The Deftones

heavy metal, speed'n thrash, gothic, death...

Mesajde Titina » Sâm Aug 14, 2004 2:00 am

de la Deftones am ascultat cred k putzine mel.,din care mi-au placut cel mai mult: Lucky you(care se afla shi pe soundtrack-ul d la Matrix Reloaded) shi 7 words....in rest...am mai ascultat Be quiet and drive....,etc...dar oricum Lucky you imi place ff mult
Titina
Junior Member

Mesajde Breathtaker » Sâm Noi 20, 2004 7:02 pm

deftones...hmm, cred ca-mi place cam tot ce au.
si de pe albume vechi si pe cele mai noi;
preferatele mele ar fi, change, passanger, deathblow, (daaa, sigur ca si ) bored, good morning beautiful, mai toate. :A
cloud come, shove the sun aside
Breathtaker
Junior Member

Mesajde BleirWici » Lun Noi 29, 2004 9:15 pm

nu ma dau in vant dupa deftones, dar sunt unele melodii geniale ! apropo, stiti live-ul de la change in care e chino drogat? mamah ce voce are...caterinca rau :D
BleirWici
Junior Member

Deftones

Mesajde Duffy » Mie Apr 06, 2005 6:23 pm

Salut
As vrea sa stiu daca asculta cineva trupa asta in Romania avand in vedere
ca face parte din "cultura underground"....Eu personal ascult si imi plac piesele Lotion, My Own Summer, Lifter, Rickets, Nosebleed etc. Stilul lor oscileaza intre numetal si ska dar unii critici i-au descris ca fiind o banda de
neo-hardcore. Videoclipuri mai vedeti pe la Rockada la TV kLumea....
De curand si-au lansat un nou album (White Pony)....trupa e din Canada si are un sound violent impunandu-se mai ales pe scena rock.De la noi Deftones sunt imitati de Coma , Implant pentru Refuz, Godmode.....
Cam atat....
Duffy
Junior Member

Mesajde whatever » Mie Apr 06, 2005 8:48 pm

omule, lasa iarba ca nu iti face bine.
whatever

Mesajde LeSharK » Mie Apr 06, 2005 9:19 pm

secondez la indemnul lui whatever ;)
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde Duffy » Joi Apr 07, 2005 3:07 pm

bah care e faza?? ieri(7) pe la ora 16-17 am postat un thread despre Deftones iar acum apare ca postul e facut de catharsis!!!!!!!!!!????????
Duffy
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Apr 07, 2005 3:50 pm

faza este ca exista subiect deftones si moderatorul (adica eu), le-a unit pentru ca asa e regula. data viitoare cand vrei sa mai vorbesti despre o trupa verifica daca nu exista deja subiect pe aceasta tema, daca da citeste-l si vezi daca vii cu ceva nou, daca nu mai bine lasa.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde cubu » Joi Apr 07, 2005 3:55 pm

Duffy scrie:face parte din "cultura underground"...

Poti sa ecxsplicitezi nitel? Ce intelegi tu prin "cultura underground"?
indescifrabil
cubu

Mesajde Duffy » Joi Apr 07, 2005 3:56 pm

faza cu Undergound-ul e ca trupa asta nu prea apare pe la televizor si nici nu incearca sa se impuna in alte tari ca Canda,trupa are un contract cu o casa de discuri ,dar cu toate astea ramane under si putine le trupe care o imita de la noi (IPR etc) sunt la randul lor underground...
Duffy
Junior Member

Mesajde whatever » Joi Apr 07, 2005 10:32 pm

Duffy, uite aici cateva informatii pentru tine

ultimul album Deftones nu e White Pony (care btw, a fost scos prin 2000) ci self titledul, iar influentele de ska nu exista. Trupa nu e in underground, si apare des la televizor, acuma doar pentru ca tu nu ii vezi e partea a doua.

Tu cati ani ai totusi ?
whatever

Mesajde Duffy » Vin Apr 08, 2005 2:52 pm

Bah whatever influentele de ska exista chiar daca sunt putine .....iar o trupa nu se carcterizeaza ca fiind din underground daca are sau nu videoclipuri(ipr are clipuri si e undergruound) ci prin natura atitudinii pe care o exprima prin versuri.

Clipurile le-am vazut cred ca pe toate....dar NUMAI la Rockada sau la alte emisiuni de rock .
In nici un caz nu o sa vezi Deftones pe MTV in miezul zilei (poate doar printr-o exceptie)......

Daca tu nu esti prost si nu stii ce inseamna underground mai bine nu mai posta........
Apropo eu am 18 ani ............
Duffy
Junior Member

Mesajde whatever » Sâm Apr 09, 2005 12:02 am

mai copile, habar nu ai. Si e grav ca la 18 ani crezi ca Deftones au influente de ska sau ca sunt underground.
whatever

Mesajde catharsis » Sâm Apr 09, 2005 12:31 am

Duffy, da-mi exemplu de o piesa Deftones cu influente ska. Daca prin reducere la absurd Deftones au influente ska, acestea nu sunt definitorii pentru trupa
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Reatrd » Sâm Apr 09, 2005 12:54 pm

BA mai uita-te si tu putin pe mtv 2 sau mtv-ul international nu jegu nostru romanesc si o sa vezi deftones destul
Isn't it rude enough to be alive when nobody likes you?
Reatrd
Junior Member

Mesajde _catz_ » Sâm Apr 09, 2005 6:32 pm

deftones nu sint underground si ultimul album a fost "deftones" (al 4 album)
anul asta o sa apare un album nou, dar nu se prea stie inca nimic despre iel,
ati vorbit despre videclips deftones, niste videoclips:
minerva
back to school
my own summer

si parca mai sunt mai multe videoclips, au si DVD's
You make The water warm, You taste Foreign, And I know You can see The cord break away
Cause tonight, I feel like more, Tonight I feel like more
_catz_
Junior Member

Mesajde _catz_ » Sâm Apr 09, 2005 6:48 pm

PS: semnatura mea este din melodia "digital bath" de la deftones
You make The water warm, You taste Foreign, And I know You can see The cord break away
_catz_
Junior Member

Mesajde whatever » Dum Apr 10, 2005 1:15 am

catz, incearca tu sa ii explici asta lui Duffy, ca eu nu reusesc.
whatever

Mesajde _catz_ » Dum Apr 10, 2005 4:37 pm

nu stiu cum este situatia in romania dar la noi (austria) cd's deftones poti sa cumperi aproape in ori ce magazin de cd's care este mai mare, deftones nu sint nici underground dar nici commert,
singuru lucru care auzi de la deftones este doar muzica - despre formatie sau members nu prea auzi nimic, un exemplu foarte bun pentru kommert extrem este KoRn
_catz_
Junior Member

great thinkin'

Mesajde lostone » Lun Apr 11, 2005 1:35 pm

" scrie:faza cu Undergound-ul e ca trupa asta nu prea apare pe la televizor si nici nu incearca sa se impuna in alte tari ca Canda,trupa are un contract cu o casa de discuri ,dar cu toate astea ramane under si putine le trupe care o imita de la noi (IPR etc) sunt la randul lor underground...

1st, invata sa vb frumos intr-un loc public.
2nd, de unde pana unde Deftones sunt canadieni mai baiatule?! Sacramento, CA. iti spune ceva? Si pt cultura generala: CA "vine" de la California nu de la Canada... geeze!! ~p ~p (daca nu ma crezi, ete ce zice gugal.ro despre subiectul asta)
cat despre deftones fiind o trupa underground... grow up, quit watching only ro-mtv.

" scrie:si putine le trupe care o imita de la noi (IPR etc) sunt la randul lor underground...

...si asta ce e, principiul vaselor comunicante?! hai bai, las-o dreaq, mai asculta nijte muzica, mai citeste niste biografii, inainte sa postezi asa ineptii pe un forum, ca te faci de ras mai copile...
lostone
Junior Member

Mesajde screenager » Vin Mai 06, 2005 7:23 pm

well,am apucat (acum mai mult timp,de fapt) sa ascult o piesa Deftones de pe albumul nou(live bineinteles,era un link de pe http://www.deftonesworld.com catre nush ce site polonez :D )si mi-a parut...interesanta :) . greu de categorisit . si asta e bine,right ?

in alta ordine de idei,ati ascultat "Ever" ,single-ul nou de la Team Sleep ? mi se pare super, parca Chino a invatat sa cante mai bine :D
screenager
Junior Member

Mesajde whatever » Mie Ian 04, 2006 1:44 am

deci da, m`a reapucat dragostea pentru Deftones in ultimul hal, si iarasi am luat la ascultat White Pony`ul la greu si inca odata am ajuns la aceeasi concluzie : e genial ! O sa incerc sa ascult mai atent si Deftones, sa vad ... poate de data asta o sa imi placa.

Oricum .... nu am cuvinte pentru White Pony. E prea bun albumul.
whatever

Mesajde RajaF » Dum Ian 15, 2006 5:37 am

Na ca am gasit si forumul asta.
Adica vreau sa spun ca Deftones sunt formatia mea de suflet. Nici acuma nu o sa uit pe 6 iunie al lui 2000, ziua in care eram in Moscova in Gorky Park si stateam la poarta ca sa vad primul meu concert Deftones. Si nici acuma nu o sa uit ca am stat in primul rand si cand zbiera "shove it" pe refrenul de la My Own Summer, statea la aproximativ 50 de cm de mine. Nu exista droguri sa imi dea fiorii aia pe sira spinarii pe care i-am simtit atunci.
Eh si cu toate amintirile astea frumoase in bagaj, ma indrept spre momentul in care ma voi duce anul asta la al doilea concert Deftones al meu.

Cat despre albume... "Deftones" nu stiu sa imi dau cu parerea despre el. Incepe in stilul binecunoscut dar se termina pe niste carari ciudate pe care inca nu cred ca ar trebui sa le exploreze. Astept noul album anul asta sa vad ce se intampla mai departe.

Duffy, esti cam cretin, pardon my french. De unde si pana unde IPR suna la fel ca deftones nu stiu dar serios omule gandeste inainte sa vorbesti. Nici nu mai zic de altele ca degeaba iti zic.
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Anterior

Înapoi la Rock international