Hitman I/II - pareri
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Hitman I/II - pareri
Ia ziceti ce credeti despre seria "hitman",mie mi se pare unul dintre cele mai reusite jocuri/are un feeling deosebit.
-
SatyR - Junior Member
Primul a fost foarte misto, mi-a placut la nebunie. Pe al doilea l-am luat acum vreo luna, dar nu am apucat sa-l joc (asteapta in linie
). L-am incercat numai sa vad daca merge, si am facut numai prima misiune...dar a durat un timp pina mi-am dat seama cum sa bag armele in casa lui ala..
Ma bucurat mult ca snipe-ul a ramas...la fel "Silent mode"

Ma bucurat mult ca snipe-ul a ramas...la fel "Silent mode"

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Eu le-am terminat pe amandoua si pot sa spun ca prima oara am fost f dezamagit de noul meniu de la h2,era mai misto asa cu lista acea unde puteai folosi scrolul de la mouse pt a selecta o arma...pana la urma m-am obisnuit.....oricum lui h2 parca ii lipeste ceva ...primul avea mai multe posibilitati de joc,adika aceasi misiune o puteai face in mai multe moduri,nu trebuiau urmati niste pasi..aici parca posibilitatile sunt mai limitate...s-au inca nu le-am descoperit eu lol
Alta faza zic eu interesanta la h2 este faptul ca dupa fiecare misiune ti s eface o evaluare si asa poti sa vezi si tu cat de invizibil ai fost ,cat de bun cu alte cuvinte.....eu de cele mai multe ori cred ca am fost mass murderer,dar am fost si ghost
))))
Alta faza zic eu interesanta la h2 este faptul ca dupa fiecare misiune ti s eface o evaluare si asa poti sa vezi si tu cat de invizibil ai fost ,cat de bun cu alte cuvinte.....eu de cele mai multe ori cred ca am fost mass murderer,dar am fost si ghost

-
SatyR - Junior Member
Pe meniul ala m-am ofticat si eu...greu a fost pina am reusit sa deschid o usa..
Acum joc SH2, dupa aia ma apuc de AOM, si dupa aia vine Hitman2..

Acum joc SH2, dupa aia ma apuc de AOM, si dupa aia vine Hitman2..

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
probleme
am jucat hitman 1 si mi-a placut mult, asa ca l-am "cumparat" pe al doilea. dar aici se termina totul. nu am reusit sa-l instalez nici la servici pe 2000 si nici acasa pe 98se. interesant e ca un coleg al meu l-a instalat imediat cu cd-ul meu pe un 2000 . nu stiu ce sa fac . MA PUTETI AJUTA CUMVA ?
When you are not strong, you must be smart !
- Dale
- Junior Member
Hitman 1 a fost excelent,revolutionar,nu mai vazusem jocuri de genul ala,la 2 parca lipsea ceva, a fost fain dar parca nu la fel ca primul,parca nu pusca ceva,imediat isi dadeau garzile seama cine esti chiar daca erai imbracat in uniforme din ale lor.
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Fazele de genul asta nu-l dezavantajeaza,il fac mai complex,odata ce inveti sa te strecori nu o sa mai fie mare problema,rabdare sa ai...problema sta in alta parte..in meniu si posibilitatile mai limitate de a face misiunile....
-
SatyR - Junior Member
Mie la Hitman 2 nu mi-a placut controlul! Si nici cum era setata camera. In rest - OK!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Mi-a placut Hitman II, desi n-am apucat inca sa il joc pana la capat....De fiecare data cand ajungeam undeva, mi se strica calcul, trebuia formatat si trebuia sa o iau de la capat cu jocu'. Si mi-e Lene !
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
10 mesaje
• Pagina 1 din 1