1.cred ca acele colectii "rock legends",evergreen memories/melodies? etc sintetizeaza destul de bine muzica anilor 60/70/80,adica oldies-urile.Totusi,ce nu inteleg eu,este de ce nu apare nici o melodie Pink FLoyd pe aceste colectii.Am vazut destule colectii,si de floyd nu se aude nimic,nici macar another brick,money sau wish you were here,care sunt arhicunoscute si cat se poate de clasice si reprezentative.
2.despre discutia cu pink floyd-nights(knights) .... Cred ca omul a cautat "pink floyd" pe audiogallaxy(ce vremuri).si i-a sarit "nights" in fata.din cate stiu eu,pink floyd nu a scris asa ceva,cel putin nu au lansat oficial.Sunt sanse minime sa fi cantat o interpretare proprie a melodiei in zilele lor de inceput.Stiu sigur ca ei cantau o interpretare foarte ciudata a "Louie Louie".
3.un top ... nu e definitiv,ci doar ceea ce as vrea sa ascult cel mai mult in momentul de fata....
beatles- something
beatles-girl
beatles-yesterday
led zeppelin-living loving maid (she's just a woman)
deep purple - mistreated,soldier of fortune,child in time
rolling stones -satisfaction,paint it black
pink floyd-aproape tot
e.l.o. -ticket to the moon,telephone line
oscar benton - bensonhurst blues,differrent dreams
elton john - the one
u2-with or without you
free- all right now
the knack - my sharona
kinks - dead end street,waterloo sunset,lola
smokie - what can i do,if you think you know how to love me
black sabbath - paranoid,iron man
creedence clearwater revival - susie q,i put a spell on you
bon jovi - bad medicine,living on a prayer,never say goodbye,dead or alive,bed of roses,always
def leppard - love bites,rock of ages,pour some sugar on me,hysteria
si ar mai fi o gramada,dar sa ma limitez la atat.nu stiu cate din topul meu pot fi considerate oldies but goldies,dar cu siguranta majoritatea sunt melodii "clasice"