New releases again....

heavy metal, speed'n thrash, gothic, death...

Mesajde darkshines » Lun Oct 07, 2002 9:48 pm

Initial trimis de dana
Nu pot crede ca ce ascult acum e Rammstein.... incredibil....
De Pork!!! Se cheama 5/4 si e una din piese: "My name is" cu Eminem... s-a sucit planeta, sa ii sparg.... :mad:
ultimul rammstein cica... asha sa le ajute al de sus...:mad:

5/4 ? :con: ultimul eu stiam ca e mutter desi e din 2001 si urmeaza sa lanseze single-ul Feuer Frei pe 14 octombrie

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Aliosha » Lun Oct 07, 2002 10:08 pm

He he chiar ca dana... ti-a dat lumea M&M si ti-a zis ca e Rammstein ?? :D
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde gaga » Mar Oct 08, 2002 10:34 am

Initial trimis de Aliosha
He he chiar ca dana... ti-a dat lumea M&M si ti-a zis ca e Rammstein ?? :D

cine? ce? cum?

:con:

bah CD s-a ascultat in gashca dupe concertul dt, ala nu apare niciunde pe net si e o chestie cu ai de la rammstein si sa ma chish pe ia.
obectu a fo abandonat in bratzele lu' manelesux (parca)
si creca e o duda bulgareasca precum aia cu manson de care vb mai demult.

da dilema asta o lamurisem demult, bine ca dezgropati mortii (cam mort fanclubu, vezi ca acu un an ziceam ceva si de ultimu rush cum ca o sa apara, ia spuneti-mi voi ca a aparut si cum se cheama :D)

asa mare plictiseala mah? ca mesajul meu e din iunie, au trecut PATRU LUNI!
gaga

Mesajde manelesux » Joi Oct 10, 2002 2:46 pm

duda e bulgareasca dar:
1. nu a stat niciodata in bratzele lui msux
2. chiar daca compliatzia ie, piesele nu-s dude. Faptele de pe discu ala au avut loc shi au aparut pe B-sideuri, limited editionuri japoneze, etc. Normal ca nu e album, dar nu e prima data cand rammstein se prostesc. Au scos ceva di jenu ala shi dupa zenzuht.

rushu ala a aparut demult, vapor trails i zice shi mi se pare boring, da adevaru e ca n-am prea fost in mood de muzica deshteapta lately.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Oct 10, 2002 4:00 pm

1. atunci cui am dat-o mah manelos? io asa tineam minte...

2. e najpa mah, cu durst si toti agaricii, mie nu imi place

3. rushu ala l-am folosit peiorativ, taman matale ai picat in plasa bwahahahaha :j
antreneaza-te
gaga

Mesajde gaga » Joi Oct 10, 2002 4:53 pm

Acu proaspete prin telefon in direct de la craiova, am recomandat Nick Cave (sa stai linistit m-sux) ca se incurcase providerul.
Plus: ultimul Mark Knopfler, Peter Gabriel - Up, UDO - Man and Machine.
Toate noutati, sper sa le si ascult saptamana viitoare.
gaga

Mesajde Aliosha » Vin Oct 18, 2002 6:40 am

Mi-am adus aminte de alt album bun iesit prin iulie:

Sonic Youth - "Murray Street".
Aliosha

Mesajde Charisma » Vin Oct 18, 2002 9:53 pm

Mey, Manelesux sau Tre cool, unde atzi gasit albumul Century Child??? Ca eu nu-l gasesc si inebunesc!!!!!!!!!!!;P ;f ;a
aduceri aminte si stele
Charisma
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Mar Noi 12, 2002 4:41 pm

paradise lost - symbol for life

suna bine (ca sound). fatza de ultimele doo (host shi believe) reprezinta o intoarcere catre vechiul stil, deshi nu una foarte decisa, stilul fiind un crossover intre heavy metal (unii ar putea considera gothic, dar dupa parerea mea, p lost demult shi-a pierdut tangentza cu acest stil), new wave shi industrial. imbucurator (cel putzin pentru vechii fani) este faptul ca au revenit riffurile shi nu mai lasa clapele alea in fatza ca pe ultimele albume. piesele sunt ushurele, fredonabile, ritmate, nu stralucite, dar bune. merita ascultat!
aphextwinz
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Noi 30, 2002 7:17 am

Despre Mastodon am deschis thread separat asa ca cine vrea citeste acolo.

Inca un album aparut recent care suna foarte bine : Isis - "Oceanic"
Mi-e destul de greu sa descriu genul asa ca o sa pun cateva linkuri ca sa vedeti mai exact despre ce este vorba.

http://rockreview.150m.com/isis_oceanic_ipecac_2002.htm

Isis is a monolithic, breathing, dense, incredibly spiritual musical experience that, while rooted in heavy metal and the punk/hardcore aesthetic, relies just as heavily on ambience, atmosphere, and tone as it does complexity, aggressiveness and raw emotion. Not so much a band per se as a collective, the artisans who comprise the Boston quintet paint vivid and surreal conceptual compositions layering feedback, power chords, intense quiet/loud dynamics, and vocals that are often shouted, more often screamed, and occasionally sung
[allmusic]
Aliosha

Mesajde vali » Sâm Dec 07, 2002 6:12 am

rolling stones - primele 5 albume is de capatai pentru muzica rock. daca el asculti acum, avand in minte ce se realizase in 64, iti dai seama ca baietii astia isi merita renumele si, richards cel putin, o statuie.
some people deserve to die
vali

Mesajde vali » Sâm Dec 07, 2002 9:08 am

frank zappa - 1966 - Freak Out

albumul are si parti proaste si parti bune, se gasesc pe el niste piese super (03 - Who Are The Brain Police) si niste aberatii maxime (15 - Return Of The Son Of Monster Magnet) dar per total, e bun bun album de debut.
vali

Mesajde Aliosha » Sâm Dec 07, 2002 3:39 pm

:rolleyes:

Bai vali, threadul asta se cheama new releases nu "noi achizitii" sau "ce am mai ascultat in ultimul timp"....
Aliosha

Mesajde gaga » Lun Oct 13, 2003 3:13 pm

nush daca intra la threadu' asta da' io aci le pun ca mi se facu dor de manelesux, autorul celebrei cugetari cu coarda.
so:

Iron Maiden - Dance of Death ... slabutz, banal, maiden clasic, piese cam lungi, nota 5/10

Deep Purple - Bananas ... merge pentru o trupa de moshulici, acelash sound (tot Gillan pe voce, deh). Nu prea inventivi la capitolul piese noi. nota 6/10

Nick Cave (cu Bad Seeds of corse) - Nocturama ... Acu nu prea pricep de ce pe coperta scrie 2002 ca albumu' e 2003, piratzii ashtia is neatentzi. Bun. nota 8/10
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde paiacec » Vin Oct 17, 2003 6:11 pm

Kreator (din pacate am uitat cum se cheama albumul, dar shtiu melodii:Endorama,Violent Revolution,Golden Age...)
Gamma Ray - New World Order. Superalbum,cu piese de rezistenta,precum Damn the Machine, Follow Me,Heart Of A Unicorn s.a.
paiacec

Mesajde gaga » Lun Oct 20, 2003 8:16 am

albumul Kreator se cheama chiar Endorama :con: (ca sa vezi) ... si nu e prea nou, a aparut in 99 deci nu se incadreaza la subiectul "noi aparitzii" ... ca de altfel nici gamma ray-ul...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde stefan » Mie Oct 22, 2003 2:07 pm

Fiind scos in 2003 (de 1 aprilie, zice allmusic), cred ca se incadreaza aici: The White Stripes - Elephant. Un duo chitara / tobe care canta un fel de rock a la 70s cu influente punk, sau invers, orisicat, probabil ca originalitate nu exceleaza dar la capitolul compozitie Jack White rulz, din 14 melodii poate una sau doua sa fie mai putin memorabila, si nici macar un "stinker", acolo, de control.

Post realizat cu concursul userului Aliosha si al mp3-urilor sale.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde paiacec » Joi Oct 23, 2003 8:59 am

Daca e vorba de 2003, atunci sa fie Kamelot.Albumul se numeshte "Epica".Recomandat celor ce prefera un rock apropiat de Hammerfall sau Gamma Ray.Dintre melodii ash vrea sa amintesc:Descent of the Archangel, III Wais to Epica, Lost &Damned etc.
paiacec

Mesajde paiacec » Vin Oct 24, 2003 4:37 pm

Stratovarius "Elements Part I"este destul de metalic,asa cum ne-a obishnuit Stratovarius de cand canta.

Pe 27.10.2003 esete programata lansarea la"Elements Part II",purtand semnatura tot celor de la Stratovarius. Abia ashtept sa il fac rost.Deocamdata nu shtiu de unde.Daca poate cineva sa-mi dea informatzii,"special thanks"!
paiacec

Mesajde catharsis » Lun Oct 27, 2003 10:00 pm

stefan, elephant e cam vechi, dar oricum e demential, merita mentionat. o alta formatie de top a garage revival-ului actual este the strokes, care a scos un album nou, room on fire.
room on fire are tot 11 piese, este cu 3 minute mai scurt ca is this it, liric e mai slabut, muzical mai divers (se avanta si in raggae si soul) si cum sunt un mare fan strokes il recomand cu caldura.
mai recomand pentru sound-ul retro inconfundabil the thrills - so much for the city.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde paiacec » Joi Noi 20, 2003 10:25 am

Amorphis a mai scos un album. Se numeshte Far From The Sun' shi suna chiar mishto.Nu mai mishto decat Tuonela, dar oricum e bun.Dintre melodii:Day of your beliefs, Evil INside, Far From The Sun,...
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde darken » Dum Dec 28, 2003 7:30 pm

Primal Fear-Black Sun german power metal
Judas Priest- Electric Eye DVD- mishto facut
Iron Maiden- dance of Death- sucks bigtime
darken
Junior Member

Mesajde vali » Dum Dec 28, 2003 11:35 pm

deep - purple - 2003 - bananas
f**#@&%#%^#^#*&^ shit!!!!
un rahat
a plecat si john lord si a ajuns o trupa de toata jena
vali

Mesajde darken » Lun Dec 29, 2003 11:43 pm

Initial trimis de vali
deep - purple - 2003 - bananas
f**#@&%#%^#^#*&^ shit!!!!
un rahat
a plecat si john lord si a ajuns o trupa de toata jena

Amin
Cowards make great pets and are easy to maintain
darken
Junior Member

Mesajde paiacec » Vin Feb 27, 2004 2:47 pm

Tocmai ce am facut rost de ultimul album [Edguy]!Ii zice [Hellfire Club].An de lansare 2004.Foarte ushor de confundat cu Helloween,Stratovarius sau HammerFall.Melodia [King of Fools] este cap de afish al albumului,urmata in de-aproape de[Down to the Devil].Din melodiile cu un ritm nebunesc,ash aminti[We don't Need a Hero] shi [Under the Moon].Melodia[The Piper Never Dies] mi sa pare a fi o preluare dupa trupa Black Sabbath.Melodia [The Spirit Will Remains] nu merita ascultata dupa parerea mea!In rest, albumul este destul de reushit!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde SOD » Vin Mar 26, 2004 3:11 pm

daca e din 003 e new?
daca da, tocmai am luat Anthrax - We've come from you all , Anthrax - Summer 2003 Live si Destruction - The Antichrist.

Anthraxu e in nota cu care suntem obisnuitzi, da nemtzii astia de la destruction sunt cacatori.copiaza la greu sodom da sunt buni rau de tot. exceptionali !
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde SOD » Mie Apr 14, 2004 12:29 pm

April 9, 2004

NEW RELEASES
Hoobastank - The Reason - in stores now
Autopilot Off - Make a Sound - April 13, 2004
Everlast - White Trash Beautiful - May 25, 2004
PJ Harvey - Uh Huh Her - June 8, 2004
The Killers - Hot Fuss - June 15, 2004
The (International) Noise Conspiracy - Armed Love - June 29, 2004

AUTOPILOT OFF
Finally, only days away on April 13, 'Make a Sound,' will be in stores! To keep you occupied in the meantime we challenge you to a defeat the Autopilot Off Soundy game - not as easy as it seems! And if you're a hometown fan in the Poughkeepsie, NY area, head to autopilotoff.com to find out how to get FREE TICKETS to the record release show/party on April 19th at the Loft!

EVERLAST
The Man Whitey is back on the road beginning April 17 in California.
All the tour dates are at his BRAND NEW SITE Everlastmusic.com. And some late breaking news, Everlast has just been confirmed to appear on The Tonight Show with Jay Leno on Wednesday, May 19th! The show airs at 11:35pm EST/PST on NBC.

THE KILLERS
'Somebody Told Me,' the first single from their debut album 'Hot Fuss', is already spinning on radio stations across the West Coast...so if you can't get the single out of your head we offer you the opportunity to purchase it from any of the digital music stores. Find the details at http://www.thekillersmusic.com or via the NEW ECARD. You can hear the music and see the video in both places. And don't miss them on tour with Stellastar* right now and at the Coachella Festival in early May. HOT FUSS in U.S. stores June 15.

THE (INTERNATIONAL) NOISE CONSPIRACY
T(I)NC just kicked off their first U.S. Club tour in almost two years this Monday. We were all able to see them rock the house at the Bowery Ballroom that night and walked away amazed...as did the rest of the crowd. You can find all the tour dates at http://www.internationalnoise.com. Their American Recordings/Island Records debut, 'Armed Love,' is in U.S stores on June 29 and was produced by Rick Rubin.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Faint » Sâm Apr 17, 2004 12:31 am

Charon - "The Dying Daylights"...ce parere aveti de albumul asta?
Paradise Lost - "Symbol Of Life"...zic k suna destul de bine..
Faint
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Apr 24, 2004 10:11 am

NEW RELEASES
Letter Kills - The Bridge - July 20, 2004

HOOBASTANK
We're excited to tell your that The Reason has officially gone platinum and is showing no signs of slowing down! If you've yet to hear the single, The Reason, or see the video, head over to Hoobastank.com now. You can also join the fanclub to hear a special acoustic version of The Reason and much, much more right now.

ANDREW W.K.
The Never-Ending-Spring-Break-Party-Tour is in full swing! Yes, you read it right. If you're ready for a several-month-extension of partying then pick up your tickets and be a part of this. The party is 45 shows BIG and goes through June. All the details you need, including free concert posters and a wealth of AWKisms can be found at http://www.awkworld.com now!

ZIPPO HOT TOUR
Help Zippo support the local music scene and the search for the next BIG rock band! If you're in an indie or unsigned rock band go to http://www.zippohottour.com for more details on how to enter for a chance to win an equipment package from Washburn Guitars, Randall Amplifiers and Tama Drums AND a chance to showcase your talent for A&R executives! Help spread the word - hook up a band you know with this opportunity! Not in a band? Head to zippohottour.com to find out when and how you can place your vote on bands you think are HOT or NOT. At http://www.zippohottour.com it's up to the FANS to decide who the HOTTEST band is!

THERE'S A RUMBLE IN THE HOUSE
There's a Rumble in the House is a new album from the Arena Football league featuring songs Hoobastank, Saliva, Andrew W.K., Nickelback and many more. This is a Best Buy and Bestbuy.com exclusive and is available for only $8.90. ORDER NOW
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gil_blas » Dum Mai 02, 2004 9:16 am

Pink Cream 69 - Thunderdome
aparut: 26.01.2004

chiar de nu este chiar asa de fresh am considerat ca merita sa fie inclus aici caci germanii o dau bine rau practicand un heavy metal ca in vremurile bune cu pasaje in forta piperate cu riff'uri de mare scoala. respecta cu religiozitate reteta de piese heavy de sfarsit de ani 80 si inceput de 90 precum si sound'ul specific trupei. compozitiile sunt bune iar solo'urile de chitara sunt inspirate. evident ca apar si "balade" pentru ridicarea moralului domnisoarelor insa in general linia de atac este puternica sprijinindu'se pe o sectie ritmica fortoasa si un accent la chitari relativ agresiv (specific pink cream 69).
una peste alta albumul face toti banii recomandand'ul tuturor adeptilor genului gasind aici un pink cream 69 venit de la mama lui si gata sa demonstreze ca heavy metal nu a disparut si nici nu s'a aburit. am remarcat piesele: thunderdome, gods come together, here i am, another wrong makes right.
gil_blas

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock international