Fratilor, vreau un shooter cu cowboy, fara sf va rog.
In afara de un Outlaws care deja putem spune ca ii antic nu am mai intalnit nimic.
Va rog, ajutooor!!!!
shootere cu cowboy
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
shootere cu cowboy
..., părerea mea, ...
-
jiji - Junior Member
Shtiu unu' vechi - era un mod la Half Life, shi se numea Wanted.(il gaseshti daca-l cautzi)
Armele, skinurile, peisajul.....toate alea alea.......erau de pe vremea cowboy-lor.Avea shi moduri de joc:
-CTC adik capture the chicken - un fel de CTF dar ai o gaina in loc de steag, shi trebuie sa o furi din cotetzu lu' vecinu(cand ai gaina in mana n-ai voie sa tragi)
-shi un fel de showdown ca-n filmele cu John Wayne - te punea fatza in fatza,insa nu era de ajuns sa "draw" primu', trebuia sa-l alergi putzin pe adversar............etc.
Armele, skinurile, peisajul.....toate alea alea.......erau de pe vremea cowboy-lor.Avea shi moduri de joc:
-CTC adik capture the chicken - un fel de CTF dar ai o gaina in loc de steag, shi trebuie sa o furi din cotetzu lu' vecinu(cand ai gaina in mana n-ai voie sa tragi)
-shi un fel de showdown ca-n filmele cu John Wayne - te punea fatza in fatza,insa nu era de ajuns sa "draw" primu', trebuia sa-l alergi putzin pe adversar............etc.
<<<Viatza e un film cu proshti: totzi murim in final>>
- Johnny_bz
- Junior Member
- The One
3 mesaje
• Pagina 1 din 1