Eros-Sore.org VERSUS Fratia.net

Forumul siteului www.la-start.ro

Este mai bun :

[url]www.Eros-Sore.org[/url]
417
82%
[url]www.Fratzia.net[/url]
91
18%

Voturi totale : 508

zis iz uar ?

Mesajde Skeciu » Lun Dec 09, 2002 11:47 am

Am vrut sa iau si eu nijte muzica de pe eros-sore.org dar cand am ajuns la a 2-a pagina de download imi zice:

"Impossibile visualizzare la pagina"

:)
cat despre mandarinmusic.org ... am opera si nu imi incarca pagina :)
in rest ... welcome http://www.profm.biz
Skeciu

Re: Re: Ceva mishto care rupe tot

Mesajde ombladom » Mar Dec 10, 2002 8:43 pm

Initial trimis de Pustanu`
cum dreaq cautatzi mah voi muzica pe mirc?¿?¿? am incercat shi io dar n-am putut :(

trimite-mi e-mail la abanica@hotmail.com si-ti explic
ombladom

Mesajde Valy » Joi Dec 12, 2002 12:49 am

Toti mananca rahat ba cu fratzia, ba cu tzo, etc.!
Sa le fie rusine! Multi dintre acesti fomisti habar n-au cum se face o pagina web, ca sa nu mai vorbesc de un site intreg! Cand erau pe net site-uri ca romusic.net, romafia, fratzia, delazoul, tzo, multi dintre voi n-aveau acasa macar un cacat de 486, ca sa nu mai vorbim de Internet. Acum, cel putin 60-70%, ocupa netu' degeaba cu xnet dial-up(ca doar e moka, ce draq). Cati din voi dadeau acum 4-5 ani 80.000 pe un kkt de card de 5 ore la DNT?
E adevarat ca si eu am tot xnet(nu am bani de altceva), dar acum 5 ani dadeam o gramada de bani pe internet ca sa tin in picioare un rahat de site de aproape 3 Mb. De ce? am fost f f bucuros cand am vazut ca dupa o luna aveam aproape 200 de vizitatori
de aceea de fiecare data cand iau o melodie de pe net dau un click pe banner
Nu merge download-ul, sau resume? duceti-va si cumparativa cd-urile si nu mai mancati rahat ca nu merge, atata timp cat e moka
Valy

Re: Re: Eros-Sore.org VERSUS Fratia.net

Mesajde linku' ciordit » Joi Dec 12, 2002 9:38 am

Initial trimis de EROS-SORE

Hai sa iti zic eu de ce este net superior eros-sore.org :
Motivul cel mai important de altfel :
Pe eros-sore.org nu exista linkuri furate ( melodii care se afla pe alte site-uri, copiate doar si puse in propriile pagini ), toate melodiile care se afla pe acest site sunt adaugate de noi, si se afla pe serverele noastre, pe cand cei de la fratzia.net nu fac altceva decat sa adauge linkuri de pe alte site-uri, fie ele romanesti sau straine, asta nu ar fi de condamnat daca ar cere macar consimtamantul acestor site-uri.In afara faptului cu linkurile, nu am nici-un motiv care sa ma faca sa zic ca acest site ( fratzia.net ) nu ar fi unul reusit sau ceva in acest sens.

linkuri furate 'ai? pai pe muzica aia cati bani ai dat? nu stiu de ce va certati voi cand, de fapt, tot ce faceti este furaciune. aveti idee cat pierd trupele? si voi va acuzati de furtul unor prapadite de linkuri?:) ma kk rasul. ciocul mic ca n-are rost, sunteti penali.
linku' ciordit

http://www.music-storm.go.ro

Mesajde Unregistered » Joi Dec 12, 2002 1:08 pm

Music-Storm is the best in Romania!

***** http://www.music-storm.go.ro *******
Unregistered

Mesajde DaNuTz » Vin Dec 13, 2002 9:13 am

Eros-Sore > *

btw SakaD rulz
toata stima

./mofo :D :D :D
DaNuTz

Mesajde jok3r » Sâm Dec 14, 2002 1:14 am

lastzion pula goala ... io zic ca d vina e ceaushescu ... shi siteul cel mai bun e ... http://www.ministryofsound.com .... :) dupa mine ... deshi nu are muzica ... dar are radio liveeeeeeeeee

asha ca nu va mai datzi mai mari shi mai tari decat suntetzi ptr ca nu merita !!!!!!
vedetziva fiecare d treaba lui ... shi nu va mai pierdetzi vremea sa mai postatzi p ac forum ca va facetzi ... dupa parerea mea ... d kkt ... cu toate impresiile ca siteul lu pula e mai bun decat siteul lu putza shi a lu flock ...

scuze ptr limbaj ... da mam plictisit io d subiectu asta !
bafta shi sa va vina moshu craciunu ... cu multe cadouri ...
jok3r

Re: Re: Re: Eros-Sore.org VERSUS Fratia.net

Mesajde Unregistered » Dum Dec 15, 2002 8:16 pm

Initial trimis de Dlaci
De acord cu toate. Eros-Sore este cel mai bun site de muzica, atat romaneasca, cat si straina. Ei sunt cei mai seriosi. Fratia functioneaza numai uneori, nu prea incarca melodii noi.
Pacat ca Audiogallaxy a dat chix, restul (Kazaa, etc.) merg prost. Ramane deci Ero-Sore. Multumim.

Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Dec 16, 2002 12:06 am

Amsi eu o intrebare..... de inepator. Cum naiba pot sa imi iau muzica de pe mIRC? eu mi-am pus net doar de 2 saptamani deci nu prea ma pricep. mi-am downloadat mirc-ul dar mai departe nu mai stiu ce sa fac.... asa ca imi spune si mie cineva? Multumesc.
Cat despre site-urile cu muzica..... ar fi chiar ok taote daca ar merge si link-urile de pe ele.
Unregistered

ia mai terminati odata cu kkt asta de forum

Mesajde OLiX » Lun Dec 16, 2002 3:57 pm

numai gura e de voi toti numai gura habar nu aveti ce e aia site ce e aia munca ptr tot toti sunteti niste kkti cel mai tare site mandarinmusic.org TzO ma dezgusti esti egal cu 0 vai de capu tau in rest eros mai termina odata cu serverlee alea de kkt iar fratzia vai de capu vostru deci mandarin rulz asa caintrati pe el iz the best muzica cea mai 9 numai pe acest site
OLiX

Mesajde Unregistered » Lun Dec 16, 2002 9:54 pm

Bai in loc sa va injurati atata fara rost nu ar putea unul dintre voi sa imi spuna si mie cum sa iau muzica de pe mirc????

Multumesc
Unregistered

EROS-SORE la putere

Mesajde carmen_klumea@eros-sore.org » Lun Dec 16, 2002 10:53 pm

Eu sunt doar un utilizator al site-urilor voastre. La inceput nu stiam decat despre fratzia, si imi placea cel mai mult. Apoi a inceput sa aiba probleme, multe probleme; speram sa-si revina ca sa-mi pot lua muzica dar a aparut eros-sore; foarte interesant, fiecare cu casuta lui, daca ai nevoie de o melodie o ceri, fie e una veche si se tine mult mai bine. Probabil din cauza ca i se acorda foarte mult timp. Munca voastra e extraordinara, ma scapati de niste cheltuieli enorme mai ales pentru ca nu ascult doar o formaite sau un gen de muzica, ci hiturile in special si asta ar insemna un CD pt fiecare hit. Multumesc! Facand referire la rivalitatea dintre cele doua site-uri: pe langa problemele ce noi nu le vizualizam, in legatura cu provenienta mp3-urilor, trebuie sa recunoastem ca eros-sore ACUM e inaintea fratziei. Fiecare cu vremea lui, acum e EROS-SORE!
carmen_klumea@eros-sore.org

Re: ia mai terminati odata cu kkt asta de forum

Mesajde EROS-SORE » Mar Dec 17, 2002 8:30 pm

Initial trimis de OLiX
numai gura e de voi toti numai gura habar nu aveti ce e aia site ce e aia munca ptr tot toti sunteti niste kkti cel mai tare site mandarinmusic.org TzO ma dezgusti esti egal cu 0 vai de capu tau in rest eros mai termina odata cu serverlee alea de kkt iar fratzia vai de capu vostru deci mandarin rulz asa caintrati pe el iz the best muzica cea mai 9 numai pe acest site

"eros mai termina odata cu serverlee alea de kkt "
cat despre "mandarin", este dragut si momentan are ceva muzica, toata pe un server, acum cateva zile de exemplu nu mergea, dar nu e cine stie ce, 3 "poze"(filme), in rest ?Mai asteptam sa vedem, poate mai apare ceva care "RULZ".
Btw, cum a zis si Sakad, in scurt timp o sa vedeti o schimbare radicala la eros-sore.org, in bine zic eu..
EROS-SORE

mah tacetzi dreaq...

Mesajde a-l-eX » Mar Dec 17, 2002 8:56 pm

Va cacatzi atata pa` voi.. eros-sore e mai tare....fratzia sux ii trebe un refresh.. shi in plus eu iau de pe NashTu :)))))

NASHTU IS THE BEST;;;;;;;;;;;
a-l-eX

salz allz

Mesajde bossulet » Mie Dec 18, 2002 1:32 pm

deocamdata vad ca tzo cu site ul lui are super speed mandarin merge mai prost seara dar supe grsafica oricum eros are si el o gramda fratzia sucks http://go.to/tzomp3
http://www.mandarinmusic.org
http://www.eros-sore.org ptr toti care nu le stiu
bossulet

sorry

Mesajde OLiX » Joi Dec 19, 2002 12:52 pm

sorry eros tzo fratzia .. nu eu am scris mesaju` de mai sus .. n-am nimic cu nimeni ...
OLiX

totzi berbecii ..

Mesajde OLiX » Joi Dec 19, 2002 12:56 pm

nunsh daca cineva a afacut-o intentzionat sau nu .. dar am mai observat ca unii se apuca sa scrie in locu` nostru .. precum ziceam cu buna sau cu rea intentzie .. rugamintea mea este sa nu mai faca faze dinastea .. Eu nu sunt inregistrat aici, nu am user asa ca scriu de de pe "unregistred user" :)
OLiX

LoL

Mesajde ibm86 » Mar Dec 24, 2002 6:41 am

Imi place o chestie aici, in toata discutia asta....

Toti ziceti ca "serverul meu, serverul lu` ala"
Da` intrebarea mea este: Care din serverele respective sunt pe bune ? Adica nu hacked?

Faza cu linkurile furate...
Daca nu stiati, intr-un timp fratzia.net a avut un mic formular in care puneai titlul melodiei, linkul si numele tau.. si in cateva zile melodia era UP pe site...
Am fost pentru un timp membru fratzia.net, dar am renuntat pentru ca nu aveam timp sa caut muzica tot timpul... sa fac drumuri prin oras la nu stiu care prieteni care distribuiau muzica (Vindeau CD`uri, casete :P)...
Dupa faza cu gasitul muzicii iti mai pierzi ceva timp sa o tragi in format .mp3 cu cd rippere, recordere analogice...
Si dupa aia iti mai trebuie si un server unde sa o pui (De preferabil nu hacked), si o conexiune buna sa nu`ti pieri 12 ore pentru a uploada 30 de mp3`uri...

Multi dintre voi nu stiu cat trafic se face pe un site de gen fratzia.net intr-o singura zi (Va spun yo ca peste 2gb/zi), asa ca nu va mai plangeti ca va merge prost sau deloc.. daca vreti totul repede, duceti-va draq si cumparatzi CD`ul din piata....

Pentru cei care si-au permis sa critice aceste site-uri: RUSINE SA VA FIE
Acesti oameni se chinuie sa va faca voua pe plac, sa puna cea mai noua muzica... stau nopti nedormite pentru a creea un site cat mai simplu si util.

(Btw, faza cu acest serviciu este un privilegiu si nu un drept era la Undernet, in MOTD`ul lor =)

Ma intreb cata lume o sa zica peste cine stie cat timp, cand EROS-SORE nu va mai avea atata timp liber sa va faca voua placerile, ca "site-ul ala e de kkt"

Acum, le urez bun venit baietilor de la http://www.MandarinMusic.org (la care le-am facut reclama pe canalul meu:P), si ii felicit pe tibi, vali si q^silver (nu mai stiu cum te keama :P) de la Etech pentru designul lor...
ibm86

me again

Mesajde ibm86 » Mar Dec 24, 2002 8:05 am

Primul mesaj l`am scris dupa ce am citit doar prima pagina si a 4-a (putzin lene, asta este)...

Abea astept sa`mi sara in cap cativa oameni pentru faza cu serverele.

Un "Destept"a zis ca pe fratzia.net sunt virusi: As vrea sa vad si yo ma desteptule cand sa face virusul ala care sa fie activat cand il asculti!!! Poate virusi pentru urechi =) [Gen manele? -- Asta e, sunt anti-manele, si ii am la inima pe baietzii de la fratzia.net]

... Foarte multi criticati designul site-urilor...
Pana la urma ce e mai bine?
Sa va mearga downloadul, sa fie practic site-ul??? Sau sa aveti in fata voastra 1 milion de culori??

Adevarul e ca nici mie nu`mi prea place http://www.romuzica.com ... doua-trei frameuri aruncate in swish, niste butoane generate in cine stie ce draq, un disclamer copiat cine stie de unde... da` ideea e ca nu am sarit cu gura ca "ba ce naspa e site-ul, arata oribil" atata timp cat mi-am luat muzica de care am avut nevoie...

Yo personal nu ascult muzica romaneasca (Cu mici exceptii), ci doar muzica de club pe care o iau de pe kazaa sau de la niste prieteni de afara (Intru de obicei pe ministryofsound.ro si vad playlistul)

Multi dintre voi vorbesc despre un site comun, un fel de audiogalaxy romanesc.
Pentru asta e nevoie de timp, de programatori, de webdesigneri (Vad ca sunt destui =) de sysadmin.... si de niste servere al draq de rapide, iar asta e putzin mai greu in romania, deoarece stiti foarte bine ca nu exista zi in care sa nu ne injuram providerul...
si chiar daca ar fi un provider ideal, care sa ne asigure o viteza decenta (Cel putzin 100mbps), cine ar sponsoriza asa ceva? Sa nu uitam ca treaba asta e ilegala.

as putea zice ca "vorbaria" asta a mea e mai mult un vis, deoarece "mp3-istii" romani nu se vor intelege niciodata intre ei.

PS: Pentru nashtu: Ma streseaza ca isi da refresh site-ul tau singur :P singurul defect zic eu =)

PPS: Apropo, subiectul initial a fost Eros-Sore.org VERSUS Fratia.net .. nu`sh de ce au intrat si altzii in joc (Da` am prelua si yo ideea)
ibm86

Mesajde sexy_cen » Vin Dec 27, 2002 10:18 am

Am si yo o problema mare
Daca stie cineva un serviviu de free web hosting care sa ma lase sa-i pun pe server un fisier mai mare (mp3) oricat de mic ar fi spatiul care mi-l da sa-mi zica si mie pls.
Apropo daca rezolv problema asta in vreo 7 zile se va lansa http://www.mikhy.5u.com care deocamdata nu are decat un amarat de site flash.
THANKS
sexy_cen

Nu va mai laudati atat ... vb de webmasterii paginilor

Mesajde Flor » Vin Dec 27, 2002 3:28 pm

Fratilor ce sa va zic ma numar si eu printre cei cu site de muzica dar a fost nashpa treaba ca mi`a fugit situ si din pacate nu am avut timp sa-mi fac altu asta e oricum eu va recomand cu cea mai mare placere http://www.MandarinMusic.org ca vad ca si olix a avut probleme MandarinMusic.org este cel mai tare site de muzica din prezent asta este fratilor toate hosturile sunt legale nu ca pe fratzia sau eros-sore .. asta e vad ca se descurca baietii si le urez sa aiba parte dew cat mai multi vizitatori :)

Respect http://www.MandarinMusic.org
Flor

Mesajde Unregistered » Sâm Dec 28, 2002 7:20 pm

De kkt! Cel mai tare e EROS-SORE!!! Nici macar nu ai spam... si... printre manele gasesti si melodii k-lumea! La fratzia... nu prea gasesti romaneasca mai deloc. Numai straina... si viteza e de kkt pe conexiunea mea prin cablu! Alea straine le poti lua frumos de pe kazaa. Si gasesti si romaneasca pe kazaa. Eu de azi sunt permanent (apropape) conectat pe kazaa cu ceva muzica romaneasca!
Unregistered

E d kkt toata treaba asta

Mesajde SHUTZ » Sâm Dec 28, 2002 7:50 pm

Am shi io o intrebare: c dreaq o tot ardetzi aiurea cu forum-uri d-astea tampite :( Un eventual raspuns la intrebarea: care-i cel mai tare sit d warez romanesc nu e dupa umila mea parere foarte relevant; cel mai important lucru, zic io, e k exista...shi atat!!! Nu conteaza nici specificul sau - k e d muzica sau joace/programe PC; oricum nu am luat la cunoshtiintza nici unu' din ultima categorie p domeniu .ro sau care macar sa aibe webmasteri romani.... Aparitzia acestor situri a fost datorata exclusiv unor oameni d buna credintza (putzini la numar, d altfel) care au zis sa s puna p treaba, sa faca ceva util tuturor celor care vor o melodie, ceva, fara sa fie nevoitzi s-o caute ore intregi p net sau cu programe gen kazaa care oricum e d kkt. D c? Intreaba-ma shi o sa-tzi furnizez suficiente morive/probe in acest sens....
Iar voi, carnatzi afumatzi c suntetzi nu shtitzi altceva decat sa criticatzi munca altora. Ce ar fi sa fitzi voi aceia care pun curu' la treaba shi capu' la contributzie sa faca ceee c fac baietzii ashtia? Eu tind sa cred k atzi tacea in pula mea din gura. Bashitzilor.
Respect pt webmasterii http://www.eros-sore.org shi http://www.fratzia.net - restu' nu cunosc, nu am intrat p siturile lor shi nici nu cred c-o s-o fac vreodata......D altfel, nici nu prea ascult muzica romaneasca, cu atat mai putzin s-o downloadez.
Peace!
SHUTZ

Mesajde ballooba » Dum Dec 29, 2002 1:47 am

butzi butzi!!
ballooba
Junior Member

Mesajde DjClocky » Dum Dec 29, 2002 11:29 am

Nu vreau sa intru in "bataia" voastra care site e mai bun dar am doua lucruri de spus :
1. Sa taca din gura toti!(in Romania mai mult se discuta decat se face)
2. Sa downloaduiti si sa suportati siteurile cu muzica romaneasca boilor ca daca o sa cada si astea cate mai sunt acum o sa va vad cum dati pe irc ca vitele si stati la coada Fserve pe #muzica cate vreo 5 ore.
DjClocky

bat la cap juma de pagina

Mesajde devild » Lun Dec 30, 2002 6:07 am

pt toti astia care zic cas siturile praf, ca nu merg, ca nush ce - bah cunoastem toti problemele. da ia dute tu la unu sati hostaneasca situ, sati dea trafic si bandwidth mare (200 useri pe zi, 3 mp3 fiecare, ia oare cati mega face? plus situ pe care surfanesc, plus toate mp3urile, cat iese la plata???). dupa riaa, mp3 nici nar trebui sa existe, dapai siturile de warez. si ce daca cateodata nu merg. oamenii aia dau bani sa tina situ sus sis pierd timp sa puna toate mp3urile alea sus. fac pe gratis pt voi si platesc din buzunaru lor (care sa fim sinceri, cusut cum i, tot nu intra in el cat ai vrea sa iasa). deci cel putin nu va mai bateti gura (deshtele) ca nu merg, cas de rahat, ca nu stiu ce. ia faceti si voi un sit. cat ca va certati care sit i mai bun, bah fratzilor, lasati vrajeala. fiecare mere cum poate. astia platesc $ (da dolari) sa tina siturile asta sus. intrati si voi pe mirc, de acolo multi useri (buni la inima) isi partitioneaza hardu si pun mp3uri la distributzie. sa nu i injurati (ganditiva cum se conecteaza fiecare, si cat plateste la romtelecom ca sa le tina pe net 24/7). si daca tot aveti net punetiva si voi mp3urile la dispozitie (alo romani de peste hotare ca mine - io miam pus a meu pentium 2 la net, si am vreo 4 giga de mp3uri care le pun pe mirc, shasha nam ce face cu sistemu - am cablu, ispu meu ofera 10giga down si up pe luna, si am pus limita la viteza la 10 kbps pe transfer - las 2 transferuri deodata).voi de peste hotare, cu situatia mai buna, puteti mere la vreun goodwill sau asa ceva, luati un 486-pentium, trantiti un hard de 10 giga, sil puneti la net pe dialup cablu sau dsl (ce aveti). o linie telefon in general costa $5 in plus - va doboara? apai aci inchei. concluzie - nu va mai tot plangeti si injurati de situri - incercati voi si sa va vad. daca tot aveti cu ce, contribuiti si voi. daca nu, magazinele va asteapta sa dati bani pe cd/1 hit. alegerea este a voastra.
devild

llllllllllllllllllllllllll

Mesajde Unregistered » Mar Dec 31, 2002 7:19 pm

Ce sa spun,ce modesti mai sunteti.Cred ca intamplator ati gasit mesajul asta.De parca v-ar crede cineva.
Unregistered

Ete un lake

Mesajde SakaD » Vin Ian 03, 2003 1:18 am

Initial trimis de linku' ciordit

linkuri furate 'ai? pai pe muzica aia cati bani ai dat? nu stiu de ce va certati voi cand, de fapt, tot ce faceti este furaciune. aveti idee cat pierd trupele? si voi va acuzati de furtul unor prapadite de linkuri?:) ma kk rasul. ciocul mic ca n-are rost, sunteti penali.

Nu-i asa? Sunt convins ca ... bietele trupe fac foamea prin bucale, dorm pe la poarta studiourilor... Sunt convins ca cei care ... cica ... compun muizca romaneasca acum NU fura ... Daca ascultati mai bine muzica romaneasca, o sa aveti impresia ca ascultati numa remake-uri in varianta romaneasca. Noi suntem foame ba, si in ziua cand voi da un leu pt un album romanesc, pentru a-l pune pe net ca sa strambe din nas toti distrusii ca nu merge bine, ca nu stiu mai ce... inseamna ca am cazut in cap. Suntem constienti de ... penalicitatea :P actiunilor noastre, stai tu linistit. Eu unu am muncit nopti pentru acest site, si inca mai e de munca. Si asta din pasiune. Nu castig nimic, speram doar putina recunostinta... dar pentru unii se pare ca e scumpa de dat.
Pe scurt: a avea un site e ditai munca, mai ales pentru 1-2 persoane, hosting-ul costa, banda costa, timpul costa Eros-sore da niste bani din buzunar pt ele. Ok, cumparam dreptul de a da muzica pe site... si punem taxa... 3$/luna sa zic, e bine? ar mai conveni cuiva? Si atunci vor merge si download-uri si tot. Nu uitati in ce tara suntem pana la urma, sa fim seriosi...
Ma tot gandesc daca sa mai continui... Eu unul incep sa ma plictisesc. Oricum, in curand o sa dispara de pe site tot materialul protejat. Duceti-va pe mirc!

La multi ani!
SakaD

Catre moderatori...

Mesajde SakaD » Vin Ian 03, 2003 1:20 am

Inkideti topicu, ca deja e aberant...
SakaD

Beton

Mesajde Sore_grigore » Vin Ian 03, 2003 1:13 pm

Salut!Yo zic ca eros-sore este SUPER In primul rand imi place ideea cu mp3 cerute si imi nmai place ca are intotdeauna muzica noua.Insa sper sa se adauge cat mai des.PA!!!
Sore_grigore

AnteriorUrmătorul

Înapoi la La Start