Marilyn Manson
nu prea stiu ce sa zic.... nu pot s zic ca-mi place dar nici nu-mi displace e un artist destul de bun si cu un succes f.mare.....nu stiu ce sa zic, nu prea imi place machiajul lui, in schimb ce-mi place e comportamentul lui pe scena si in general, cand i se ia un interviu sau ceva de genu....in rest am inteles ca e ateu asa a declara el intr-un interviu ca nu se declara un sclav a lui dumnezeu sau ceva de genu..pentru asta il judeca prea multa lume si mereu se vb de el ca e satanist ceea ce nu exista.....multi retardatzi il considera satanist doar pentru machiajul lui... ma rog.....ce mai stiu basa am inteles ca o arde mai mereu cu eminem si dr.dre
mi s-a parut cam ciudat..ma rog e destul de tare.

ScAnDaL
-
anarhyaavapk - Junior Member
ahahahahaahahahahahaha.. anarhyaavapk taci ca te faci de ras 

Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii
vand tricou TOOL
vand tricou TOOL
-
LeSharK - Junior Member
noa, exemplul lui anarhyiaiaiaia e ideal pentru deviza : "nu stiu, dar hai sa postez si eu" in cazul de fata, cu subiectul dat, Marilyn Manson.
eu am revazut ceva clipuri live ce le mai am de la el, si era unul ceva mai vechi, de la Sweet Dreams, unde Manson se tot taia pe scena, si curgea sangele din el. Ce sa zic, show de show pentru fanii isterici.
eu am revazut ceva clipuri live ce le mai am de la el, si era unul ceva mai vechi, de la Sweet Dreams, unde Manson se tot taia pe scena, si curgea sangele din el. Ce sa zic, show de show pentru fanii isterici.

-
whatever - Mesaje: 2848
in ultima vreme articolele lui manelesux au inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult...
confuzii, frustrari si o picatura de manson -> http://www.muzicisifaze.com/alt_articol.php?id=2
confuzii, frustrari si o picatura de manson -> http://www.muzicisifaze.com/alt_articol.php?id=2

i wish i could help, but i don't want to
-
wednesday - Mesaje: 864
genial!! :clap:
vand tricou TOOL
vand tricou TOOL
-
LeSharK - Junior Member
wednesday scrie:in ultima vreme articolele lui manelesux au inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult...
confuzii, frustrari si o picatura de manson ->
Copii, copii, nu stiti despre cine vorbiti, titlul zici ca e descrierea autorului, autoportret cum ar veni

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nu stiu daca isi are sens postul, dar am dat peste un interviu cu fostul chitarist MM, John 5: http://www.modernguitars.com/archives/000172.html
mai jos in pagina sunt si 2 melodii downloadabile.
virtuozitatea si talentul individului justifica oarecum albumul Holy Wood, a carui parte instrumentala, din ce am citit, e compusa de el singur...
la Golden Age of Grotesque ma abtin, nu prea imi place albumul, dar totusi consider aceasta colaborare una reusita pana la momentul incheierii
mai jos in pagina sunt si 2 melodii downloadabile.
virtuozitatea si talentul individului justifica oarecum albumul Holy Wood, a carui parte instrumentala, din ce am citit, e compusa de el singur...
la Golden Age of Grotesque ma abtin, nu prea imi place albumul, dar totusi consider aceasta colaborare una reusita pana la momentul incheierii
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
deci iar ascult Manson. Dupa atatia ani de zile, si da, iarasi imi place enorm. Am luat la rand albumele, le vad total altcumva acuma, si nici nu ma gandesc ca Portrait (care totusi e un album exelent) ar putea fi mai bun decat Antichrist Superstar. Momentan rererererererereascult Holy Wood, si ma minunez din nou de minunatii de piese precum Lamb Of God, Target Audience, King Kill 33 (cata ura poate sa fie in melodia aia, ireal) sau Count to Six and Die (care e ... brrrr ...... )
ps - simpatic interviul cu John.
ps - simpatic interviul cu John.
-
Faptul ca unii asculta muzica lui Marilyn Manson doar pentru ca e la moda mi se pare aiurea....
Dar in fine...Parerea mea despre el...
Cred ca muzica lui este o mare , foarte mare porcarie....La fel si el..
Poate ca a reusit sa impresioneze prin felul in care arata, dar nicidecum prin muzica lui..
Poate ca a reusit sa impresioneze prin felul in care arata, dar nicidecum prin muzica lui..
-
ralu - Junior Member
ralu scrie:Faptul ca unii asculta muzica lui Marilyn Manson doar pentru ca e la moda mi se pare aiurea....
tu la fel ca tot poporul american, nu intelegeti unele subtilitati.
i wish i could help, but i don't want to
-
wednesday - Mesaje: 864
join http://www.someonewhocares.com ffs..ralu scrie:Faptul ca unii asculta muzica lui Marilyn Manson doar pentru ca e la moda mi se pare aiurea....

