Evanescence

heavy metal, speed'n thrash, gothic, death...

Ce sanse de mentinere credeti ca are aceasta trupa?

Varza! Vor disparea la fel de furtunos precum au aparut!
20
15%
Mediocre.
36
27%
Atatea sanse pe care le are orice trupa rock debutanta.
37
28%
Super adevarati, vor rezista multa vreme, au potential!
39
30%

Voturi totale : 132

Mesajde Liviutz[SPAZ] » Vin Apr 22, 2005 3:41 pm

hahahahhahahhahahahahahahaahahah
mah..ai dreptate. nu mai e nimic de zis.
succes in continuare in viatza, falconetule.
Se-ntoarce roata si-ntr-o zi am sa mi-o scot
Liviutz[SPAZ]
Junior Member

Mesajde wednesday » Vin Apr 22, 2005 9:56 pm

that explains a lot!
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde SwanHeart » Dum Apr 24, 2005 12:26 pm

baiatu (?) asta e incredibil tata... imi da mie exemplu de criteriile pe care se dau grammy-urile... ia lasa-ne cu analfabetii aia care dau premii pentru cea mai buna trupa de metal alora de la jethro tull, cand printre nominalizati se mai aflau metallica si alti grei... alea sunt premii pt calitate?
si lasand la o parte faptul ca asculti alternative (ma abtin) mai asculti si tot ce e mai prost in alternative...
celine dion... anastacia... divas las vegas... lasa-ma sa ghicesc ti-o fi placut "cover-ul" (daca pot numi asa blasfemia aia) pe care l-au facut mai sus-numitele donsoare la "you shook me all night long"?
Without you... the poetry within me is dead! - Miss

Proud member of the Mats Leven FanClub
SwanHeart
Junior Member

Mesajde nocturna » Dum Apr 24, 2005 12:40 pm

FALCONELU scrie:Citeste obraznicule un sfert din lista mea de cd-uri
ca sa pricepi cu cine stai de vorba.
System Of A Down, Unloco, AAF, Bush, Audioslave, Disturbed, Anouk,
Boxcar Races, Boysetfire, Brand New, Avril L, Staind, Skunk Anasie,
Red Hot Chilli Peppers, Live, Chevelle, Endo, Nirvana, Alanis,
Corey Taylor, Fuel, Goo Goo Dolls, Linkin Park, Saliva, Ana Johnson,
Hot Action Cop, Powerman 500, Revis, Perfect Circle, Simple Plan,
User, Hoobastank, Sum 41, Breakin Benjamin, Train,
Jewel, Amiel, The Calling ... si ma opresc aici ca fac scurta la mana,
plus o colectie Alternative Hits de vreo 500 de piese.

frate, pe mine m-a dat pe spate lista ta. ce sa zic. beton ! felicitarile mele ! se vede ca shtii despre ce vorbeshti. auzi ? dai shi la schimb alea ? io n-am decat nishte gil dobrica shi irina loghin, da' ne intzelegem noi.
FALCONELU scrie:Am fost primul om din Romania care a ascultat Bring Me To Life !

shi cu asta ai pus capac. ma inclin in fatza maretziei de care datzi dovada. suntetzi un adevarat !
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde SwanHeart » Dum Apr 24, 2005 2:29 pm

nocturna scrie:io n-am decat nishte gil dobrica shi irina loghin, da' ne intzelegem noi.

shi cu asta ai pus capac. ma inclin in fatza maretziei de care datzi dovada. suntetzi un adevarat !

:rulz:~p~a
Without you... the poetry within me is dead! - Miss

Proud member of the Mats Leven FanClub
SwanHeart
Junior Member

Mesajde Doctrina » Sâm Iun 04, 2005 8:57 pm

...evanesence...am avut bunul simt k inainte sa comentez sa ascult un album...toate melodiile aveau un mesaj trist care in loc sa te scoata dintr-o anumita stare te baga mai adanc in ea...tipa zic eu are voce buna...dar k formatie mi se pare cam najpa... sunt atatea formatii bune rock pe lumea astea incat evanesence ar fi ultima care as mai asculta-o...sincer nu cred k o sa mai dureze mult...o sa apare altele
So fuckin' what?!
Doctrina
Junior Member

Mesajde Phunk_Silviu » Joi Noi 03, 2005 11:18 am

Parerea mea e k Evanescence sunt cei mai tari cant tot timpu live iar Amy are o voce superba f puternica sh adevarata!!!Toate piesele lor sunt superbe la fel sh videoclipurile!!!Abia astept sa vina in Romania in 2006 in mai sau iunie!!!

Evanescence sunt cei mai tari!!!

moderatorii forumului abia asteapta sa citesti regulamentul si sa nu mai scrii doua posturi consecutive ci sa folosesti butonul edit
Phunk_Silviu
Junior Member

Mesajde whatever » Joi Noi 03, 2005 10:54 pm

ce zici acolo ?

o sa va bat la cap pe voi toti "fanii" Evanescence cu fazele din piesa ce o am eu, tentativa de cover dupa Self Esteem (de la Offspring in caz ca nu stiti) unde Amy are niste falseturi suberbe, foarte puternice si adevarate, desigur live. Abia astept si eu sa vina in Romania in 2006 in mai sau iunie sa fiu la concert, si sa astept sa "cante" Self Esteem. Si in momentul ala, cu orice risc, sa urlu la Amy sa cante mai bine "Why don't you get a job ?" Nu de alta, dar ar merge mai bine cu situatia.

