!!!!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Damn...nu casesc nici unul cu linie mai buna..dupa cum vedeti mai dureaza..

- Fişiere ataşate
-
- u2.jpg (133.43 KiB) Vizualizat de 2017 ori
-
Primul cd este gata..al doilea este "pe vine"..*lol*
See the attached picture...nice speed...
See the attached picture...nice speed...

- Fişiere ataşate
-
- u2.jpg (159.76 KiB) Vizualizat de 2016 ori
-
Asa la prima impresie e cam uratel... n-are pic de feeling si se mai si misca infect. Probabil ca pana nu fac rost de un 9700 nu il mai incerc.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Well, am jucat primele 3 "planshe". La 800x600 cu 32bit merge perfect la mine. Se incarca repede, si nu a cazut deloc pina acum.
Grafica mie imi place, tot in genul primei parti, plin de culori intunecate...
Toate armele au bineinteles si un alternative mode, dar pina acum nu am decit vreo 3..."army rifle" este ce-a mai buna. Grenade launcher are vreo 2-3 feluri de grenade. Monstri care au aparut pina acum sint cam de aiurea (unii mici care nu creeaza probleme), dar in ultimul timp a aparut si Skaarj...damn..
Ai echipajul tau, si cel putin Aida (intelligence officer) are niste titze, de zici ca-s a lui Pamela!
Grafica mie imi place, tot in genul primei parti, plin de culori intunecate...
Toate armele au bineinteles si un alternative mode, dar pina acum nu am decit vreo 3..."army rifle" este ce-a mai buna. Grenade launcher are vreo 2-3 feluri de grenade. Monstri care au aparut pina acum sint cam de aiurea (unii mici care nu creeaza probleme), dar in ultimul timp a aparut si Skaarj...damn..

Ai echipajul tau, si cel putin Aida (intelligence officer) are niste titze, de zici ca-s a lui Pamela!

-
Gata, l-am terminat, 7 ore de joc in total, mishtocutz da cam scurtutz, armele sunt cu nishte efecte speciale pe alt fire, cel mai mult mi-a placut shot-gun-ul secondary fire (ROCKS) shi ultima arma care o da, fiind un fel de tun ca in Serious Sam 2, numa ca are nishte efecte mishto, la impact cele 2 sfere creeaza un fel de eclipsa :o (super efectul).
Ei , in mare e mishto jocul, avand in vedere ca l-am jucat pe un GeForce 2 Mx 400 (800x600, 32 biti, 75 refresh rate in game), proc Intel (PIII-1200), monitor de 17inch, is multumit de cum a aratat/arata. Banuiesc ca pe Un GeForce Fx
, pe o rezolutie de 1900x1600 (asta e rezolutia maxima parca) + monitor de 21, e cu totul alta senzatie
.
Pacat ca nu are multi-player.
Ashtept Project Igi 2, shi dupa aia CS: ConditonZero, btw, dupa sesiune incepe concursul din Egate Club, (Iasi), Canibals Corpse RULZ (me -> GameOver Of Canibals http://www.egate.ro).
Ei , in mare e mishto jocul, avand in vedere ca l-am jucat pe un GeForce 2 Mx 400 (800x600, 32 biti, 75 refresh rate in game), proc Intel (PIII-1200), monitor de 17inch, is multumit de cum a aratat/arata. Banuiesc ca pe Un GeForce Fx

Pacat ca nu are multi-player.
Ashtept Project Igi 2, shi dupa aia CS: ConditonZero, btw, dupa sesiune incepe concursul din Egate Club, (Iasi), Canibals Corpse RULZ (me -> GameOver Of Canibals http://www.egate.ro).
zbing zboing zobing
-
Game Over - Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1