Tzeapa Zapp Compliment

Forumul siteului www.la-start.ro

Tzeapa Zapp Compliment

Mesajde oddo » Joi Mar 18, 2004 1:54 pm

Utilizatorii ZAPP care se apropiau de un an in retea au primit un fluturas care continea invitatia ZAPP COMPLIMENT.

- 30 puncte=50 SMS nationale sau 1 husa sau 1 handsfree
- 120 puncte=1 baterie extinsa sau 1 cablu date
- 300 puncte= 120 minute nationale sau 600 minute in retea sau 12 ore internet sau o

tastatura pentru S200 sau un carkit portabil sau o baterie de mare capacitate
- 1000 puncte=1 telefon H150 nou
- 1200 puncte=1 telefon S200 nou
- 1400 puncte=1 telefon Z510 nou (disponibil din octombrie 2003)

In plic se aflau numai aceste informatii impreuna cu formularea de aderare in care consimteai ca esti de acord cu regulamentul.
De buna credinta utilizatorul a semnat considerand "regulament" cele de mai sus,fara sa stie ca mai era si un alt "regulament" la dealer prin care te obligai sa ramai inca un an in reteaua ZAPP si in caz ca vroiai sa renunti, trebuia sa platesti 200$.

Cu alte cuvinte, Zapp a trimis un talon frumos care te inscrie intr-un program "COMPLIMENT" in care ti se explica ce primesti fara sa ti se spuna ce ti se ia.
Cei care au semnat acest act fara ca sa stie ca exista si un alt regulament, sunt rugati sa ne contacteze, pentru a actiona ZAPP in instanta.

Consideram ca nu este corect ca o companie sa modifice termenii unui contract, fara a instiinta in mod explicit utilizatorul, omitand din materialul trimis partea cu obligatiile .

dol@unifight.ro
tel.021/2229343 0742200006 orele 9-17
oddo

e... nu-i chiar asa!

Mesajde gheorghe » Sâm Mar 27, 2004 10:51 am

Daca ai fi citit contractul inainte de a te abona la Zapp, acum nu aveai probleme. Mai exista o sursa totusi. Eu, inainte de a ma abona la Rahatu asta de Zapp, am intrat pe site-ul lor si-am vazut care sunt clauzele contractuale. Asa ca aici n-ai dreptate!
Daca ai fi zis ca internetul e de cacao, ti-as fi raspuns ca ai dreptate. Eu credeam ca viteza este de 153kb/s (minim, ca asa se lauda in reclame), dar nu, nu e asa... viteza reala este de 15kb/s. Iar pagina Google se incarca in 5-10 secunde, uneori ii lua chiar mai mult. De aceea am renuntat la internet, si probabil in curand la abonamentul de voce. Pentru asta trebuie sa-mi gasesc un fraier caruia sa-i vand telefonul (ca sa nu ies in pierdere) si sa-i cedez abonamentul. Asta-i tot!
gheorghe

Înapoi la La Start