Offspring sunt cei mai tari !!!

noa, continuati cu nescenta :D
whatever

Mesajde gugushtiuc » Vin Noi 11, 2005 1:46 pm

evanscence... la inceput ii credeam bestiali da' intre timp s-au diluat shi pur shi simplu m-am plictisit de ei shi nu-mi mai vine sa-i ascult deloc.

spre deosebire de alte trupe care imi plac de cand eram mica shi ma punea tata sa le scult shi inca ma obsedeaza... de exemplu scorpions shi offspring shi (cum sa uit?) metallica. niciodata, deci absolut niciodata evanescence nu vor ajunge macar aproape de nivelul lor. parearea mea, cum se zice gusturile nu se discuta da'... in fine, eu am trecut foarte repede peste etapa evanescence
gugushtiuc
Junior Member

Mesajde LeSharK » Mar Noi 15, 2005 8:02 pm

whatever scrie:ce zici acolo ?

o sa va bat la cap pe voi toti "fanii" Evanescence cu fazele din piesa ce o am eu, tentativa de cover dupa Self Esteem (de la Offspring in caz ca nu stiti) unde Amy are niste falseturi suberbe, foarte puternice si adevarate, desigur live. Abia astept si eu sa vina in Romania in 2006 in mai sau iunie sa fiu la concert, si sa astept sa "cante" Self Esteem. Si in momentul ala, cu orice risc, sa urlu la Amy sa cante mai bine "Why don't you get a job ?" Nu de alta, dar ar merge mai bine cu situatia.

Offspring sunt cei mai tari !!!

noa, continuati cu nescenta :D
tin sa te contrazic.. am auzit/vazut live evanecrap si canta decent spre bine solista.. pot sa spun ca mi-a placut cover-ul dupa Korn - Thoughtless care a sunat mai misto decat Korn (Untouchables sucks)
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde whatever » Mar Noi 15, 2005 9:04 pm

na, Mihai, nush, eu am zis asta pe baza masacrarii piesei ce o am eu, tot ce e posibil sa fie asa cum zici tu; sa imi dai si mie Thoughtless daca ai, is chiar curios de piesa aia.
mai au oare coveruri din astea ?
whatever

Mesajde LeSharK » Mar Noi 15, 2005 9:38 pm

crezi ca eu am stat sa caut? mi-a trimis un prieten :)

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde ioana4_rock666 » Mie Noi 30, 2005 8:29 pm

ce? evanescence vin in 2006 in romania sau ce am priceput eu??? daca chiar vin pai locul meu este deja acolo....:D amy lee is my favorite...
"and if you die, I want to die with you..."
ioana4_rock666
Junior Member

Mesajde maiden in mist » Vin Dec 30, 2005 1:14 am

Cum zice si Doctrina: melodiile sunt foarte triste (majoritatea).Eu cred ca nu-i indicat sa asculti prea mult ca te prostesti si incepi sa plangi ca fraiera. Eu sunt un exemplu!Mda... In perioada cand au scos Bring me to life am facut rost de ambele albume si ascultam toata ziua (somebody shoot me)...Nu zic ca sunt o trupa varza, au si melodii bune...
Struggling between heaven and hell, between the sun and the moon, between praying and chanting, between the brilliant warm light and the seducing cold darkness, hanging on a cliff: HOW CAN I CHOOSE?

Io La vedrò di notte del Walpurgia...
maiden in mist
Junior Member

Mesajde Scarpa » Dum Apr 09, 2006 8:22 pm

SA mor da nu-l rup p-ala care mai komenteaza!!!!
Evanescence e super tare!!!!..................dar...nu sunt prea sigur k vor rezista mult. Au avut deja ceva probleme cu unii din membrii...si continua sa aiba.DAR!!!sunt super originali!!!
Scarpa
Junior Member

Mesajde nbm » Dum Apr 09, 2006 8:31 pm

Evanescence e super tare!!!!..................dar...nu sunt prea sigur k vor rezista mult. Au avut deja ceva probleme cu unii din membrii...si continua sa aiba.DAR!!!sunt super originali!!!

muhahahahaha
~p~p~p~p

pies: sorry whatever :)
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde whatever » Dum Apr 09, 2006 8:31 pm

kiddo, calmeaza-te, nu mai deschide threaduri identice (si asa am pierdut 1 minut din viata facand curat aici dupa tine) si gandeste-te mai bine inainte de a afirma cum ca Evanescence sunt super originali. Ceva argumente ai ?

hehe, enbiemule, si io am reactionat cam la fel cand am vazut ce a scris copilul ala :D
whatever

Mesajde maiden in mist » Mar Apr 11, 2006 9:38 pm

Scarpa scrie:SA mor da nu-l rup p-ala care mai komenteaza!!!!

:blink: o....k...
Struggling between heaven and hell, between the sun and the moon, between praying and chanting, between the brilliant warm light and the seducing cold darkness, hanging on a cliff: HOW CAN I CHOOSE?

maiden in mist
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Mie Apr 12, 2006 8:53 am

uau, astia inca mai exista?
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde =ll=Kain » Mie Apr 12, 2006 8:05 pm

Moaaama haos a facut scamp asta .....shia luat si ban....a aflat cineva daca ii place evanescence sau nu?? :n:
formatzia e tare....mai ales daca ai 16 ani....pe vremea aia ascultam si eu si ziceam ca SUNT SUPERI TARI....acu ma cam lasa rece sa ascult....prefer otep...sau crisis....oricum daca in fiecare an mias alege o formatie care mia placut...atunci la 16 ani evanescence RULLLEEZZZZ.....wtf
=ll=Kain
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Joi Apr 13, 2006 11:45 am

ce cool suntem acum, ca am crescut si noi, nu?
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde Cods » Sâm Apr 15, 2006 3:00 am

Nu ca e amuzant rau pe aici . Citesc vreo 2 pagini(alese l-a-ntamplare) si ma bufneste rasul , is mai mari perlele aici decat cele de la examenul de (in)capacitate ...

Muzica lor se asculta odata , a doua oara daca nu ai altceva in calculator , a treia oara chiar ii dai delete(adica te plictisesti de ea ...) .
Cods
Junior Member

Mesajde Cods » Sâm Apr 15, 2006 3:00 am

Nu ca e amuzant rau pe aici . Citesc vreo 2 pagini(alese l-a-ntamplare) si ma bufneste rasul , is mai mari perlele aici decat cele de la examenul de (in)capacitate ...

Muzica lor se asculta odata , a doua oara daca nu ai altceva in calculator , a treia oara chiar ii dai delete(adica te plictisesti de ea ...) .
Cods
Junior Member

Mesajde maiden in mist » Dum Apr 16, 2006 4:36 pm

@Kain: Weeei...vezi ca eu am 16 ani :blink: Si evanescence nuh rulzzz...:blink:

maiden in mist
Junior Member

Mesajde =ll=Kain » Lun Apr 17, 2006 9:29 pm

multzi inainte, da sa sti ca tu nu esti eu si eu nu sunt tu :D....mie imi placeau mult....
=ll=Kain
Junior Member

Mesajde ralu » Mar Apr 25, 2006 6:00 pm

Hmm.....Dupa cate vad ...multi dintre voi sustin ca trupa Evanescence n-o sa reziste..Eu cred exact contrariul. De fapt , daca stau mai bine sa ma gandesc ,Evanescence este cea mai buna trupa de rock din toate pe care le-am auzit eu pana acum. Imi place foarte mult aceasta trupa.Amy are o voce foarte buna,poate cu mult mai buna decat toate acele persoane care se autointituleaza 'dive'. Melodiile lor sunt foarte originale si transmit un mesaj aparte...care, ce-i drept nu prea multi il inteleg si tocmai din cauza asta multi sustin ca aceasta trupa nu prea intereseaza pe nimeni...Dar cu toate acestea , Evanescence are foarte multi fani...Si cred ca este singura trupa care a reusit sa se remarce prin originalitatea muzicii pe care o canta....
ralu
Junior Member

Mesajde LeSharK » Mar Apr 25, 2006 7:45 pm

ralu scrie:Si cred ca este singura trupa care a reusit sa se remarce prin originalitatea muzicii pe care o canta....
nu zau? mai documenteaza-te (si nu din Cool Girl sau oracole imprumutate de la colegii de gimnaziu)

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde Shaki » Mar Apr 25, 2006 8:00 pm

ralu scrie:Evanescence este cea mai buna trupa de rock din toate pe care le-am auzit eu pana acum.
alea doo... :D
chiar, vb cuiva, au mai scos ceva, mai fac ceva, mai mishca?
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde gaga » Mar Apr 25, 2006 8:10 pm

Evanescence este cea mai buna trupa de rock din toate pe care le-am auzit eu pana acum

vorba lui shaki: din toate doua?

poate cu mult mai buna decat toate acele persoane care se autointituleaza 'dive'

unu la mana: de obicei le intituleaza presa
doi la mana: ca de exemplu? mai buna decat care 'diva'?

Melodiile lor sunt foarte originale si transmit un mesaj aparte...care, ce-i drept nu prea multi il inteleg

in afara de tine, nu? si mai incearca sa treci la limba romana ... care este ...

Si cred ca este singura trupa care a reusit sa se remarce prin originalitatea muzicii pe care o canta....

SINGURA ORIGINALA de la elvis incoace sau de cand? (capshit)
gaga

Mesajde The_FrozenLord » Mar Apr 25, 2006 9:28 pm

ralu scrie:Melodiile lor sunt foarte originale si transmit un mesaj aparte...care, ce-i drept nu prea multi il inteleg

ce mesaj transmite evanescence de nu-l intelegem

ontopic singura chestie cu msg e videoclipu de la everybody's fool. interesant, desi prea evident bla bla
The_FrozenLord
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock international