"Impossibile visualizzare la pagina"

cat despre mandarinmusic.org ... am opera si nu imi incarca pagina

in rest ... welcome http://www.profm.biz
Initial trimis de Pustanu`
cum dreaq cautatzi mah voi muzica pe mirc?¿?¿? am incercat shi io dar n-am putut![]()
Initial trimis de EROS-SORE
Hai sa iti zic eu de ce este net superior eros-sore.org :
Motivul cel mai important de altfel :
Pe eros-sore.org nu exista linkuri furate ( melodii care se afla pe alte site-uri, copiate doar si puse in propriile pagini ), toate melodiile care se afla pe acest site sunt adaugate de noi, si se afla pe serverele noastre, pe cand cei de la fratzia.net nu fac altceva decat sa adauge linkuri de pe alte site-uri, fie ele romanesti sau straine, asta nu ar fi de condamnat daca ar cere macar consimtamantul acestor site-uri.In afara faptului cu linkurile, nu am nici-un motiv care sa ma faca sa zic ca acest site ( fratzia.net ) nu ar fi unul reusit sau ceva in acest sens.
Initial trimis de Dlaci
De acord cu toate. Eros-Sore este cel mai bun site de muzica, atat romaneasca, cat si straina. Ei sunt cei mai seriosi. Fratia functioneaza numai uneori, nu prea incarca melodii noi.
Pacat ca Audiogallaxy a dat chix, restul (Kazaa, etc.) merg prost. Ramane deci Ero-Sore. Multumim.
Initial trimis de OLiX
numai gura e de voi toti numai gura habar nu aveti ce e aia site ce e aia munca ptr tot toti sunteti niste kkti cel mai tare site mandarinmusic.org TzO ma dezgusti esti egal cu 0 vai de capu tau in rest eros mai termina odata cu serverlee alea de kkt iar fratzia vai de capu vostru deci mandarin rulz asa caintrati pe el iz the best muzica cea mai 9 numai pe acest site
Initial trimis de linku' ciordit
linkuri furate 'ai? pai pe muzica aia cati bani ai dat? nu stiu de ce va certati voi cand, de fapt, tot ce faceti este furaciune. aveti idee cat pierd trupele? si voi va acuzati de furtul unor prapadite de linkuri?:) ma kk rasul. ciocul mic ca n-are rost, sunteti penali.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator