clasicii metalelor grele

heavy metal, speed'n thrash, gothic, death...

Mesajde onk » Lun Dec 17, 2001 9:50 am

las, ca nici cu gradinita de la sfarsit nu mi-e rusine, ca prin 91 nu se mai putea be un beric deoarece isi depasisera astia planul la consum de dero in bere, asa ca toata licoarea lua drumul fetelor de masa
sau poate era un act sabotagistico-terorist initiat de miscarea capityalista ( reprezentata de maria sa hamburgheru si printesa lui cola)
apropo, cine ce locuri memoriale de intalnire mai stie (1990-1998)?
onk

Mesajde gaga » Lun Dec 17, 2001 9:57 am

Romana, la metrou la universitate jos, gradina icoanei (mai ales inainte de concerte tectonic), parcu ala (cum draq ii zicea?) vis a vis de actualul cazino victoria...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde aphextwinz » Lun Dec 17, 2001 10:11 am

Initial trimis de DANA
Romana, la metrou la universitate jos, gradina icoanei (mai ales inainte de concerte tectonic), parcu ala (cum draq ii zicea?) vis a vis de actualul cazino victoria...

are nume? eu il stiam doar de "parcu ala de pe victoriei", dealu din tineretului, bodegile din amzei, mblu pt hipiotzi
aphextwinz
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Dec 17, 2001 10:17 am

Are mah nume. E ceva din 3 litere, o prescurtare da' nu-mi mai amintesc... (scleroza)... da' tu de unde-l stiai? Ai auzit la aia mai mari, huh? Ca parcu' ala n-are decat o iesire si in masochismu nostru acolo mergeam... venea militzia, punea duba la intrare si o umplea de pletoshi pt. tuns (io n-am luat-o, da calu' si bruno si mai multi au venit rashi in cap odata)
gaga

Mesajde aphextwinz » Lun Dec 17, 2001 10:20 am

Initial trimis de DANA
Are mah nume. E ceva din 3 litere, o prescurtare da' nu-mi mai amintesc... (scleroza)... da' tu de unde-l stiai? Ai auzit la aia mai mari, huh? Ca parcu' ala n-are decat o iesire si in masochismu nostru acolo mergeam... venea militzia, punea duba la intrare si o umplea de pletoshi pt. tuns (io n-am luat-o, da calu' si bruno si mai multi au venit rashi in cap odata)

nush de une'l shtiu, dar cert ii cam eu am facut liceul in centru (liceu de roackeri he he) shi shtiam toate bodegile, parcurile si gangurile din centru de pe vremea aia. in plus cam toate liceele din centru aveau in jur minimum o bodega de rockeri.
aphextwinz
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Dec 17, 2001 10:24 am

Aaaaa, esti de "centru"... Io mai de centru - dreapta asha... da ajungeam si printre jmecherii de centru (din greseala, uite unde am ajuns...)
gaga

Mesajde Rolf » Lun Dec 17, 2001 12:29 pm

Initial trimis de aphextwinz

dealu din tineretului, bodegile din amzei, mblu pt hipiotzi

Hmmm, si io frecventam tineretului (ca acolo stau), amzei (ca am facut Sava) si mebeleu (rar de tot). In jurul liceului meu erau Exotic, Turist si chiar vizavi de catedrala SfIosif era o bodega de tabla cu un copac prin mijlocul ei. Acolo aveau Craiova la halba, cu spuma cenusie si tare, de o luai cu mina si o puneai in scrumiera. Acuma e un bloc de birouri in locu bodegii:( Mi-am adus aminte de Felix, e intr-o curte.

Mi-am mai adus aminte de un tip, Dolfi, care avea niste funduri de sifoane si zicea ca ii cresc dioptriile de la an la an. O data a vrut sa sara chiar de pe blocu cu reclama Marlboro (ala cu coloane), l-au dat si la teveu. Umbla zvonu ca a orbit sau mai rau. Stie cineva ceva? Beam des cu el intr-o vreme de demult.
Rolf
Junior Member

Mesajde onk » Lun Dec 17, 2001 12:55 pm

cunoastem MBL, facut Sava, cunoastem personajul Dolfi

eeeeeh...vremuri
da de arhitectura, litere, etc, ce ziceti? ( de baruri, mí£i)
onk

Mesajde aphextwinz » Lun Dec 17, 2001 12:58 pm

Initial trimis de Rolf

Hmmm, si io frecventam tineretului (ca acolo stau), amzei (ca am facut Sava) si mebeleu (rar de tot). In jurul liceului meu erau Exotic, Turist si chiar vizavi de catedrala SfIosif era o bodega de tabla cu un copac prin mijlocul ei. Acolo aveau Craiova la halba, cu spuma cenusie si tare, de o luai cu mina si o puneai in scrumiera. Acuma e un bloc de birouri in locu bodegii:( Mi-am adus aminte de Felix, e intr-o curte.

Mi-am mai adus aminte de un tip, Dolfi, care avea niste funduri de sifoane si zicea ca ii cresc dioptriile de la an la an. O data a vrut sa sara chiar de pe blocu cu reclama Marlboro (ala cu coloane), l-au dat si la teveu. Umbla zvonu ca a orbit sau mai rau. Stie cineva ceva? Beam des cu el intr-o vreme de demult.

he he shi tu shtii exoticu? dar ala nu era bar de rockeri ci de muncitori. si beam cu profu de sport acolo :D
dolfi bantuia motoarele intr-o vreme. am facut cu el un revelion acum vreo 2-3 ani, a fost beat in continuu. dar nu a orbit, (sau nu de tot, alcoolu te omoara incet :) )
aphextwinz
Junior Member

Mesajde Rolf » Lun Dec 17, 2001 1:06 pm

Da bai, nici unu din astea nu era de rockeri, da mergeau si rockeri. Cel mai grav era unu vizavi de exotic, intr-o curte nasoala de tigani, mai mergeam cu studenti de la arte pe acolo.

Si in ala micu din Amzei veneau multi rockeri, da si pietari si cocalari. Am si participat la niste confruntari acolo. Si io aveam un prof de sport de bea cu noi la tabla aia cu bere Craiova, cu spuma solida.

In schimb in litere si arhitectura nu am fost niciodata. Cel mai des eram in tabla si in Turist. Sau luam sticle de vin de la vinalcool (avea un punct de fabricare si desfacere prin zona), speciale de baut pe strada (aveau plastic pe dop, de il bagai inauntru cu degetu), si le bagam in vena intr-un gang de bloc. Erau acolo banci, amenajate pentru locatari sa stea la table, noi le ocupam abuziv pe la orele diminetii si ne rupeam capu.
Rolf
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Lun Dec 17, 2001 1:15 pm

Initial trimis de Rolf
Da bai, nici unu din astea nu era de rockeri, da mergeau si rockeri. Cel mai grav era unu vizavi de exotic, intr-o curte nasoala de tigani, mai mergeam cu studenti de la arte pe acolo.

Si in ala micu din Amzei veneau multi rockeri, da si pietari si cocalari. Am si participat la niste confruntari acolo. Si io aveam un prof de sport de bea cu noi la tabla aia cu bere Craiova, cu spuma solida.

In schimb in litere si arhitectura nu am fost niciodata. Cel mai des eram in tabla si in Turist. Sau luam sticle de vin de la vinalcool (avea un punct de fabricare si desfacere prin zona), speciale de baut pe strada (aveau plastic pe dop, de il bagai inauntru cu degetu), si le bagam in vena intr-un gang de bloc. Erau acolo banci, amenajate pentru locatari sa stea la table, noi le ocupam abuziv pe la orele diminetii si ne rupeam capu.

bheeey, suntem 3 savishti aici, mica-i lumea asta, huh?

rolf si eu imi luam provizii de la vinalcoolu de pe victoriei, si stiu gangurile de pe victoriei si de langa luterana, printr-unul din ele te puteai urca pe cladirea aia mica de langa liceu, ce loc misto de baut, vara, cu capu in soare :D
aphextwinz
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Dec 17, 2001 1:17 pm

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Initial trimis de onk
cunoastem MBL
--------------------------------------------------------------------------------

Merci onk... imi chinuiam creierii de dimineata... tu-i MBL - u' ma-sii.

Vad ca s-au gasit fosti colegi de liceu, 3 de la sava gashca mare dom'le... noroc ca il am si io pe kickass care a facut kretzu cu mine ca voi o sa dati in povestiri despre profi si io nu pot sa ma bag la sava (sava, sava, umbla cu tava, pe la cimitir, dupa chilipir - p'asta n-o stiati, huh?)
gaga

Mesajde Rolf » Lun Dec 17, 2001 1:20 pm

Dana: MBL nu e parcu ala, e o circiuma in Cismigiu (MBL= mai bine lasa) care nu cred ca mai functioneste.

Mica lumea, int-adevar. Io din pacate nu stiu gangu ala de te urcai pe casa aia, da stiu casa de care e vorba, ca mereu mai vedeam pe cite cineva pe coperis.

Io am terminat sava in 96.
Rolf
Junior Member

Mesajde onk » Lun Dec 17, 2001 1:36 pm

*n-aveai cum sa termini sava in 96 ca-l terminasem eu putin mai dinaintelea (glumí£ de politai)
*daca se mai ia cineva de sava...
*mbl-u era cam nahpa da dupa ceva "sucuri" te puteai distra marfa cu colegii (cam semnam condicuta pe acolo)
onk

