placebo
109 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
[quote="screenager"]venise special pentru Muse ]
hehe.... mi-a placut reactia lui cand a auzit cine a castigat.....
hehe.... mi-a placut reactia lui cand a auzit cine a castigat.....
Im in the basement
You're in the sky.....
You're in the sky.....
-
SummerRain - Junior Member
.....sincer mie mi-a placut cum era imbracat Brian Molko....scumpu de el...avea la costumul lui negru parca niste aripioare negre... =D ....ultima melodie a lor, twenty years e bestiala.....am mai observat in melodiile lor in ultima lor perioada ca face referire la faptul ca nu poti sa dai timpul inapoi si ca nu poti opri procesul de imbatrinire....in fond Brian are peste 37 de ani....desi sincer eu i-as da vreo 28 :hehe:
ce e viata?.....o serie de rascruci in care alegi daca o mergi la stanga sau dreapta
- imortalyty
- Junior Member
am auzit o faza dintr-o sursa destul de sigura ca melodia My sweet prince ii este dedicata unei tipe care a fost cu Brian....cica erau impreuna si dupa ce s-au culcat ea i-a scris lui pe oglinda...My sweet prince...din pacate a doua zi tipa a murit din cauza unei supradoze....nu stiu sigur daca e adevarata faza ..am auzit si eu si v-am povestit si voua...poate stie altcineva o alta versiune....
ce e viata?.....o serie de rascruci in care alegi daca o mergi la stanga sau dreapta
- imortalyty
- Junior Member
....erm... Brian are doar 32 d ani! (10.dec.1972
)
!!! in popcorn nr1: poster cu Placebo!!! ~y

!!! in popcorn nr1: poster cu Placebo!!! ~y
Im in the basement
You're in the sky.....
You're in the sky.....
-
Se poate descarca de >>AICI<<< partea in care Bri si Amy prezinta premiul.
Im in the basement
You're in the sky.....
You're in the sky.....
-
.....sorry SummerRain....greseala mea.... ;a ...ai dreptate are 32....ehhh mai grabit shi eu
- imortalyty
- Junior Member
....apropo de postere shi chestii, puteti sa gasiti versurile de la Twenty years in penultimul numar al revistei Bravo..(nr. care o are pe coperta pe britney spears)...
- imortalyty
- Junior Member
am facut shi eu rost de posterul ala din popcorn.....dar voi ce mai faceti?....eu vb singura pe forum
wake up!!!!!!!mai scrieti shi voi ceva...apropo nimeni nu mi-a raspuns la intrebarea aia pe care am pus-o in legatura cu melodia My sweet prince.... 

- imortalyty
- Junior Member
imortalyty scrie:am facut shi eu rost de posterul ala din popcorn.....dar voi ce mai faceti?....eu vb singura pe forumwake up!!!!!!!mai scrieti shi voi ceva...apropo nimeni nu mi-a raspuns la intrebarea aia pe care am pus-o in legatura cu melodia My sweet prince....
hmm....threadul asta este aproape "dead"... ai auzit de placeboforum.de.vu? Este un forum placebo destul de nice cu people very nice.... ti-l recomand. (Acolo am username-ul EnglishSummerRain)
In legatura cu povestea despre My Sweet Prince: am auzit si eu ceva asemenator si... e trist... dar melodia e superba... observ ca in stari de depresie Brian scrie/canta cele mai frumoase melodii

.... nu stiu ce sa cred dar Placebo devine o formatie comerciala; nu e inca asa dar e pe "drumul cel bun" (facand comparatie intre primele lor albume Placebo si WYIN si ultimul, SWG). Chiar! Ai ascultat "I do"? Daca da, cum ti s-a parut?
PS: Sunt SummerRain dar am uitat parola si mi-am facut alt cont

-
HappilyBleeding - Junior Member
.Numai vocea lui Molko, care este androginica si da impresia ca piesa este cantata de un baiat de 15-16 ani este si profunda in acelasi timp
pai scuza-ma dar ce voce ai vrea sa aiba un homosexual?intr-adevar,la capitolul versuri,jos palaria,dar ce e pacat e k devin din c in ce mai comerciali
pai scuza-ma dar ce voce ai vrea sa aiba un homosexual?intr-adevar,la capitolul versuri,jos palaria,dar ce e pacat e k devin din c in ce mai comerciali
-
call of ktulu - Junior Member
call of ktulu scrie:pai scuza-ma dar ce voce ai vrea sa aiba un homosexual?
erm... nu e homosexual ci bisexual(este o mica diferenta).... ~)
"Tot secretul vietii se reduce la atat: ea nu are nici un rost; fiecare din noi gaseste insa unul."
-
...ii super siteul ala am vazut poze kalumea si forumu is super... n-am inteles chiar tot ce au vb astia pe acolo dar oricum mersi...cine mai stie siteuri faine sa mai sugereze.....mersi HappyBleeding....
- imortalyty
- Junior Member
nu, eu n-am auzit de placebo odata cu cruel intentions... de fapt, nici nu am vazut filmu ala. primul album pe care l-am ascultat cap-coada a fost black market music si trebuie sa spun ca e preferatul meu. de pe "placebo" nu imi plac decat vreo 2-3 melodii (Bionic, Teenage Angst si Nancy Boy), de pe without you i'm nothing, desi m-a impresionat mai mult ca placebo, ascult cu placere (adica nu ma mai pot satura de) "Without You I'm Nothing", "Every You, Every Me", "Brick Shithouse", "Pure Morning" si cam atat. swg e un album bun, cu multe melodii bune si cu versuri, iarasi, bune,dar nu se compara cu bmm, care are melodii care ma emotioneaza extrem de mult, ca Blue American, Commercial For Levi, Special K, Narcoleptic, Passive Agressive (din care am trait o buna parte...) si Black-Eyed (cu care ma indentific), sau pur si simplu melodii care ma fac sa ma simt bine: Haemoglobin, Days Before You Came sau Peeping Tom.
Ai pus mana pe o Biblie si acum esti Dumnezeu.
-
Downer - Junior Member
....cred ca in general te poti regasii usor in melodiile lor ...eu sigur ma regasesc...dar logic mai sunt si altii carora melodiile de la placebo nu trezesc nimic in ei
- imortalyty
- Junior Member
Mi se pare extraordinara piesa rwenty years.Dupa parerea mea e de departe cea mai buna piesa a lor.Si vocea lui Brian e in perfecta tonalitate cu sunetul si mesajul piesei.
"Va iubesc asa cum sunteti, cu tot ce e viu si tot ce e, prin moarte, inca mai viu in rosturile voastre" -- C. Noica
-
Sunbeam - Junior Member
....I agree....... am auzit k melodia I do e super faina?...din pacate nu am ascultat-o...a ascultat-o cineva?
- imortalyty
- Junior Member
Am ascultat-o (o am) si mi se pare destul de aiurea... nu e deloc genul lor.... pot sa ti-o trimit dak vrei k sa iti faci propria ta parere 

"Tot secretul vietii se reduce la atat: ea nu are nici un rost; fiecare din noi gaseste insa unul."
-
HappilyBleeding scrie:Am ascultat-o (o am) si mi se pare destul de aiurea... nu e deloc genul lor.... pot sa ti-o trimit dak vrei k sa iti faci propria ta parere
...mersi mult...oricum nu mi-o mers sa-l descarc, deci incearca pe mai...imi stii adresa...(sau nu?.. imortalyty@yahoo.com )....

- imortalyty
- Junior Member
Ce a zis brian dspre i do....ca este un song foarte sick, ca un medicament prescris de doctor , un cantec care nu ar trebui sa mearga dar merge...
i do banuiesc(sper) ca este doar un experiment ca sa zic asa, asa cum a fost shi spite&malice..
shi mie imi place twenty years dar de fiecare data cand vad videoclipul ma cam deprima...pt ca ma gandesc la bruise pristine shi acum la twenty years...sunt cam opuse melodiile...shi ma fac sa ma gandesc k placebo nu vor mai fi ca la inceput. asta e...placebo vor fi the best oricum ar fi shi cat ar imbatrani.
i do banuiesc(sper) ca este doar un experiment ca sa zic asa, asa cum a fost shi spite&malice..
shi mie imi place twenty years dar de fiecare data cand vad videoclipul ma cam deprima...pt ca ma gandesc la bruise pristine shi acum la twenty years...sunt cam opuse melodiile...shi ma fac sa ma gandesc k placebo nu vor mai fi ca la inceput. asta e...placebo vor fi the best oricum ar fi shi cat ar imbatrani.
- 36degrees
- Junior Member
iam vazut vara trecuta in austria, a fost unul dintre cele mai bune concerte care leam vazut, a fost un concert super,
placebo este o formatie foarte interesanta si cred ca o sa mai fie multi ani,
You make The water warm, You taste Foreign, And I know You can see The cord break away
Cause tonight, I feel like more, Tonight I feel like more
-
_catz_ - Junior Member
@imortalyty: iti stiu adresa si te-am si adaugat (IDul meu e happily_bleedin)
@_catz_: esti un om norocos!
@36degrees: este normal k placebo sa nu mai fie ca la inceput dar totusi sper k urmatorul album sa nu fie asa de depimant k ultimele lor melodii: twenty years, this picture etc ...si nici asa de penibil ca i do.
@_catz_: esti un om norocos!
@36degrees: este normal k placebo sa nu mai fie ca la inceput dar totusi sper k urmatorul album sa nu fie asa de depimant k ultimele lor melodii: twenty years, this picture etc ...si nici asa de penibil ca i do.
-
_catz_ scrie:iam vazut vara trecuta in austria, a fost unul dintre cele mai bune concerte care leam vazut, a fost un concert super,
.....chiar k esti norocos....eu cred k pana depasesc granitele romaniei cei de la placebo or nu mai canta, ori is in groapa(doamne feri...)in orice caz cred k ei nu o sa vina in romania(poate nici nu or auzit de ea)...
- imortalyty
- Junior Member
...am ascultat si eu melodia I do ...parerea mea despre ea....e destul de faina desi sincer nu ma regasesc in ea..ex: ,,wanna be a girl like you
The way you swing your hips in jeans'' (brian inca nu se simte bine in pielea lui, inca regreta k nu e femeie...my opinion) ..imi place mai ales parte de final cand zice ,,The question is do you?''...
The way you swing your hips in jeans'' (brian inca nu se simte bine in pielea lui, inca regreta k nu e femeie...my opinion) ..imi place mai ales parte de final cand zice ,,The question is do you?''...
- imortalyty
- Junior Member
imortalyty scrie:in orice caz cred k ei nu o sa vina in romania(poate nici nu or auzit de ea)...
ba da, trebuiau sa vina la noi acum cativa ani, dar nu am fost in stare sa le platim conditiile.....asa k au ales budapesta (cel putin eu asa am auzit)
- 36degrees
- Junior Member
cred ca o sa vina si in romania (cel tarsiu dupa ce intra romania in UE 2007) momentan sint in sud-america,
http://www.placeboworld.co.uk/tour/index.html
http://www.placeboworld.co.uk/tour/index.html
You make The water warm, You taste Foreign, And I know You can see The cord break away
-
_catz_ - Junior Member
...mai bine mai tarziu decat niciodata
....atunci poate o sa am bani mai multi pt concert ;-)

- imortalyty
- Junior Member
BloodOnMoral scrie:Imi plac. I-am descoperit cand cu coloana sonora de la Cruel Intentions. Every me and every you a ramas si acum una din melodiile me le favorite ale lor.
[FONT=Franklin Gothic Medium]undefined[/font]si mie-mi plac tot de-atunci.Sunt super marfa tipii

- alexa.maz
- Junior Member
hm..placebo...muzica cu (pseudo)mesaje subliminale introduse in mod intentionat si ipocrit de catre mintea bolnava a sadicului solist molko caruia ii place sa supere oamenii si apoi sa rada de ei.unu' k asta ar trebui ars pe rug imediat. atat.
-
HAL_9000 - Junior Member
muzica cu (pseudo)mesaje subliminale introduse in mod intentionat
adreacu neneorociti cu mesajele lor pseudointreparantezemesajesubliminale! `reati ai dracu cu melcii vostri!
ce sadic e molko asta! zii mie cine e ca-l calc in picoare fir`ar el sa fie!
bai nene, daca te deranjeaza mesajele subliminale ale unei melodii pune mana si asculta sunetul pe care-l fac masinile afara ca poate asta n-o sa te deranjeze!
e greu de spus daca imi plac placebo sau nu, insa cred ca tocmai mesajele melodiilor ma incita.
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
109 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4