:O:O:O.
Melodia se numeste Rubberneckin' si a fost remixata intr-un mod ce l-as numi bestial ... in sensul ca vocea e "lasata" intacta, doar ca fundalul a fost un pic "colorat" cu niste voci de gagici si ceva instrumente... pe scurt pot spune ca nu e vorba de acel gen de remix care "omoara" melodia (mai ales fiind vorba de un cantec de prin '65
).
Vara trecuta a fost re-lansata piesa "A little less conversation" care a stat in topuri si pe MTV pana dupa anul nou (surclasandu-l si pe Eminem, dovedind si pe aceasta cale, daca mai era nevoie, ca Elvis mort e mai bun decat Eminem viu - probabil penca' oricum Eminem nu arata foarte viu defel
). Initial am crezut ca e vorba de o exceptie, dar uite ca acum un alt DJ inspirat a repetat gestul.
Daca aveti ocazia ascultati cele doua piese si n-o sa va para rau
. Nu stiu ce impact ar avea asupra celor de 14-20, dar io simt c-as dansa in draci pe ele
).
In alta ordine de idei, se pare ca occidentul nu are prea multe prejudecati tampite in privinta melodiilor pentru babaci (ca la noi), cel putin in ceea ce-l priveste pe Elvis...
Cred ca asta ar putea da de gandit si in muzica romaneasca, cu atat mai mult cu cat la noi s-au intreprins ceva incercari timide ( tocmai mentionasem 2 mai recente: NKS - "De mii de ori" si Pepe - "Tu esti primavara mea"). Si nu in ultimul rand - in speranta ca cineva mai "de sus" va rasfoi acest forum - daca tot se remixeaza melodii, nu le mai omorati cu voci de borfasi pe fundal !!!