Acest subiect se doreste a fi ...un fel de subiectul lui neatza de pe bosorogi , cu poarta soarelui. Adica sa mai vorbim si noi despre unele formatii sau artisti care chiar daca nu au subiect separat....merita o mica rememorare din partea noastra. Dupa cum zice neatza...mai apelam si noi la borcanul cu lecitina.
Incep eu.
Sambata seara , pe la orele 22 ma aflam la terasa El Greco din Mangalia , impreuna cu bunul meu prieten Aliosha. Serveam si noi o Silva si priveam la turiste.
Cand , deodata pe terasa au inceput sa rasune acorduri cunoscute si o mare voce spunand asa : "What's a woman when a man......Don't stand by her side?....What's a woman when a man....Has secrets to hide? " . Amandoi am exclamat : "oooooooo". Si ne-am spus ca tre' sa facem subiect despre Vaya Con Dios. Merita. Este o formatie mult prea mare....si din pacate foarte putin pomenita pe forumul nostru.
Un subiect intreg nu ii facem...dar iata-i cap de subiect intr-un thread al aducerii aminte.
When right
Turns to wrong
She will try
To hold on to the ghosts of the past
When love was to last
Dreams from the past
Faded so fast
Tin minte ca unul dintre primele mele cd-uri audio a fost Vaya Con Dios - Best of. Si asta pentru ca sunt printre preferatii lu' taica'miu....si e nebun dupa ei....si m-a innebunit si pe mine. Sa vedetzi ce bucuros era...cand i-am aratat cd-ul cu Vaya Con Dios.
Dar si mai bucuros a fost cand au venit sa cante la Cerbul de Aur. Nici nu s-a miscat din fata televizorului....regretand amarnic ca nu a fost la Brasov sa ii vada pe viu.
Nu mai stiu ce sa zic....nu cred ca are rost sa zic ce piese imi plac..pentru ca imi plac toate. Sunt pline de emotie , romantism dureros si tristete.
Si nu uitati ca aceasta trupa asa zisa latino..provine din Belgia.
Dreams from the past
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Dreams from the past
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Urmatorii pe lista mea , de asemenea o formatie de care s-a vorbit foarte, foarte putin pe fanclub.....Fine Young Canibals . O trupa de 3 baieti , toti 3 din faimosul oras englez Birmingham...oras al celebrei echipe de fotbal Aston Vila....dar si orasul unde s-a nascult celebrul Robert Plant. Si s anu uitam...orasul unde au luat nastere The Moody Blues ....celebrii interpreti ai "noptilor in satin alb". Deci iata....Birmingham este un oras cu mare traditie.
Dar sa revenim la subiectul acestui post....in spetza Fine Young Canibals. Ma credeti ca nici nu stiu ce gen abordeaza ? Pop sa fie ? I-am descoperit intamplator la VH1 acum vreo 3 ani....cu un videoclip de exceptie..cu niste motociclisti imbracati la piele. Cred ca era piesa Johnny come home. Acum vreo 2 zile i-am vazut cu Good Thing...de asemenea un videoclip impecabil..filmat alb-negru.
Negrul care este si vocal....mi se pare o voce unica in muzica anilor 80. Si este si un baiat simpatic , nu ?
Mai multe nu am ce sa zic despre ei....dar doream sa ii amintesc pe acest forum de Oldies...pentru ca merita.
She drives me crazy
Like no one else
She drives me crazy
And I can't help myself
Dar sa revenim la subiectul acestui post....in spetza Fine Young Canibals. Ma credeti ca nici nu stiu ce gen abordeaza ? Pop sa fie ? I-am descoperit intamplator la VH1 acum vreo 3 ani....cu un videoclip de exceptie..cu niste motociclisti imbracati la piele. Cred ca era piesa Johnny come home. Acum vreo 2 zile i-am vazut cu Good Thing...de asemenea un videoclip impecabil..filmat alb-negru.
Negrul care este si vocal....mi se pare o voce unica in muzica anilor 80. Si este si un baiat simpatic , nu ?

Mai multe nu am ce sa zic despre ei....dar doream sa ii amintesc pe acest forum de Oldies...pentru ca merita.
She drives me crazy
Like no one else
She drives me crazy
And I can't help myself
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
pe fyc nu i-as fi plasat pe un thread al aducerilor aminte pentru simplul motiv ca au fost (habar n-am daca mai sunt) genu de formatie care scoate un hit si p-orma moare. singurele piese care le stiu "she drives me crazy" si un cover dupa elvis. orasu birmingham poate fi celebru pt orice da nu stiu daca poate fi celebru pt obarsia fyc.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
da,au scos cover dupa Elvis..la Suspicious Minds. Ii amplasez aici pentru ca au cantat pe la jumatatea deceniului 8 , al secolului trecut...si au trecut cam vreo 15-20 de ani de atunci. In prezent nici eu nu stiu daca mai canta....dar mie imi plac cele 6 melodii pe care le am cu ei...si m-am gandit ca nu fac nici un rau daca le pomenesc numele.
Ce ? Vaya Con Dios...crezi ca a scos mai mult de 15 melodii marfa ?
Ce ? Vaya Con Dios...crezi ca a scos mai mult de 15 melodii marfa ?
-
nu io am initiat threadu cu vaya con dios mai ales ca din punctul meu de vedere se zbate in aceiasi mediocritate ca si fyc....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
5 mesaje
• Pagina 1 din 1