Baietzii de la Blizzard au lansat un nou joc StarCraft-Ghosthttp://www.blizzard.com/ghost/
Daca suntetzi sau ati fost fan StarCraft, ar trebui sa va placa.E un 3dshooter, in care tu esti ghostul de la terrani.
Ashtept impresii(daca ati avut ocazia sa-l jucatzi)
StarCraft---Ghost
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
StarCraft---Ghost
- Fişiere ataşate
-
- ss11.jpg (70.53 KiB) Vizualizat de 1328 ori
- Johnny_bz
- Junior Member
1. Este un joc in proiect, nu a fost lansat nici macar un demo.
2. Nu este pt pc ci pt Ps, shi Xbox cred !
3. Este mai degraba un 3D Action decat un 3D shooter. Aici e inca discutabil, sa zicem totushi ca e acceptabil shi ca fiind un third person 3D Shooter.
So ..., altadata citeshte mai bine te rog.
2. Nu este pt pc ci pt Ps, shi Xbox cred !
3. Este mai degraba un 3D Action decat un 3D shooter. Aici e inca discutabil, sa zicem totushi ca e acceptabil shi ca fiind un third person 3D Shooter.
So ..., altadata citeshte mai bine te rog.
zbing zboing zobing
-
Game Over - Junior Member
Io cred ca o da in bara Blizzardu cu un 3d shooter la un fost joc de strategie .. Adik stiti si voi ce a fost Star Craft la vremea lui asa ca nu are rost sa-si bata joc de imaginea creeata. Pe toti(sau aproape toti) pe care ii intrebi de unde au auzit de Blizzard o sa-ti spuna de Star Craft..!
Si nici macar n-am vorbit serios ... Restecp!!
- Piguz
- Junior Member
C&C
Initial trimis de Piguz
Io cred ca o da in bara Blizzardu cu un 3d shooter la un fost joc de strategie .. Adik stiti si voi ce a fost Star Craft la vremea lui asa ca nu are rost sa-si bata joc de imaginea creeata. Pe toti(sau aproape toti) pe care ii intrebi de unde au auzit de Blizzard o sa-ti spuna de Star Craft..!
Bey, acuma gandeste-te si tu la C&C Renegade, nu de alta dar este acelasi concept : transformarea unui RTS in FPS.
Si oricum, ideea e buna, pacat ca este pentru consola si nu pentru PC

-
Mahdi - Junior Member
Ghost
Nu obligatoriu, dar oricum, ideea este kiar marpha.
Adika poti sa vezi si cladirile si restul unitatilor "up-close & personal"
Akuma, daca ei nu au reusit sa le faca mijto este partea a doua, dar in privinta Ghost-ului sper ca Blizzard sa isi pastreze faima de companie care scoate numai joace marpha.
E adevarat, scot putine, dar si cand le scot ......
Adika poti sa vezi si cladirile si restul unitatilor "up-close & personal"
Akuma, daca ei nu au reusit sa le faca mijto este partea a doua, dar in privinta Ghost-ului sper ca Blizzard sa isi pastreze faima de companie care scoate numai joace marpha.
E adevarat, scot putine, dar si cand le scot ......
-
Mahdi - Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1