hahahahhahahhahahahahahahaahahah
mah..ai dreptate. nu mai e nimic de zis.
succes in continuare in viatza, falconetule.
FALCONELU scrie:Citeste obraznicule un sfert din lista mea de cd-uri
ca sa pricepi cu cine stai de vorba.
System Of A Down, Unloco, AAF, Bush, Audioslave, Disturbed, Anouk,
Boxcar Races, Boysetfire, Brand New, Avril L, Staind, Skunk Anasie,
Red Hot Chilli Peppers, Live, Chevelle, Endo, Nirvana, Alanis,
Corey Taylor, Fuel, Goo Goo Dolls, Linkin Park, Saliva, Ana Johnson,
Hot Action Cop, Powerman 500, Revis, Perfect Circle, Simple Plan,
User, Hoobastank, Sum 41, Breakin Benjamin, Train,
Jewel, Amiel, The Calling ... si ma opresc aici ca fac scurta la mana,
plus o colectie Alternative Hits de vreo 500 de piese.
FALCONELU scrie:Am fost primul om din Romania care a ascultat Bring Me To Life !
nocturna scrie:io n-am decat nishte gil dobrica shi irina loghin, da' ne intzelegem noi.
shi cu asta ai pus capac. ma inclin in fatza maretziei de care datzi dovada. suntetzi un adevarat !
tin sa te contrazic.. am auzit/vazut live evanecrap si canta decent spre bine solista.. pot sa spun ca mi-a placut cover-ul dupa Korn - Thoughtless care a sunat mai misto decat Korn (Untouchables sucks)whatever scrie:ce zici acolo ?
o sa va bat la cap pe voi toti "fanii" Evanescence cu fazele din piesa ce o am eu, tentativa de cover dupa Self Esteem (de la Offspring in caz ca nu stiti) unde Amy are niste falseturi suberbe, foarte puternice si adevarate, desigur live. Abia astept si eu sa vina in Romania in 2006 in mai sau iunie sa fiu la concert, si sa astept sa "cante" Self Esteem. Si in momentul ala, cu orice risc, sa urlu la Amy sa cante mai bine "Why don't you get a job ?" Nu de alta, dar ar merge mai bine cu situatia.
Offspring sunt cei mai tari !!!
noa, continuati cu nescenta
Evanescence e super tare!!!!..................dar...nu sunt prea sigur k vor rezista mult. Au avut deja ceva probleme cu unii din membrii...si continua sa aiba.DAR!!!sunt super originali!!!
Scarpa scrie:SA mor da nu-l rup p-ala care mai komenteaza!!!!
Evanescence e super tare!!!!..................dar...nu sunt prea sigur k vor rezista mult. Au avut deja ceva probleme cu unii din membrii...si continua sa aiba.DAR!!!sunt super originali!!!
nu zau? mai documenteaza-te (si nu din Cool Girl sau oracole imprumutate de la colegii de gimnaziu)ralu scrie:Si cred ca este singura trupa care a reusit sa se remarce prin originalitatea muzicii pe care o canta....
alea doo...ralu scrie:Evanescence este cea mai buna trupa de rock din toate pe care le-am auzit eu pana acum.
Evanescence este cea mai buna trupa de rock din toate pe care le-am auzit eu pana acum
poate cu mult mai buna decat toate acele persoane care se autointituleaza 'dive'
Melodiile lor sunt foarte originale si transmit un mesaj aparte...care, ce-i drept nu prea multi il inteleg
Si cred ca este singura trupa care a reusit sa se remarce prin originalitatea muzicii pe care o canta....
ralu scrie:Melodiile lor sunt foarte originale si transmit un mesaj aparte...care, ce-i drept nu prea multi il inteleg
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator