Trupe noi vs.Trupe vechi

heavy metal, speed'n thrash, gothic, death...

Mesajde piskeshu » Mar Ian 24, 2006 6:45 pm

Le Shark, io nu-s tocmai rocher, da masoara-ti cuvintele. Is curios ce besini asculti tu. SOAD nu?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde LeSharK » Mar Ian 24, 2006 6:56 pm

sa-mi masor cuvintele cu ce ocazie? cu ocazia ca nu va convine ce spun?
mi-am expus parerea (fara atacuri la persoana). hard to swallow, insa treceti la felul urmator daca nu va place..

piskeshu scrie:Is curios ce besini asculti tu. SOAD nu?
probabil. :P
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Ian 24, 2006 7:05 pm

mi-am expus parerea (fara atacuri la persoana)

poi tzai expuso prost. zi: numi place perioada 80 si nu se ia nimeni de tine.
apropo: dece penibili si de prost gust?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde piskeshu » Mar Ian 24, 2006 7:11 pm

LeSharK scrie:sa-mi masor cuvintele cu ce ocazie? cu ocazia ca nu va convine ce spun?

Sa-ti masori cuvintele in sensul ca, pt mine, ceea ce asculti tu s-ar putea sa fie de cacat. Si nu ma erijez in aparator al rocului din 80.
piskeshu
banned

Mesajde Daimon » Mar Ian 24, 2006 7:51 pm

voi priviti muzica scotand-o din context.
evident ca in anii 60-70-80 aspectul comercial nu era atat de evident si fiecare isi facea imaginea pe care stia sa si-o faca (la trupe ma refer) pe cand acum sunt zeci de "trupe" create de case de discuri sau de impresari care nu fac decat sa urmareasca niste sabloane "de succes".

nu vreau sa acuz acum pe toata lumea si sa spun ca toti de la Linkin Park pana la HIM sau oricine altcineva nu sunt decat niste facaturi comerciale.

intr-un fel sunt de acord cu what.. ca spre sfarsitul 80 si in 90 a aparut muzica super ok .. dar asta nu inseamna ca tot ce aparut inainte a fost nashpa. eu am niste dupii cu astia de dupa 2000.. nu dau nume:D
Daimon

Mesajde cubu » Mar Ian 24, 2006 7:54 pm

LeSharK scrie:dap.. i'm Bob Rock. cum adica n-ai auzit de mine? am produs ultimul album Metallica.. ti-a placut? :D

Nu stiam ca ultimul lor album E de la Metallica 91 incoace...

Stii ce ma distreaza la cei ca tine, LeShark? Uita ca fara trupele "penibile" din anii 80, nu ar fi existat cele de acum, pe care le asculta ei...
indescifrabil
cubu

Mesajde The_FrozenLord » Mar Ian 24, 2006 8:29 pm

vezi k intre "trupele alea penibile" (nici eu nu asc Manowar sau Iron Maiden etc) e si slayer ba, nu mai zi ca sunt street-wise. aia aveau ceva de spus, si au facut asta direct.
Angel of Death \m/
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde blaster-god » Mar Ian 24, 2006 9:10 pm

Ok ,crek o sa fie ultimul post aici , ca deviaza rau discutia :
vrei sa spui ca toata lumea ar trebui sa ramana la stilul pierdut de cativa ani si sa nu faca nimic nou...si dak ii imitatie de formatii mai vechi??....si oricum....nu poti face aceasi "chestie" deja facuta de altcineva....si dak vrei nu poti....intodeauna creezi ceva mai nou!....parerea mea!

R: NU am zis sa ramana la stilul pierdut , asta ar insemna sa copieze , adik exact ce fac acum trupele noi , tocmai aia am zis , sa faca chestii originale 100% (Daca se poate)
Cat despre muzica rock a anilor 80 nu stiu cum se poate spune ca e de rahat ... adica eu zic ca e faina , si ascult mult muzica din 80 ... de altfel muzica veche in general(rock)

Imi placea inainte (cel putin din cate am citit asa am aflat) ca nu era faza asta ca esti racketz, ca trebe sa fi imbracat in negru, ca daca asculti o melodie ce nu e rock , si te aude un alt racketz, imediat esti facut manelar (in romania :D ) . Fie care asculta , se imbraca si se comporta cum vrea , nu suntem trasi la xerox !

Acum daca vine unu si zice(ca mine) ca asculta queen (trupa de rock) ... sunt facut poponar :)) . Am postat pe un forum , ca queen rulz ... nu mai stiu in ce context , si or venit aia ca queen=manea ca tot felu de chestii de genu ... adik ... grow up

insa cel mai mult mi-e rusine cu "bunicii" astia care se lauda cu formatiile lor obosite din tinerete (in special heavy metal-ul anilor '80) care nu inseamna decat fix jegul de sub unghie. e destul de penibil cand intervine unul d'asta intr-o discutie despre muzica, "nulificand" totul cu parerea lui "argumentata" despre "muzica buna"

De ce sa iti fie rusine ca bunicii sau parintii tai ascultau muzica de calitate superioara ? Ce e asa de penibil ca mi-am spus parerea intr-un post in care asta ma intreba ?
vizitati www.sodevrom.com pentru a download jocuri gratis facute de ROMANI !!! 100% !!!!
blaster-god
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Ian 24, 2006 10:29 pm

Frozen Lord, ma confuzezi, bre. Tu cu cine te certi acolosa?
indescifrabil
cubu

Mesajde whatever » Mar Ian 24, 2006 10:50 pm

eu va rog sa nu incepeti cu atacuri la persoana sau insulte, ca nu are rost sa sterg mesajele si sa dau averturi si banuri. Nici nu vreau asta, mai ales ca discutia in cauza se poate purta civilizat, de ambele "tabere".

eu vreau sa va intreb un lucru, pe cei care ascultati muzica sa zicem veche. Care era ideea, conceptul de trupa al perioadei respective. Prin ce se caracteriza el, si care ar fi principalele exemple de formatii desigur. Asta ca sa pot sa fac o comparatie justificata cu ceea ce se petrece acuma.

Desigur ca nu am prins perioada anilor 80, pentru ca eram kinder atunci. Dar, am fost de vreo 2 ori in viata mea la Perla la adunari de rockeri, unde se asculta Sepultura, Anthrax, Metallica, Pantera, si erau tipi pe acolo care au prins perioada anilor 80. Si pot spune ca atmosfera de atunci era geniala (asta imi dadeam seama atunci la cat de putini ani aveam) Sincer mai rar gasesti asa ceva acuma.

Dar, cum am mai spus de multe ori, muzica a evoluat. Era de asteptat sa nu mai fie trupe care sa cante ca si in anii 80. A intervenit un nou look, un nou concept, o noua modalitate de intelegere a muzicii. Si eu, probabil si datorita faptului ca am prins perioada asta, am trecut prin adolescenta ascultand Faith No More, Korn, Deftones, Tool, etc, normal ca ma simt mai aproape de trupele care fac parte din generatia noua.

E un cerc vicios in care o sa ne invartim cu discutia asta, dar cat timp nu se ajunge la insulte, e ok. Eu ma sesizez oricum daca e cazul.
whatever

Mesajde The_FrozenLord » Mar Ian 24, 2006 11:43 pm

nu vb cu u cubule. ma refeream la postul lui le shark. dar pentru nush ce motiv nu mai merge butonul de quote...
anyway, am pus si partea cu street-wise prezenta in postul lui.
anyways, eu nush despre voi, dar pe mine ma doare capul cand citesc toate posturile astea.. :calm:

nu de alta da mi se pare totu repetat, incoerent, idei vage... etc
va loviti de niste pereti pe care eu nu-i vad practit. pnm, in lista mea de winamp deseori se vehiculeaza intre muzik veche si cea noua.. fara sa fie prea mare diferenta..
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde whatever » Mie Ian 25, 2006 12:02 am

ce nu vezi ? eu am dat un motiv extrem de clar si de bine intemeiat, sa explic de ce prefer eu trupele noi. ce nu e de inteles ?
whatever

Mesajde wednesday » Mie Ian 25, 2006 12:42 am

blaster-god scrie:R: NU am zis sa ramana la stilul pierdut , asta ar insemna sa copieze , adik exact ce fac acum trupele noi , tocmai aia am zis , sa faca chestii originale 100% (Daca se poate)

se fac si din alea, da' ca sa le vezi you should go deeper underground, cam la etaju cu oamenii care fac muzica numai pentru ei, desi nu stiu la ce te-ar ajuta.
sunt trupe bune, mai mult sau mai putin comerciale(chestia asta nu trebuie sa fie neaparat ceva negativ) pe care le poti gasi si si sub nasul tau, doar ca ai nevoie de alt ughi de abordare mai putin closeminded si mai putin fuzzy - nu cel cu capacitatea unui mos de a rezista la un concert, ala e un criteriu foarte foarte prost ales. perhas o sa ai o revelatie...sau nu. :)
oricum you should go deeper underground si nu ma refer numai la perioada actuala..din ce ai enumerat tu pana acum - nu-s singura care iti zice - pari cam limitat.
iar termenul de 100% original nu prea mai e valabil de multa vreme incoace, vezi tu lucrurile tind sa evolueze unele din altele, sa se influenteze unele pe altele si asa e firesc...schemele oricarui stil au la baza un altul care la randul lui s-a tras din altul and so on and so forth ...btw, rocku e mai vechi de deceniul al 9-lea si nici opzecistii tai n-au rasarit din neant, open yer eyes.
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde cubu » Mie Ian 25, 2006 1:16 am

The_FrozenLord scrie:pnm, in lista mea de winamp deseori se vehiculeaza intre muzik veche si cea noua.. fara sa fie prea mare diferenta..

Ei, uite, aici sunt de acord cu tine. Eu prefer sa ascult MUZICA, nu ma las condus de idei preconcepute pe care, recunosc, le-am avut si eu la un moment dat. Asta tot incerc sa-i spun si lui whatever.

miercurico, nu-mi aduc aminte, asa erai tu sau te-ai cam englezit in ultima vreme? :D
indescifrabil
cubu

Mesajde wednesday » Mie Ian 25, 2006 1:34 am

cubu scrie:miercurico, nu-mi aduc aminte, asa erai tu sau te-ai cam englezit in ultima vreme? :D

e defect profesional...scuze.
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde whatever » Mie Ian 25, 2006 1:37 am

ideile preconcepute le ai daca vorbesti in necunostinta de cauza, ceea ce nu e cazul meu. Am ascultat, nu mi-a placut, si gata.

ps - de ce ati sarit asa pe bietul LeShark ? El a prezentat foarte organizat, foarte bine zis un punct de vedere, puteati sa ii raspundeti la fel.
whatever

Mesajde cubu » Mie Ian 25, 2006 1:42 am

Una e sa nu-ti placa, alta e sa blamezi. Mie nu imi place industrialul, de exemplu, dar consider ca oamenii aia fac muzica, nu baga niste zgomote aiurea ca sa se afle in treaba. Si nici nu consider ca s-ar da mari in vreun fel cu ce stiu ei. Scuza, dar a afirma despre un muzician ca (,) compune doar pentru a se da mare, mi se pare o copilarie.
indescifrabil
cubu

Mesajde whatever » Mie Ian 25, 2006 1:48 am

Eu am zis clar de ce prefer metalcore -> intelegerea conceptului de trupa la un alt nivel, si am si intrebat, cum era vazut acest lucru in anii 80, dar nimeni nu mi-a raspuns. Poate imi zici tu ...

cu privire la treba cu muzica facuta sa se dea mare, sa zic altcumva. Dream Theater de pilda, imi pare mie, ca fac muzica pentru muzicieni ! Nu neaparat pentru publicul comun. E doar un punct de vedere la urma urmei. Mie tot nu o sa imi transmita aceleasi sentimente ca si Tool.
whatever

Mesajde cubu » Mie Ian 25, 2006 1:57 am

Ei, uite, asta e diferenta intre tine si altii care gandesc ca mine. Eu cred ca black metalul este muzica, dar este un gen de muzica pe care nu il inghit. Si nu, tu nu ai zis de ce preferi metalcore, ai spus de ce nu preferi celelalte stiluri. E o diferenta.

Cat despre "conceptul de trupa", te-as ruga sa explicitezi un pic, poate ca ma prind mai greu... Eu sunt un ascultator de muzica si ma intereseaza, evident, muzica pe care o face o trupa, nu am cunostintele unui component al unei trupe ca sa dezbatem lucruri atat de profunde...

whatever, eu nu sunt un muzician si, totusi, ascult DT. Sau, probabil, are si DT mai multe tipuri de ascultatori: muzicieni si cei care se dau mari ca asculta DT?
indescifrabil
cubu

Mesajde whatever » Mie Ian 25, 2006 2:05 am

ba am zis clar de ce prefer metalcore! de vreo 3 ori inca, dar poate nu ai fost atent la ce am scris. Metalcore-ul, a adus o idee noua in intelegerea conceptului de formatie rock. Instrumental vorbind, tobele, bassul, chitarele merg TOATE IMPREUNA, ca si cum ar fi un singur instrument. Nu iese nimeni in fata, nu ai solouri, nu ai teme de show off la bass, nu ai asa ceva. Totul merge ca si cum ar fi doar o singura chestie, peste care vine vocea la fel, si sustine acelasi lucru. Vezi, in anii 80, cel putin la speed metal, aveai ceva clar : strofa, refren, strofa, bridge, refren, solo, refren, si gata. Aici nu mai poti sa gasesti asa ceva.

Metalcore, desi poate nu iti pare, e un stil foarte complex ... iti recomand sa asculti cate ceva, poate o sa iti placa.
whatever

Mesajde cubu » Mie Ian 25, 2006 2:18 am

Si daca ai explicat, de ce a trebuit apoi sa arunci cu rahat? (na, ca ma apuc si de hip hop acum)...

Iar gandesti unilateral si o sa-ti spun de ce... Tu consideri ca "unitatea" asta a adus ceva bun in muzica, dar altul, probabil, se simte deranjat de faptul ca nu poate sa deosebeasca bassul sau clapa intr-o piesa. Mie tocmai asta imi place la progresiv, are un sound curat, poti distinge fiecare instrument in parte, iar piesa "curge"... E o altfel de "unitate". "Show off-urile" in progresiv nu exista, nu iese in evidenta doar un component anume, fiecare da ce-i mai bun din el...

Iar structura strofa, refren, strofa, bridge, refren, solo, refren exista si in rockul vechi, de ce ai tu asa un cui tocmai impotriva trupelor din anii 80?
indescifrabil
cubu

Mesajde whatever » Mie Ian 25, 2006 2:41 am

am zis ca a adus ceva nou in muzica, nu neaparat ceva bun. Desigur, eu privesc lucrul acesta ca pe ceva bun, altii probabil ca nu. Dar din moment ce ma raportez la punctul meu de vedere (ceea ce e si normal) evident consider ca e un lucru bun aceasta evolutie a rockului.

Tot ce spui, nu ai cum sa ma convingi ca la rockul progresiv nu se iese in evidenta, dar la urma urmei e treaba oamenilor respectivi ce fac, si cum fac. Eu nu o sa retractez faptul ca am zis ca sunt instrumentisti fantastici. Ar trebui sa stiu, mi-a luat enorm de mult timp sa invat sa fac soloul lui Myung din Metropolis. Si nici acuma nu pot spune ca imi iese perfect. In orice caz, inapoi la subiect.

Mie imi place cel mai mult sa ascult lucruri cat mai diferite de tiparele clasice. Experimentele muzicale. Lucruri noi, si demne de luat in seama. Avantgardisme. Normal, nu tot ce e nou, e neaparat si bun. Muzica anilor 80 nu imi place. Am zis eu probabil acu` 2 ani ca o urasc, dar nu aveai de unde sa stii la ce ma refer eu cand zic acel lucru. Am si eu anumite expresii care le folosesc. Nu o urasc, nu am nimic personal cu formatii ca si Maiden, Manowar, etc (ar fi si culmea) Pur si simplu ma zgarie pe creier vocile ascutite, nu ma simt bine daca sunt nevoit sa aud un solo lungit timp de 2 minute in care chitaristul schimba in total 100 de game. Mie imi place sa ii ascult pe KoRn (ca exemplu) Muzica lor imi transmite atatea lucruri, ai observat vreodata ce face Fieldy la bass ? A inventat o tehnica proprie, si se poate face auzit chiar cu 2 chitare de 7 corzi in spate. Si ca tot veni vorba de chitarele respective (ma rog, acuma ca a plecat Head a ramas doar una) suna ca si cum ar fi gemene. Asta e cuvantul. Unitatea asta imi place mie enorm.

Si eu mai demult urmaream cu sufletul la gura orice solo de la Flea, sau de la Claypool. Bun, ca si bassist (sau wannabe bassist, in fine, irelevant) pot sa apreciez acele lucruri, dar mi-am dat si eu seama de evolutia muzicii. Asta nu inseamna automat ca trebuie sa te conformezi, dar eu unul am fost total de acord cu ceea ce am observat la metalcore, la nu-metal, si la toate specile astea noi aparute in ultimii 10 ani. Si de aceea atunci cand o sa cant din nou, nu o sa mai fie cazul ca la fosta trupa (oaaaa, deci aici vreau sa am slap, sa ma aud, sau chitaristul sa zica ca vrea sa aiba solo la fiecare piesa) Nu. Aici o sa fie total diferit, si o sa iasa mult mai bine.

Pai cam asta e ce am avut sa zic. Sper sa iei astea ca pe un comentariu constructiv, poate nu stiai lucrurile astea despre muzica noua, daca stiai atunci mea culpa. Oricum, nu am considerat discutiile noastre o cearta. Chiar esti unul dintre oamenii cu care pot sa ma contrazic multa vreme fara sa ma enervez sau fara sa apelez la ironie ieftina.

ps - Dream Theater ma plictisesc daca ii ascult multa vreme. Piesele sunt mult prea lungi. A Change Of Seasons m-a omorat cand am ascultat cd`ul :)) Si de asta nu imi place rockul progresiv.
whatever

Mesajde memetshot » Mie Ian 25, 2006 11:44 am

de ce ati sarit asa pe bietul LeShark ? El a prezentat foarte organizat, foarte bine zis un punct de vedere, puteati sa ii raspundeti la fel.

maestre uatevar, hai sa imi expun si io parerea organizat si fuarte bine zis punctu meu de parere. muzica pe care o asculti tu mi se pare penibila si sincer sa fiu mieste rusine ca la un moment dat un tip sau mai bine zis neste tipi s-au apucat sa faca asa ceva si sincer sa fiu cred ca cei care asculta acest tip de muzica is niste pusti teribilisti si drogati fatza de care raperii is niste tipi super oke (serios)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde LeSharK » Mie Ian 25, 2006 12:03 pm

cubu scrie:Nu stiam ca ultimul lor album E de la Metallica 91 incoace...

Stii ce ma distreaza la cei ca tine, LeShark? Uita ca fara trupele "penibile" din anii 80, nu ar fi existat cele de acum, pe care le asculta ei...
hah.. trist, dar adevarat. trupele noi au venit ca un contra-curent la hair metal-ul din anii '80. foarte interesanta si edificatoare influenta muzicii vechi asupra celei noi :D

adevaratele 'viitoare influente' din anii '80 au tinut un low profile si nu apareau zi-lumina prin circul ala numit hair metal. aici ma refer la formatiile punk, post-punk si early alternative (later dubbed as grunge).

Daimon scrie:nu vreau sa acuz acum pe toata lumea si sa spun ca toti de la Linkin Park pana la HIM sau oricine altcineva nu sunt decat niste facaturi comerciale.
muzica noua nu se limiteaza la spectrul HIM-Linkin Park.. sau voi inca va formati opinii cu ce vedeti la eMTiVi?

PS: eram ironic la faza cu ultimul album Metallica.

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde Shaki » Mie Ian 25, 2006 12:21 pm

nu shtiu, mie comparatzia asta din titlu, trupe noi vs cele vechi, mi se pare cam pe acelashi registru cu defunctele threaduri de black vs death, sau mai shtiu io ce genuri... a alege una din cele doua implica o doza mare de subiectivism

oricum, personal prefer oricand shi imi spune mai multe un iron maiden, de care mi se face periodic un dor sa-l mai vad in playlist, decat numetalismele vietzii
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde LeSharK » Mie Ian 25, 2006 12:28 pm

memetShol scrie:maestre uatevar, hai sa imi expun si io parerea organizat si fuarte bine zis punctu meu de parere. muzica pe care o asculti tu mi se pare penibila si sincer sa fiu mieste rusine ca la un moment dat un tip sau mai bine zis neste tipi s-au apucat sa faca asa ceva si sincer sa fiu cred ca cei care asculta acest tip de muzica is niste pusti teribilisti si drogati fatza de care raperii is niste tipi super oke (serios)
nene.. trupele de hair metal au mesaj fix 0 aka sex, drugs & rock'n'roll aka bling-bling, party & bitches aka parents suck, rules suck, let's be cool etc. nu ti se pare repetitiv, inferior, degradant? iar ca bonus (pe langa vocile de eunuci) vestimentatia grotesca + prestatia scenica penibila (sincroane si stunt-uri copilaresti).

o mostra de profunzime in gandire si emancipare artistica (edit: mai multe):

Motley Crew - Smokin' In The Boys Room

Did you ever seem to have one of those days
When everyone seemed to be on your case
From your teacher all the waydown to your best girlfriend
Well, that used to happen to me all the time
But I found a way to get out of it

Sittin’ in the classroom thinkin’ it’s a drag
Listening to the teacher rap--just ain’t my bag
When two bells ring you know it’s my cue
Gonna meet the boys on floor number 2

Smokin’ in the boys room
Smokin’ in the boys room
Teacher don’t you fill me up with your rules
Everybody knows that smokin’ ain’t allowed in school

...

Van Halen - Everybody Wants Some

You can't get romantic on a subway line.
Conductor don't like it, says you're wastin' your time.
But ev'rybody wants some.
I want some too.
Ev'rybody wants some.
Baby, how 'bout you?
I seen a lotta people lookin' for a moonbeam.
Yeah, ya spent a lot. Ya got lost in the jet-stream.
But ev'rybody wants some.
I want some too.
Baby, how 'bout you?
I like the way the line runs up the back of the stockings.
I've always liked those kind of high heels too. You know, I...
No no no no, don't take 'em off, don't take... Leave 'em on, leave 'em on.
Yeah, that's it, a little more to the right, a little more....
Ev'rybody wants some.
I want some too.

etc. etc.

cut me some slack.. pana si Linkin Park au versuri mai bune cu subiecte mai rasarite (nu ca ar fi greu..)

ce e si mai grav e ca aveti tupeul sa va uitati de sus la altii care asculta "lesser rock subgenres".

edit: trebuie sa precizez ca trupe gen Iron Maiden, Manowar macar au versuri si pe ele le pot tolera per total. eu am o problema cu formatiile de hair metal :n:

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Ian 25, 2006 12:33 pm

LeSharK scrie:nene.. trupele de hair metal au mesaj fix 0 aka sex, drugs & rock'n'roll aka bling-bling, party & bitches aka parents suck, rules suck, let's be cool etc. nu ti se pare repetitiv, inferior, degradant? iar ca bonus (pe langa vocile de eunuci) vestimentatia grotesca + prestatia scenica penibila (sincroane si stunt-uri copilaresti).

Io creca tu ai numa iarba si muzica in cap.
piskeshu
banned

Mesajde LeSharK » Mie Ian 25, 2006 12:37 pm

atac la persoana din nou. argumente lipsa.

cine trage concluziile?

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Ian 25, 2006 12:39 pm

Ierbarule, in anii 80 au mai existat multe genuri, nu numai hair si happy metal.
piskeshu
banned

Mesajde memetshot » Mie Ian 25, 2006 12:40 pm

ce e si mai grav e ca aveti tupeul sa va uitati de sus la altii care asculta "lesser rock subgenres".

leshark...singur dacilea care se uita de sus esti mneata. singuru lucru de care team acuzat este ca in loc sa zici dece e frumosi e ai mneata si ce penibili e ruacherii ailalti.

ia zi mneata ce mesaje are astia ai tai?
memetshot

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock international