de andu_s » Joi Mai 19, 2005 10:17 am
Pentru ca ai intrebat daca mai exista morrowinderi adevarati, hai sa-ti spun cu ce ma laud eu (orientativ, nu mai tin minte exact, ca am terminat jocul asta-vara). Pai, la major skills aveam 100 la toate, aveam si la minor skills 100 la unele, gasisem cativa masters of training. La valoarea generala a armurii (o scrie sub imaginea ta, cand dai click dreapta), aveam 262, sau asa ceva. Aveam proprietatea mea (fa questuri in Hlaalu), eram master in mages, fighters, imperial legion, imperial cult, temple si hlaalu. Ma chinuisem ceva-ceva. Asta cand am terminat jocul prima oara. Am terminat si unul din add-on-uri, ala cu mournhold (parca asa se scrie), si am facut rost de cele mai tari armuri si si de sabia nerevarin-ului, care rupe tot. Cand l-am jucat a doua oara, am descoperit niste smenuri prin care pot face bani NELIMITAT (nu te gandi la parole, e un bug), si inca un bug care ma ajuta sa cresc nivelul (te antreneaza doar unul in toata insula, la infinit, la un major skill, astfel incat iti cresc abilitatile alea toate la 100, dupa ce dai "rest" si pui banutii la ce vrei tu). Ajunsesem la level 148, bug-ul se vede si din avion, nu?
Ce zici? Oricum, jocul e beton-beton, mi-a placut cel mai mult pana acum. Astept altele de acelasi gen (daca poti sa-mi recomanzi ceva mai nou, te rog?...)