deci eu in locul tau as ierta-o pe Y si as incerca ceva mai mult decat platonic

in locul lui W - depinde de cat de serioasa era relatia cu prietenu si cat de buna era prietenia cu Y, de asemenea e important care pe care a convins, pt ca mie imi suna ca si cum prietenu a ademenito pe Y la mare, unde era cam clar ce se va intampla. M-ai conteaza si ce concepte de viata au cei trei, sunt oameni cu relatii "deschise". Asa , la modu general, n-as ierta-o pe Y dar totusi depinde de multi factori
- aceiasi factori de mai sus sunt importanti si in aceasta decizie
ca si amic care nu e direct afectat de aceasta poveste, n-as avea nici o treaba cu problema lor, nu m-as implica deci n-ar fii cazul sa ma supar, sau sa iert pe cineva
referitor la primul post, cu accidentul de masina, eu zic ca nu e EL de viona neaparat. Sigur ca e o mare tragedie moartea fetei dar atata vreme cat nu este clar ce a provocat acel accident (adica daca a fost 100% greseala lui, sau daca oricui in acea situatie i s-ar fii intamplat asa ceva) nu m-as repezii sa-l invinovatesc pe EL. Deja omul trebuie sa traiasca cu gandul ca fata a murit langa el in acel accident, lucru cu care ei as trai foarte greu de exemplu....