"timpu' s-a intors cu faţa la perete!"
70 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
- nodingat
06.02.2005
cenaclul flacăra - imbraţişarea mării - Vinil Collection
07.02.2005
cenaclul flacăra - fiii lacrimilor tale - Vinil Collection
- nodingat
nenea sepinoroth....
Daca lumea ar fi de ciocolata, ne-ar fi, pana la urma, greatza de ea...
-
pure_sugar - Junior Member
Dane, mai ie multe vaiere de astea de la Cenaclu? Unele ie faine intr-adevar, in schimb unele-s de-a dreptu penale.
Te-am rugat mai demult sa mai bagi o adresa in lista aia. Vad ca iar ai uitat de omu ceala. Te rog io trimite s-acolo. Multzam!
Te-am rugat mai demult sa mai bagi o adresa in lista aia. Vad ca iar ai uitat de omu ceala. Te rog io trimite s-acolo. Multzam!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
keshule, am bagat adresa respectivă atunci, numai că primeam raport cum că mailurile nu erau primite nu ştiu din ce cauză, am presupus ca e greşita adresa sau ca persoana in cauză nu vrea sa primească astfel de mailuri şi n-am mai trimis. acum am incercat din nou şi văd că merge. să sperăm ca nu vor mai fi probleme :).
cu vinil colecşănu' o mai ţin săptămana asta p-ormă revin la forma de debut.
cu vinil colecşănu' o mai ţin săptămana asta p-ormă revin la forma de debut.
10.02.2005
cenaclul flacăra - cantec pentru Charlie Chaplin - Vinil Collection
- nodingat
incep un nou album din colecţia "Oldies but Goldies".
acest album e format din hituri ale anului 1961.
melodiile din cenaclul flacăra trimise pană acum vă vor sta la dispoziţie timp de 2 săptămani pentru download la adresele: http://f2.pg.briefcase.yahoo.com/aristidedan şi http://f2.pg.briefcase.yahoo.com/muzicaveche1 incepand de luni.
nu uitaţi, pentru a putea downloada trebuie să vă logati pe contul dvs. de yahoo cu ID-ul pe care mi l-aţi trimis.
acest album e format din hituri ale anului 1961.
melodiile din cenaclul flacăra trimise pană acum vă vor sta la dispoziţie timp de 2 săptămani pentru download la adresele: http://f2.pg.briefcase.yahoo.com/aristidedan şi http://f2.pg.briefcase.yahoo.com/muzicaveche1 incepand de luni.
nu uitaţi, pentru a putea downloada trebuie să vă logati pe contul dvs. de yahoo cu ID-ul pe care mi l-aţi trimis.
13.02.2005
Helen Shapiro - Walking Back To Happiness
- nodingat
Cu voia domniei tale, imi permit si eu sa ofer doua poezele de la Cenaclul Flacara: Mistretul cu colti de argint S A Doinas - recitata de Mihail Stan si Oda in metru antic de...- n-o s-o mai spun si pe asta ! - recitata de cel gras. Daca se accepta, astept o indicatie, unde sa fac upload (ori o adresa de mail unde sa le trimit atasate)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
sephi
daca ai nevoie de ceva din ce am io din cenaclu da-mi un tzicnal :
daca ai nevoie de ceva din ce am io din cenaclu da-mi un tzicnal :
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Pe cine sa rog? Eye sau seph? se poate sa primim cam tot ce are Eye in listele alea?
Si mai am o rugaminte... numele celor ce canta, cei din cenaclu.. pentru ca nu ii recunosc pe toti, deh, sunt mica...
Multumesc frumos seph, pentru tot ce ai trimis, mi-s happy
Si mai am o rugaminte... numele celor ce canta, cei din cenaclu.. pentru ca nu ii recunosc pe toti, deh, sunt mica...
Multumesc frumos seph, pentru tot ce ai trimis, mi-s happy
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
18.02.2005
Ricky Nelson - Travelin' Man
mulţam pentru oferte, kant-emir uploadează-le aici te rog.
pe id-ul sephinoroth.
aiule, ce e subliniat nu am, trimite-mi-le la adresa de sus, te rog. merge mult mai repede cu uploadul decat prin mail.
dacă va e mai uşor cu mailu trimiteţi-mi pe sephinoroth@gmail.com
weet-weet, nu ştiu nici eu şi gugălu nu m-a ajutat prea mult să aflu cine cantă anumite melodii, pe siteul grasului nu e vb decat despre el, cum era de aşteptat.
vezi in ataşamentele puse de aiu sunt trecute numele catorva, dacă reuşesc să aflu ceva nou o să-ţi trimit.
cu ce-o să primesc de la aiu şi de la kantemir şi cu ce mai am eu o să trimit incă o serie de vinil colecşăn ceva mai spre primăvară.
prea multe vaiere(c. piskeshu) la un loc intristează auditoriu aşa că variem, mai vedem şi ce se făcea p-afară in vremea aia (ideea cu alternanţa ii aparţine neatzului, mulţam!)
dacă trebşoara asta o facem interactivă ar putea ieşi o chestiune interesantă, părerea mea. aşa că dacă aveţi muzichie veche care sună bine nu fiţi egoişti şi daţi la băiatu' (c. nuşcemanea) că să umpu mailurile oamenilor care vor să asculte aşa ceva.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- nodingat
70 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3