De King Diamond nu zic nica, nici nu mai tiu minte cum suna in cele 3 piese pe care le ascultai io acu o mie de ani.
La capitolul Geddy Lee va rog sa va abtineti, am o cunostinta care se minuna: "ce, asta e barbat? puteam sa jur ca-i femeie!", si-acu' imi creste tensiunea pana se umfla vena...
Voci bune... nu stiu, is multe, in principal d-alea "ragusite" de-l enerveaza pe Gabyzzu (btw, ieri parca a fost ziua lu tata ozzy). In general ce consider eu voce buna nu are musai legatura cu virtuozitatea, nu ma intereseaza sa acopere douaj de octave, ci sa ma gadile frumos la stomac.
Una din cele mai bune voci ale ultimilor ani, obiectiv vorbind, este a lui Chris Cornell, insa NUMAI pe album, iar o voce excelenta care suna intotdeauna bine live este a lui Steve Hogarth de la Marillion. Culmea, astia doi nici nu-s ragusiti! :o
PS La oldies but goldies intra un Paul Rodgers (nu stiu de ce tocmai dansul, insa mereu l-am iubit) si pentru ca a zis cineva de Plant... auzii acu multa vreme o poveste care spunea ca intr-un concert prin state (al zeppelinilor, duh!) s-a taiat brusc corentul si-au ramas cu sculele decor si sala in bezna.
Domnul Plant, ca sa nu se oftice boborul, s-a apucat de cantat "unplugged"

PS Valeu, muica, am zis de Hogarth si n-am pomenit de Fish, o sa-mi caza mainile si-o sa le fac vreascuri de foc! Care va sa zica, domnul Fish e pe primul loc, poet, scriitor si cantautor care de la patrusopt incoace cu clopoteii dinga-linga...