Cum Sa Faci 100 De Milioane Intr-o Luna La Sigur

Forumul siteului www.la-start.ro

Cum Sa Faci 100 De Milioane Intr-o Luna La Sigur

Mesajde babypui » Dum Dec 22, 2002 2:35 am

Cum sa faci 100.000.000 intr-o luna CINE PRICEPE SI CREDE, FACE BANI
USOR SI REPEDE. Poti sa faci bani astfel! Credeti-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie initiala de numai 60.000 de lei. Imediat m-am gandit \\\"chestia sta trebuie sa fie vreo escrocherie\\\". Dar, curios fiind, am continuat sa citesc.Ghiciti ce s-a petrecut !!! ... Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit caprobabil se va opri urand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 370.000 de lei. La sfarsitul celei de-a doua aveam 1.090.000. In a treia saptamana stransesem 25.470.000 de lei! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 60.000 de lei si cele 6 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!).Ce trebuie sa faci!PASUL 1: Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : \\\"M-AM ADAUGAT LA LISTA TA\\\", apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bancnote de 10.000 de lei si pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 10.000 de lei. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 1)SANZIANU NICU SEVERIN, loc. Tomesti, bl. 29, sc. D, et. 2,ap. 10
jud. IASI, cod 6600 2) ENE DANIEL O.P. 1 - C.P. 529 Bucuresti, sect.1, cod 70700 3) PRAHOVEANU ERNESTA Str. IERBII nr2, bloc 158, sc. B, Apt. 72, sectorul 6 Bucuresti 4) SIMIONESCU MARIUS Str. Negoi Nr. 6 Ap.4 Timisoara Timis 5) PADUREAN ADELA O.P.1 – C.P.42 Cisnadie - cod 2437 judetul Sibiu6) MIHAI IOANA Str. Razboieni nr. 7,bloc 7,sc E,ap.20 Bacau,judetul Bacau,cod 5500 PASUL 2: Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...). Astfel numarul 6 devine liber : completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie. Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea. PASUL 4: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroupuri(sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga!GATA! Felicitari... ASTA E! Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de
secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200! Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. ;))) BAFTA!
babypui

Mesajde RooT » Dum Dec 22, 2002 7:53 am

Shtiu io o metoda mai buna .... Trimitzi NUMAI 10$ pe adresa mea .... dupa care ashteptzi ... cum metoda e secreta ... va rog pm mie la cei interesatzi de contu in care sa bage banii ... FII DESHTEPT ... ACTIONEAZA ACUM ... Asta e garantata 100% ... Da tzine secret .. nu zi la totzi ...
RooT

Mesajde omnem » Joi Dec 26, 2002 6:25 pm

situ eu una mai buna trimitzi la adresa mea 5 $ apoi mai pui 5 prieteni sa trimita 5 $ shi tu cashtigi 10 $ ce zici ?
omnem
Junior Member

Înapoi la La Start