Mesajde gaga » Lun Dec 17, 2001 1:39 pm

Rolf: e aia de langa cetatuie?
Onk: nu ma iau mah de sava, fac glume de politzai

Lume: in cat am terminat io liceul ca am uitat?:confused: pe bune...
gaga

Mesajde Rolf » Lun Dec 17, 2001 1:41 pm

Ezapt, mbl e linga ruine. Parcu ala e cu o statuie in el, nu, linga biserica, pe victoriei, sau pe Dacia (care iese in Romana), cu o statuie si mai mare? Ca sunt 2 parcuri in zona. Oricum, nu stiu sa aiba nici unu vreun nume.
Rolf
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mie Dec 19, 2001 3:49 am

moshi ratatzi ce sunteti!!!

mai lipseste aphex pe aici sa stati toti pe langa foc, cu nepoteii in jur si sa depanati amintiri

:D :D ;wa ;wa
Vizitator

Mesajde onk » Mie Dec 19, 2001 11:41 am

Initial trimis de vali
... si sa depanati amintiri

:confused: :confused: :confused:
sa inteleg ca de fapt subiectul propune ceva mai presus de intelegerea mea, si anume a vorbi despre inceputul unei noi ere, deci despre viitor?
io una asa am inteles ca e de depanat amintiri despre primii pasi
onk

Mesajde Rolf » Mie Dec 19, 2001 3:17 pm

Nu bai onk, ai inteles bine despre ce era vorba (amintiri), vali doar ne lua la misto ca suntem nostalgici. A, vali, aphex nu lipseste, a depanat si el.
Rolf
Junior Member

Mesajde dnsTrauma » Mie Dec 19, 2001 4:40 pm

Tectonicii erau singurii grei care cantau inainte de 89, chitarista de la Secret (una din ele Cristina Puia) e intr-adevar cea de la AB4 si chiar merge beton pe chitara, restul fetelor.. iti spun io pe private...
btw, care Calu... Calu Venom sau alalalt? Si care Limba, ala din Ramnicu Sarat? Da de Teona si de Iris mai stii ceva... desi erau mari (ca varsta) [/B][/QUOTE]

Tremendous! Cati ani ziceai ca ai? Si ce anume trupe dinainte de 89 ai vizionat? "Gasca" din Romana e de referinta pt tine numai ca sunt cam 'mari'? hahahaha
dnsTrauma

Mesajde Rolf » Mie Dec 19, 2001 4:56 pm

Daca vrei sa citezi si sa apara elegant, sterge doar in interiorul tagurilor quote si b (bold). Lasa faza cu "initial trimis de" si lasa si tagurile de inceput.

Cam aiurea mistou' tau la adresa unui membru de vaza si moderator pe deasupra.
Rolf
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Dec 20, 2001 10:06 am

Initial trimis de dnsTrauma

Tremendous! Cati ani ziceai ca ai? Si ce anume trupe dinainte de 89 ai vizionat? "Gasca" din Romana e de referinta pt tine numai ca sunt cam 'mari'? hahahaha [/B]

Nu e nimic de referinta pentru mine... nici o gashca... doar depanam amintiri din "copilarie"

Rolf: lasa-l mah, s-au inmultit vizitatorii si cum ii spuneam io lu kickass: e o tara libera... thanx anyway... :freak:
gaga

ce mai face macha?

Mesajde Vizitator » Joi Ian 10, 2002 9:00 am

mai stie cineva ceva de macha?(doar pt. cunascatori)
Vizitator

Mesajde Vizitator » Joi Ian 10, 2002 10:54 am

La un moment dat era taximetrist
Vizitator

Mesajde gaga » Joi Ian 10, 2002 2:36 pm

Domnii anonimi guesti, daca vreti sa stiti nimeni nu mai stie nimic de macha, dupa cate stiu eu nici fostul lui coleg tectonic (doar pentru cunoscatori) nici nimeni din vechea garda, auzisem ca s-a mutat si din 1mai. (taximetria mai buna decat deratizarea? posibil)

Ah... si daca pana maine nu va semnati posturile anonimilor... puf, dispar
gaga

Mesajde LaVey » Vin Ian 11, 2002 5:48 am

Oricum am impresia ca rau nu o duce si cred ca sa mutat pe undeva pe la tara cu nevasta-sa.
Hoisan nu prea mai stie el de nimeni saracu.
LaVey
Junior Member

costica

Mesajde dio » Vin Ian 11, 2002 7:41 am

costica "damigeana" mai activeaza pe undeva?
dio

Re: costica

Mesajde gaga » Vin Ian 11, 2002 8:23 pm

Initial trimis de dio
costica "damigeana" mai activeaza pe undeva?

dupa ce a plecat mese-ul in Canada shi a picat (pentru a cata oara?) Harap Alb nu mai shtiu unde canta...
gaga

Mesajde LaVey » Sâm Ian 12, 2002 4:13 am

Hai ca va zic eu ultima barfa despre Costica "Damigeana"
Se pare ca il va inlocui pe Kempes la Cargo. A purtat pe aceasta tema ceva discutii cu Barar.
LaVey
Junior Member

guritza

Mesajde dio » Sâm Ian 12, 2002 6:22 am

ba care mai stie ceva de "guritza" alias GABI NICOLAU de la KRIPTON?
dio

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock international