Initial trimis de EROS-SORE
Auzi "buey lica", tu stii ce insemna un link furat ? Se pare ca nu, muzica aia pe care tu o pui pe serverele "tale" de unde o ai ? Probabil ca de pe mirc de la serverul meu de mp3.Auzi la el, muzica lui, pai tu tot de pe net o iei, toti facem asa, nu cred sa fie cineva care cumpara CD-ul cu piesele respective si apoi le pune pe servere.Si apoi, daca era serverul tau, cum draq de am ajuns eu sa fac upload acolo ??? De unde aveam userul si parola ca sa il accesez? Ca asa nu mai inteleg.
Cred ca va trebui sa te mai nasti de cateva ori ca sa apuci sa ai muzica care o am eu ma pulica,serverul meu de senduri este inchis momentan pentru ca mi`am mutat locatia,dar te asigur ca am multa muzica din Rosu&Negru Iasi .Iar despre serverele care le`am inchis ...hmmmmmm ...eros-eros.com si eros-eros.net nu iti spun nimik....ai fost un marlan si un pervers,ai stat si te`ai milogit sa`ti fac rost de servere si acuma cu gura mare,gandestete mai bine cine as putea fi ...sau iti d`au un indiciu ....Intel_Ro ...poate asa iti recapeti memoria aia de musca coclita si retardat mintal.