vand tricou TOOL
vand tricou TOOL
-
LeSharK - Junior Member
creca o sa cer ban pe roace pt madmoazel ralu. pentru cretinism multilateral dezvoltat.
madmoazel ralu, decat sa faceti o afirmatie nesustinuta de argumente (acolo unde aveti idee ce inseamna argumente), mai bine luati o scurta pauza de postat. multumesc.
madmoazel ralu, decat sa faceti o afirmatie nesustinuta de argumente (acolo unde aveti idee ce inseamna argumente), mai bine luati o scurta pauza de postat. multumesc.
- gaga
ralu, asculta atenta ce iti zic aici. Sau incerci sa scrii coerent, logic, si in asa fel incat sa nu faci toata lumea sa iti sara in cap, sau iei o pauza aici asa cum a zis si Dana. Si futa-te soarele copile, ADU ARGUMENTE ! De ce e pentru tine Manson o mare porcarie ?
ai grija ce raspunzi, si mai ales CUM raspunzi.
ai grija ce raspunzi, si mai ales CUM raspunzi.
-
retrag ce am spus mai sus despre mm,insa asta nu-mi schimba parerea muzicala despre el.singura mel pe care mi-o place ramane tainted love(mai ales ca apare si joey jordison in videoclip
)
personal,si sper sa nu-mi sara whatever in cap ca nu vreau sa ma cert cu el,consider penibile toate fazele cu satanismul in cazul lui,cu videoclipurile lui,care nu inspira absolut nimic interesant,ci doar sunt de prost-gust,iar ca muzica,nu are putere cand canta,la unele melodii are voce asemanatoare cu jonathan davis(in special pe golden age of grotesque),deci nu e nici original pe deasupra,iar muzica sa e mai mult decat COMERCIALA.
dar ramane unul dintre cei mai ascultati rockeri internationali,asa ca parerea mea este inutila in acest thread unde 85% dintre oameni il asculta.
inchei cu aceasta rugaminte:NU_MI SARITI IN CAP!

personal,si sper sa nu-mi sara whatever in cap ca nu vreau sa ma cert cu el,consider penibile toate fazele cu satanismul in cazul lui,cu videoclipurile lui,care nu inspira absolut nimic interesant,ci doar sunt de prost-gust,iar ca muzica,nu are putere cand canta,la unele melodii are voce asemanatoare cu jonathan davis(in special pe golden age of grotesque),deci nu e nici original pe deasupra,iar muzica sa e mai mult decat COMERCIALA.
dar ramane unul dintre cei mai ascultati rockeri internationali,asa ca parerea mea este inutila in acest thread unde 85% dintre oameni il asculta.
inchei cu aceasta rugaminte:NU_MI SARITI IN CAP!

A nightmare released a terrible disease
Looking behind si...
Mai bine sa-mi fie rau decat sa-mi para rau!!
Looking behind si...
-
sphere in darkness - Junior Member
e usor sa vii acum sa-i dai cu paru'-n cap la nenea Manson cand nu l-ai apucat in contextul deceniului trecut in care ii sade bine pentru a-l intelege/aprecia..
"singura mel pe care mi-o place ramane tainted love"
no further comments.
"singura mel pe care mi-o place ramane tainted love"
no further comments.
vand tricou TOOL
vand tricou TOOL
-
LeSharK - Junior Member
sphere in darkness scrie:cu videoclipurile lui,care nu inspira absolut nimic interesant,ci doar sunt de prost-gust,iar ca muzica,nu are putere cand canta,la unele melodii are voce asemanatoare cu jonathan davis(in special pe golden age of grotesque),deci nu e nici original pe deasupra,iar muzica sa e mai mult decat COMERCIALA.
asculta si chestiile vechi. puterea pe care o are atunci cand canta, nu sta neaparat in forta cu care urla, sau in riffurile chitaristului.
asculta versurile de pe Mechanical Animals sau Holy Wood.
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
of of si vai vai
asculta Antichrist Superstar cap-coada (si daca o sa iti placa orice piesa in afara de Mister Superstar mai scrie aici, daca nu, nu) asculta Portrait, uita-te la videoclipurile de la Dope Hat, Tourniquet sau Man that you Fear si incearca sa intelegi ce vrea sa spuna omul ala. Stiu ca e greu, dar fa un mic efort totusi, inainte sa arunci cu pareri nefondate si puerile.
asculta Antichrist Superstar cap-coada (si daca o sa iti placa orice piesa in afara de Mister Superstar mai scrie aici, daca nu, nu) asculta Portrait, uita-te la videoclipurile de la Dope Hat, Tourniquet sau Man that you Fear si incearca sa intelegi ce vrea sa spuna omul ala. Stiu ca e greu, dar fa un mic efort totusi, inainte sa arunci cu pareri nefondate si puerile.
-
merci de recomandari.o sa ascult si mai postez dupaia.
ps:apreciez ca exista si oameni civilizati care pot sa-si sustina parerea si fara sa faca misto de "interlocutor".
ps:apreciez ca exista si oameni civilizati care pot sa-si sustina parerea si fara sa faca misto de "interlocutor".
A nightmare released a terrible disease
Looking behind si...
Looking behind si...
-
sphere in darkness - Junior Member