Iron Maiden
54 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Initial trimis de Sandman
Nici mie nu imi place Iron Maiden, am pus mana pe aproape toate albumele lor si am ascultat mare parte din ele ... si nu m-au impresionat cu nimic, nici macar vocea tipului.
Inseamna ca nu ai pus mana pe ele asha cum trebuie.Chiar asha(cum a spus shi Dana)care dintre ei?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
ce misto...sa judeci o formatie in functie de cum ti-o placut cand ai pus mana pe album...daca e mai rece e najpa, dace e ferbinte e groaznic, da daca-i caldut ie atat de mijto.
zile sandmannule
zile sandmannule
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Initial trimis de The Spider
Inseamna ca nu ai pus mana pe ele asha cum trebuie.Chiar asha(cum a spus shi Dana)care dintre ei?
N-am nici o idee, despre Iron Maiden nu stiu nici eu fel de detalii din moment ce nu imi place.
- Father?
- Yes, son?
- I want to kill you.
- Yes, son?
- I want to kill you.
- Sandman
Intr-adevar e o treaba foarte mare!
Am ramas traznit ce-am putut sa ascult la Maiden.Este binentzeles vorba de o melodie(daca i se poate spune asha).Se numeshte Mission From' Arry shi sunt inregistrate numai nishte sunete ciudate,de fapt un simplu dialog intre membrii formatziei(presupun).
Am ramas traznit ce-am putut sa ascult la Maiden.Este binentzeles vorba de o melodie(daca i se poate spune asha).Se numeshte Mission From' Arry shi sunt inregistrate numai nishte sunete ciudate,de fapt un simplu dialog intre membrii formatziei(presupun).
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
Buna!
Buna ziua!
Eu ma numesc Stefan si locuiesc in Suedia. Parinti mei sunt Romini, si eu mam nascut aici in 89. Eu sunt un foarte mare Iron Maidenfan si am fost la un concert in Stockholm, vara asta. Din pacate nu am putut sa vin la Dance of Death concertul. Am toate albumele, in CD, si acuma muncesc sa cumpar toate LP. Va rog sa mergeti la Iron maiden Forum (http://www.ironmaiden.org/bb) si registrativa. Ne trebuie mai multi Romani!
Eu ma numesc Stefan si locuiesc in Suedia. Parinti mei sunt Romini, si eu mam nascut aici in 89. Eu sunt un foarte mare Iron Maidenfan si am fost la un concert in Stockholm, vara asta. Din pacate nu am putut sa vin la Dance of Death concertul. Am toate albumele, in CD, si acuma muncesc sa cumpar toate LP. Va rog sa mergeti la Iron maiden Forum (http://www.ironmaiden.org/bb) si registrativa. Ne trebuie mai multi Romani!
- The Tiger
- Junior Member
Sandman scrie:Nici mie nu imi place Iron Maiden, am pus mana pe aproape toate albumele lor si am ascultat mare parte din ele ... si nu m-au impresionat cu nimic, nici macar vocea tipului.
Vocea lui Bruce "Air Raid Siren" Dickinson este formidabila! El, si doi alti, a fost numit de un mare cantator de opera italian ca cel mai bun cantator pí¥ lume.
- The Tiger
- Junior Member
Up the Irons!
pana la urma, fratzilor, e chestie de gust...
Si pt.mine Maiden ramane cea mai tare trupa rock din mai multe motive:
1. a facut si face istorie(la fel Metallica, AC, Guns, Zeppelin,Purple, Stones,samd)
2. sunt instrumentisti desavarsiti
3. versuri traznet cum abia mai gasesti azi
4. temele atinse: religia(Revelations), istoria(Alexander the Great), moartea (Hallowed be...), conditia umana (the Prisoner), legendele (the Rime of...), razboiul(Aces High, Affraid to shot..., theTrooper, Tailgunner) si chiar...dragostea (Wasting Love)
5. showmani absoluti (din cate stiu e singura trupa cu mascota )
asadar, muzica facuta de ei a influentat o buna parte a lumii metalelor grele si nu numai.Oricum valoarea trebuie recunoscuta oriunde exista, indiferent de gusturi...
pana la urma, fratzilor, e chestie de gust...
Si pt.mine Maiden ramane cea mai tare trupa rock din mai multe motive:
1. a facut si face istorie(la fel Metallica, AC, Guns, Zeppelin,Purple, Stones,samd)
2. sunt instrumentisti desavarsiti
3. versuri traznet cum abia mai gasesti azi
4. temele atinse: religia(Revelations), istoria(Alexander the Great), moartea (Hallowed be...), conditia umana (the Prisoner), legendele (the Rime of...), razboiul(Aces High, Affraid to shot..., theTrooper, Tailgunner) si chiar...dragostea (Wasting Love)
5. showmani absoluti (din cate stiu e singura trupa cu mascota )
asadar, muzica facuta de ei a influentat o buna parte a lumii metalelor grele si nu numai.Oricum valoarea trebuie recunoscuta oriunde exista, indiferent de gusturi...
- staffida
- Junior Member
vad ca nu prea s-au discutat albumele Maiden. care e fav vostru?
7th Son mi se pare singuru' album cu pretentii mai mari si , chiar daca nu prea imi place Maiden, albumu' asta il ascult cu mare placere destul de des.
despre celelalte albume...ce pot sa spun...heavy metal de buna calitate,cateva riff-uri remarcabile, Dickinson-un vocal bun...dar nu exista nici o schimbare de la un album la altul, nici un progres.
7th Son mi se pare singuru' album cu pretentii mai mari si , chiar daca nu prea imi place Maiden, albumu' asta il ascult cu mare placere destul de des.
despre celelalte albume...ce pot sa spun...heavy metal de buna calitate,cateva riff-uri remarcabile, Dickinson-un vocal bun...dar nu exista nici o schimbare de la un album la altul, nici un progres.
-
HAL_9000 - Junior Member
una dintre primele trupe de genul asta pe care le-am ascultat... nici nu ma mir de ce...
cel mai mult imi plac albumele Seventh Son of a Seventh Son, Piece of Mind si Somewhere in Time. e una din trupele mele preferate.
new wave of british heavy metal... maiden, priest... manowar... ce vremuri, ce muzica... ultimu' album maiden e sub nivelul celorlalte... iar trupele heavy care mai sunt acum nu se ridica la nivelul de atunci... aia a fost perioada lor de glorie...
mie, cel putin, piesele de la maiden mi se par a avea un aer nostalgic...
cel mai mult imi plac albumele Seventh Son of a Seventh Son, Piece of Mind si Somewhere in Time. e una din trupele mele preferate.
new wave of british heavy metal... maiden, priest... manowar... ce vremuri, ce muzica... ultimu' album maiden e sub nivelul celorlalte... iar trupele heavy care mai sunt acum nu se ridica la nivelul de atunci... aia a fost perioada lor de glorie...
mie, cel putin, piesele de la maiden mi se par a avea un aer nostalgic...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Black Beauty - Junior Member
paiacec scrie:M-am tot invartit pe-aici prin forumul asta shi tare mi-a fost mirarea ca nu am gasit un subiect dedicat celor de la Iron Maiden,care nu poate fi o formatzie ignorata. Mie imi plac foarte mult shi,daca nu ar fi existat Metallica ar fi fost formatzia pe locul I in topul preferintzelor mele.
Asadar,va rog sa postatzi orice referitor la Iron Maiden: critici , laude,news-uri,ce albume sau melodii v-au impresionat sau v-a facut sila,ce perioade v-i s-au parut cele mai bune(impunatoare)din punct de vedere vocal(Di Anno,Dickenson,Blaze),
comparatzii cu alte formatzii in aparitziile live,shi multe alte chestii care credetzi voi ca ar merita mentzionate in acest subiect.
P.S. Do not Fear Of The Thread!
salut,
am crescut cu maidensi inca ascult asa ceva..de la 7th son incoace au scazut treptat (my opinion)..dar primele cu di anno number, piece, powerslave, somwhere, 7th son sunt geniale de-a dreptul..
no prayer are vana, dar e cam primitv, merge..si fear (ptr afraid, be quick si fear) sa zicem....dar dupa venirea lui blaze (slab baiatu' rau...ma intreb si acum cum de au avut curajul sa iasa pe piata cu el) s-au dus in jos..fara figuri, albumul virtual unspe e de belea, nu zici ce e maiden..whatever..apoi BNW a fost crud, direct, la obiect si un album bun ptr relansare..dar dance iar nu ma satisface..previzibil, greoi si aceleasi ruperi de ritmuri de 20 de ani..nimic nou, in aceeasi nota..nu-mi place..
privitor la albumele live, toate au iesit super (asta e maiden, o trupa live, acolo isi arata valoarea), dar cam abuzeaza..albumu' si live-u'...
after all, o trupa grea, merge inainte...sa vdm ce scoate next..BTW, albumele solo ale lui bruce sunt kisk ass!!!!!
- Tom
- Junior Member
uhmm mie personal ce a fost cu di anno nu imi place de loc..ma refer la faptul ca di anno era terminat...toate rerecordurile cu bruce de pe albumele vechi sunt geniale...bruce e superb...the x factor XI eleven..albume decazute cu 2-3 piese care merita..the clansman the sign of the cross dar din nou cantate de bruce....bailey sucks air perioada s-a datorat 1. lipsei lui Bruce si 2. problemelor pe care le avea Harris in viata personala...BNW e superb..DoD decadere se pare cfa astia iar au probleme sentimentale.
Carpe Noctem!
-
CoF - Junior Member
CoF scrie:uhmm mie personal ce a fost cu di anno nu imi place de loc..ma refer la faptul ca di anno era terminat...toate rerecordurile cu bruce de pe albumele vechi sunt geniale...bruce e superb...the x factor XI eleven..albume decazute cu 2-3 piese care merita..the clansman the sign of the cross dar din nou cantate de bruce....bailey sucks air perioada s-a datorat 1. lipsei lui Bruce si 2. problemelor pe care le avea Harris in viata personala...BNW e superb..DoD decadere se pare cfa astia iar au probleme sentimentale.
nici eu nu ma omor dupa primele doua+maiden japan, ptr ca sunt adeptul vocii lui bruce, dar compozitiile sunt bestiale si pan' la coada nici vocea nu era deloc rea...phantom of the opera, charlotte, running free, wrathchild, killers, prowler,purgatory, (le-am pus de-a valma..) sunt piese grele, de baza...acum baietii le tot canta si suna mai bine cu bruce, asta-i clar ptr mine..
de cand a venit bruce, maiden a inceput sa rupa si a scos albume geniale din toate p de v...conceptie, instrumental, tematica, tehnica vocala, prestatii live...totul a a fost de aur atunci (anii 80...)...apoi s-a schimbat ceva...desi iubesc maiden si mi-au placut si no prayer si fear, nu m-au rupt...dar e maiden...apoi, bailey...albumul x-factor m-a dezamagit si nu neaparat din cauza vocii proaste ci si a compoziitiilor fara koi...dar si piesele au fost slabe, repetitive, banale, PRE-VI-ZI-BI-LE...+ vocea aia nashpa...piese ok: sign of the cross si man on the edge, zic io...si la bucale am vazut ca bailey era cu mult sub valoarea lui bruce ca show+voce... cred ca bruce rupea polivalenta in doua...apoi virtual unshpe in afara de futureal si clansman e jale...extrem de slab...maiden...nu mi-a venit sa cred cand l-am ascultat prima oara...the angel and the gambler spune tot despre lipsa de inspiratie a maidenilor de atunci..whatever...nici nu puteau face un album bun atata timp cat avea un vocal cu 5 clase sub restul trupetilor...bine ca a revenit unchiu' bruce...BNW super ok, apoi RIR clasic live marca maiden (imi tot staruie o kestie: de ce atatea live-uri? prea multe..nu zic ca nu suna beton, dar ce e mult...)..DOD nu mi-a placut..s-ar putea sa fie vorba de ceva probleme sentimentale acolo, ha, ha, ha...mishto faza, mi-a placut, haios...s-ar putea sa ai dreptate, who knows?
oricum, ramane cum am stabilit, suntem in rafic, maiden merge inainte, scoate albume, live sunt unici si nu pot sa cred ca nu vor veni cu ceva mai acatarii de studio pe viitor...asteptam, ca Slava Domnului, au resurse...si poate ar cam trebui ca steve sa compuna mai putin, zic si eu asa...
up the irons!!!!!!!!!!!!
- Tom
- Junior Member
http://www.ironmaiden.com/homepage.php?section=0&subsection=0
iron maiden inregistreaza un nou album, care se va numi "a matter of live and death". lista de mel in linku de mai sus.
primul single de pe noul album, "the reincarnation of benjamin breeg", a fost deja lansat. putetzi vedea videoclipul aici:
http://www.youtube.com/watch?v=dNttRSMqOe0
mie videoclipul nu-mi place deloc. mel... asha shi asha. voi ce parere avetzi?
iron maiden inregistreaza un nou album, care se va numi "a matter of live and death". lista de mel in linku de mai sus.
primul single de pe noul album, "the reincarnation of benjamin breeg", a fost deja lansat. putetzi vedea videoclipul aici:
http://www.youtube.com/watch?v=dNttRSMqOe0
mie videoclipul nu-mi place deloc. mel... asha shi asha. voi ce parere avetzi?

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
am ascultat si eu cu intarziere albumul asta. nu sunt fan maiden, dar imi plac anumite melodii, si feelingu care il transmit. din ultimul album "A matter of life and death" recomand:
The Pilgrim
The Reincarnation of Benjamin Franklin
For the Greater Good of God
The Legacy
albumul tinde sa devina monoton de la un anumit punct, dar ramane un album bunicel
The Pilgrim
The Reincarnation of Benjamin Franklin
For the Greater Good of God
The Legacy
albumul tinde sa devina monoton de la un anumit punct, dar ramane un album bunicel
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
loooooooooool
poate voia sa faca o gluma
voluntar sau nu, reushita oricum 
am ascultat o data albumu, asta ontopic, dar nu mi s-a parut cu nimik deosebit, poate cateva solo-uri de chitara pe ici pe colo. poate revin cu o parere mai dezvoltata daca o sa-l mai ascult...
poate voia sa faca o gluma

am ascultat o data albumu, asta ontopic, dar nu mi s-a parut cu nimik deosebit, poate cateva solo-uri de chitara pe ici pe colo. poate revin cu o parere mai dezvoltata daca o sa-l mai ascult...
aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
actually nici macar nu stiam numele corect al piesei. am vazut reincarnation Benjamin, si mi-a venit automat in minte Franklin, si nu am mai citit
stupid me

Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
54 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2