:) ... eu daca vreti sa stiti si voi ...dupa cum se vede nu m-am mai ocupat de site-ul (meu)
http://www.fratzia.net ..de vre-o 4 luni de zile, decat maxim 1 ora in total.
Fratzia a fost printre primele site-uri de muzica din romania si v-a servit cu muzica de multa vreme.
Macar atat respect puteti sa aveti pentru site.
N-am sa il desfintez , chiar daca acum nu am timp sa ma ocup de el , dar va promit tuturor si mai ales celor care nu stiu decat sa zic "nu merge melodia , e kkt site-ul" ...sau la toti manelistii ....ca Fratzia va reveni ...
Momentan eu lucrez ca si webdesigner si nu am timp sa ma ocup de site. Daca va ganditi bine , din moment ce nu iti poti cumpara nici un Cola din munca pe care o faci , si din moment ce vin toti incepatorii ( prin xnet ) si iti zic ca ai un site de kkt pentru ca ei nu-si pot lua manele , normal ca nu iti mai vine sa depui nici un efort....
In incheiere vreau sa va spun ca site-ul l-am facut si il tin online din placere , e primul meu site ... site-ul nu l-am facut ca sa am profit de pe el...asa ca nu aveti ce sa imi reprosati din moment ce voi nu platiti nimic ( decat ...la romtelecom ) :))
Va urez la toti sanatate mintala cat mai multa ...