The Rasmus
46 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
'Liviutz[SPAZ scrie:']IMHO trupa asta ar trebui trecuta la sectiunea pop. whos wit me?
Io! Si nu e in nici un caz new metal cum afirma Arbacess :no: . Dak pe HIM ii accept cat de cat, (primul album era in mare parte apropiat genului metal cu influente doom), nu o sa fac acelasi lucru cu astia.
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
The Rasmus?
Caca! Seamana putin cu Linkin Park (cred) sau nu ... oricum ambele sunt muuult prea comerciale si nu merita ascultate!
- MiniMe
- Junior Member
mah, sunteti incredibili !!!!! de unde asa judecata : "e comercial, nu MERITA ascultat" sau " e comercial, nu are voie sa imi placa, desi poate suna ok" Mai bine lasati mironoseala deoparte, ca poate multi dintre voi asculta in secret trupe categorisite comerciale dar le e rusine sa afle prietenii. Mie imi plac Offspring, imi plac Korn, imi plac deftones, imi plac destule trupe care fac muzica comerciala. Si la o adica, ce e aia "comercial" ? Multi nu cunosc sensul cuvantului, dar isi dau cu parerea aiurea. O trupa poate sa fie categorisita comerciala dupa cate vanzari are ? Daca judecati asa, mai ganditi-va odata.
-
whatever - Mesaje: 2848
Seamana putin cu Linkin Park (cred) sau nu
ay-ay!... tu ne cred ca ai ascultat nici Linkin Park shi nici Rasmus din moment ce i-ai pus pe amandoi in aceiashi ecuatzie. asta insa nu te impiedica la o parere foarte pertinenta shi de sine statatoare.
[dr.evil please don't litter!]
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
nu ma deranjeaza ca o trupa sa fie comerciala atat timp cat nu "a fi comercial" e scopul ei. La trupa de fatza, insa, se pare ca asta e scopul ;B
Se-ntoarce roata si-ntr-o zi am sa mi-o scot
-
Liviutz[SPAZ] - Junior Member
alter ego scrie:Cum am auzit eu de The Rasmus si de ce imi plac: de mult, pe vremea cand mai exista napster (sa fi fost prin 2001, cred) cautam o melodie, parca The Flaming Lips, nu mai stiu exact, o descarc si ma pomenesc cu ceva nou, ce n-auzisem niciodata. Era clar ca nu era ce cautam eu, dar mi-a placut. Am intrebat in dreapta si-n stanga si am aflat ca era The Rasmus - Chill. N-auzisem in viata mea de ei, dar am vrut sa aflu mai mult si pana la urma am ajuns sa cumpar direct din Finlanda albumul Into. E nemaipomenit. Daca aveti posibilitatea, ascultati mai ales F-f-f-falling. Din pacate lumea abia dupa "Into" a inceput sa auda de ei. "Dead Letters" e mult mai comercial, desi sunt cateva cantece formidabile (Funeral song si, mai ales, Not like the other girls - excelent solo de chitara). In the shadows nu este nici pe departe printre bucatile lor cele mai bune. Iar in ceea ce priveste povestea cu stilul funk si celelalte stiluri pe care le-au incercat, baietii s-au pus pe cantat in primii ani de liceu, ce vreti? Din incercari si tatonari au ajuns sa-si gaseasca propriul lor stil. Oricum, nu va legati de vocea lui Lauri, ca eu sunt mare fan! E printre cele mai bune voci din rock (aduce cu cea a solistului de la Linkin Park). Nu va grabiti sa-i dati la cap pana nu ascultati mai mult.
.
hmmmmm eu stiam toate astea......mai exact ei exista de 11 ani si au 5 albume.....iar al 6-lea urmeaza sa apara prn septembrie.....aaaaa faza cu stilul....deci erau doar niste pusti la inceput iar acum s-au maturizat.....si in plus piesele lor exprima ceva....Mie imi plac!
- Dynasty's_lintu
- Junior Member
Dynasty's_lintu scrie:hmmmmm eu stiam toate astea......mai exact ei exista de 11 ani si au 5 albume.....iar al 6-lea urmeaza sa apara prn septembrie.....aaaaa faza cu stilul....deci erau doar niste pusti la inceput iar acum s-au maturizat.....si in plus piesele lor exprima ceva....Mie imi plac!
auzi, Rasmus sunau bine in perioada lor de funk si atat. Acum nu mai suna bine.
-
whatever - Mesaje: 2848
ha ha!!au ajuns da rasmus mare scula la bascula!!!!oameni buni,nici macar soft rock nu canta!!!!ascultati si voi ceva mai original!!!fara comparatii intre chester bennington de la linkin park si lauri ylonen de la da rasmus!!!nu_mi place nici una dintre ele dar nu se pot compara!!!
-
sphere in darkness - Junior Member
cu astia am inceput eu, da... pentru inceput zic eu ca merg, mai ales daca in scurt timp te lasi de asa ceva si te reprofilezi pe Iron Maiden si Hammerfall... si asa mai departe...
ca trupa de tranzitie merg... chiar n-am mai ascultat de mult asa ceva: prima oara mi s-au parut grozavi, dar acum, dupa ce am ascultat chestii de o mie de ori mai faine, nu mi se mai par cine stie ce... dar, oricum, tot is mai buni decat alte chestii.
si n-as zice ca-s numetal, cum zicea cineva pe aici, ci mai degraba rock alternativ (la fel si linkin' park, him)... numetal is slipknot si korn.
ca trupa de tranzitie merg... chiar n-am mai ascultat de mult asa ceva: prima oara mi s-au parut grozavi, dar acum, dupa ce am ascultat chestii de o mie de ori mai faine, nu mi se mai par cine stie ce... dar, oricum, tot is mai buni decat alte chestii.
si n-as zice ca-s numetal, cum zicea cineva pe aici, ci mai degraba rock alternativ (la fel si linkin' park, him)... numetal is slipknot si korn.
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Black Beauty - Junior Member
baietzii au album nou, hide from the sun, lansat pe 12 septembrie
am fost foarte placut impresionat cu albumul acesta mai ales cand am descoperit ca nu s-au schimbat absolut de loc: aceleashi versuri imbecile shi cheesy, aceleashi ritmuri de-tzi vine sa mananci cuie...
finlandejii ashtia au un talent sa te surprinda: azi canta black, maine ii vezi ambientali. nu insa shi cu rasmus. pe ce dai banii - daca-i dai - aia iei.
nici n-ai de ce. sunt cei mai clasic exemplu de pop-rock
am fost foarte placut impresionat cu albumul acesta mai ales cand am descoperit ca nu s-au schimbat absolut de loc: aceleashi versuri imbecile shi cheesy, aceleashi ritmuri de-tzi vine sa mananci cuie...
finlandejii ashtia au un talent sa te surprinda: azi canta black, maine ii vezi ambientali. nu insa shi cu rasmus. pe ce dai banii - daca-i dai - aia iei.
si n-as zice ca-s numetal
nici n-ai de ce. sunt cei mai clasic exemplu de pop-rock
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
whatever scrie:mah, sunteti incredibili !!!!! de unde asa judecata : "e comercial, nu MERITA ascultat" sau " e comercial, nu are voie sa imi placa, desi poate suna ok" Mai bine lasati mironoseala deoparte, ca poate multi dintre voi asculta in secret trupe categorisite comerciale dar le e rusine sa afle prietenii. Mie imi plac Offspring, imi plac Korn, imi plac deftones, imi plac destule trupe care fac muzica comerciala. Si la o adica, ce e aia "comercial" ? Multi nu cunosc sensul cuvantului, dar isi dau cu parerea aiurea. O trupa poate sa fie categorisita comerciala dupa cate vanzari are ? Daca judecati asa, mai ganditi-va odata.
Complet deacord dude,majoritatea aveti impresia asta stupida ca daca o trupa este "comerciala" atunci este de rahat...ce este comercial? ca au vanzari? nah ce sa zic...LostProphets sunt comerciali in America,Canada si UK de unde or si venit dar cei care asculta aici se cred unici si cu gusturi speciale...nah...la ei LostProphets la noi Gutza dar de aia nu putem sa ii bagam in acelasi oala...
Faptul ca la unu ii merg bine vanzarile nu inseamna neaparat ca is gunoaie...errr...numa in romania se aplica faza asta

Cat despre The Rasmus pt mine is inca o trupa cu "The" in fata si is la fel de penibili...vocal slab,instrumental mai bine nu ar fi si versurile suna a copil molestat
-
MST3000 - Junior Member
offtopic: ambele trupe sunt comerciale, makr machine headsunt de n ori mai buni la linkin park din toate punctele de vedere, acu nush ce complexitate instrumentala care sa dea un anumit feeling ati vazut la rasmus, dar din albumu ascultat.. (ala ultimu cu scrisori moarte) va spun k nu aveti ce...
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
46 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2