Cele mai tari femei din rock
90 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
bah neintzeleshilor, in anumite cataloage madonna e rock... ozzy mama, invatza ortografierea corecta si dupa aia sa vorbeshti "s-au mai multzi dintre voi" , Madonna (Veronica Ciccone) e rock... nu e metal, desigur dar ce mai conteaza diferentza, nu?
banui io ca de Lita Ford nu atzi auzit, Nina Hagen e o ilustra necunoscuta pentru voi, acu' daca tot e la moda sa ascultzi opera pe fundal de gjing gjing... tarja, tarja, tarja.... o sa ajunga ashtia ca tallica prin 90, asa de la moda ca o sa le bata si pe fetele cu asereje.
banui io ca de Lita Ford nu atzi auzit, Nina Hagen e o ilustra necunoscuta pentru voi, acu' daca tot e la moda sa ascultzi opera pe fundal de gjing gjing... tarja, tarja, tarja.... o sa ajunga ashtia ca tallica prin 90, asa de la moda ca o sa le bata si pe fetele cu asereje.
- gaga
Topul 100 al femeilor din rock
Pe primul loc, cum veti observa daca clickuiti linkul, este Brody Armstrong de la The Distillers
Pe primul loc, cum veti observa daca clickuiti linkul, este Brody Armstrong de la The Distillers
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
......SKIN.....
Dupa parerea mea cea mai buna solista/cantareata rock este SKIN (ex Skunk Anansie ) , ea e singurul motiv pentru care mai ascult albumele Skunk Anansie ... E tare tipa !
a , si ar mai fi tipele de la Kitty , they rule !La ora actuala sunt una dintre cele mai respectate trupe ( de tipe ) din State.
a , si ar mai fi tipele de la Kitty , they rule !La ora actuala sunt una dintre cele mai respectate trupe ( de tipe ) din State.
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
- shmack
- Junior Member
Portnoy, a zis Dana de Lita Ford patru post-uri mai sus de al tau:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=142711#post142711
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=142711#post142711
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Initial trimis de dana
bah neintzeleshilor, in anumite cataloage madonna e rock...
d-aia are titlul de regina pop ...
so,
Tarja de la Nightwish o voce de soprana, care o intrece cu mult pe cea a solistei de la Guano Apes.
Ar mai fi Amy Lee, solista de la Evanscence voce lucrata, puternica, f puternica si care iti ramane in cap.
eu cred ca astea-s cele mai, cele mai la momentul de fatza.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
zise gabytzu, dupa ce le-o ascultat el pe toate cele de la momentul de fata.
mai sunt gabytzule, mai sunt, ai fi uimit sa vezi numa cate. amy lee paleste ca lumanarea-n vant pe langa ele.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Topul meu arata cam asa:
1-Janis Joplin
2-Pj Harvey (pe care daca nu ma insel nu a mentionat-o nimeni)
3-Anouk
4-Shirley Manson ( de la Garbage)
5-Courney Love
6-Kittie (toate)
1-Janis Joplin
2-Pj Harvey (pe care daca nu ma insel nu a mentionat-o nimeni)
3-Anouk
4-Shirley Manson ( de la Garbage)
5-Courney Love
6-Kittie (toate)
- molko_babe
- Junior Member
Najda de la Coal Chamber
- Fişiere ataşate
-
- nadja.jpg (33.52 KiB) Vizualizat de 6273 ori
...to laugh often and love much; to appreciate beauty; to give of one's self; to leave the world a bit better; to have played and laughed with enthusiasm and sung with exultation--that is to have succeeded...
-
thebrat - Junior Member
gwen stefani e cea mai tare!!!!!!!
(voce+talent+atitudine+stil+gavin rossdale)
si monique powell de la save ferris e bestiala.
(voce+talent+atitudine+stil+gavin rossdale)
si monique powell de la save ferris e bestiala.
-
sublime_gwen - Junior Member
Initial trimis de Tiamat
Shi la urma urmei sunt si sexoase .....![]()
astea fiind tipele cu doua albume care au piese numite (parca) "spit" "suck" "pain" ... sexoase pt masochisti maybe

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Mai.....Dana , ce te face sa crezi ca daca par nishte tipe "dure" in pat(sau in materie de sex) nu pot fi normale, fara a fi masochiste......?????????
Eu nu sunt masochist si imi plac .....poate masochistilor nu le plac tipele de la Kittie.
Eu nu sunt masochist si imi plac .....poate masochistilor nu le plac tipele de la Kittie.
- Tiamat
- Junior Member
Kittie
Am deschis acest subiect cu mult timp in urma gandindu-ma in primul rand la Kittie, asa ca ma bucur sa vad ca si altii le apreciaza. Oricum nu numai ca sunt unicat dar suna si bine, popularitatea lor e o dovada clara (si sa nu zica cineva ca sunt comerciale ca se face de bafta).
-
rocketman - Junior Member
Tiamat, iti recomand sa citesti cu atentie un mesaj inainte de a posta tampenii. Din trei posturi ale tale, doua sunt total (nush cum sa zic ca sa nu sune a jignire) pe dinafara si unul l-am sters fiind monosilabic.
Considera asta un avertisment amical dat aici, intre noi.
p.s. nush de ce dar constata cu durere ca forumul de rock strain tinde sa atinga un mare nivel "lutzesc" :con:
Considera asta un avertisment amical dat aici, intre noi.
p.s. nush de ce dar constata cu durere ca forumul de rock strain tinde sa atinga un mare nivel "lutzesc" :con:
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Danutza...Danutza, eu cred ca esti invidioasa (asta daca eshti fata si nu un baiat care intra pe Forum cu nume de fata ...lol ) pe fetele de la Kittie.
Parerea mea este ca fetele de la Kittie sunt mishto si ai vrea si tu sa arati ca ele dar asta e......
Nu ar trebui sa spui despre ele ca "sunt pentru masochisti" , si nici sa te iei de mine ..........eu mi-am spus parerea mea "ca sunt sexoase" ........mie asa mi se pare si e problema mea.....asa le vad eu.
ok.....hai sa facem pace si sa ne intalnim la o bere.....
P.S. tot ele raman cele mai tari
)
Parerea mea este ca fetele de la Kittie sunt mishto si ai vrea si tu sa arati ca ele dar asta e......
Nu ar trebui sa spui despre ele ca "sunt pentru masochisti" , si nici sa te iei de mine ..........eu mi-am spus parerea mea "ca sunt sexoase" ........mie asa mi se pare si e problema mea.....asa le vad eu.
ok.....hai sa facem pace si sa ne intalnim la o bere.....
P.S. tot ele raman cele mai tari

- Tiamat
- Junior Member
90 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3