De ce nu e...
56 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
bre da` ne lasi? zici ca acum ai descoperit matale roata si vrei sa ne impartasesti noua asta...
mai bine adu argumente ca sa sustina ce incerci tu sa spui aici si gata, ai terminat balciu si nu te mai ia peste picor nici pijches, nici nocturn-a....
mai bine adu argumente ca sa sustina ce incerci tu sa spui aici si gata, ai terminat balciu si nu te mai ia peste picor nici pijches, nici nocturn-a....
da. spre exemplu io nu inteleg ce vrei tu sa ne convingi...mikutzul scrie:Omul se confrunta la fiecare pas cu tot felul de chestii pe care nu le intelege
hehe. s-o crezi tu!acelasi scrie:dar totusi le accepta in viata de zi cu zi.
spune-mi si mie la ce te referi aici. cu cuvintzelele tale.Tot ce dirijeaza acest univers are la baza exitenta unei puteri divine,(spun eu) o parte dintre noi accepta acest lucru si aici ma refer la acele persoane care fac foarte putine compromisuri cu lumea iar ceilalti se plimba printe "tarabele" vietii si aleg dupa vaz, gust, miros si mai stiu eu ce alte metodeTot ce dirijeaza acest univers are la baza exitenta unei puteri divine,(spun eu) o parte dintre noi accepta acest lucru si aici ma refer la acele persoane care fac foarte putine compromisuri cu lumea iar ceilalti se plimba printe "tarabele" vietii si aleg dupa vaz, gust, miros si mai stiu eu ce alte metode
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
piskeshu:
am nimerit intre doi pocaiti si ca nu am cu cine discuta - si atunci de ce te mai obosesti? Sa nu discuti = sa insulti?
cuvinte mari de genu iubire, dragoste, universal......... dar de fapt tuate cuvintele vuastre is guale si beshite. - cuvintele nu sunt mari sau mici, depinde de tine sa le "evaluezi"; daca nu intelegi, de ce condamni? Nu ca nu m-ar plictisi si pe mine sabloanele si demonetizarea cuvintelor "mari".
Nu toti credinciosii sunt "pocaiti", nu toti "pocaitii" sunt cazuti in cap (nu apar pe nimeni, nici macar pe mine - nu-s "credincios").
mikutzul(-e) paharul e "pe jumatate ....." - in locul punctelor cateodata sta "plin", alte ori sta "gol".
am nimerit intre doi pocaiti si ca nu am cu cine discuta - si atunci de ce te mai obosesti? Sa nu discuti = sa insulti?
cuvinte mari de genu iubire, dragoste, universal......... dar de fapt tuate cuvintele vuastre is guale si beshite. - cuvintele nu sunt mari sau mici, depinde de tine sa le "evaluezi"; daca nu intelegi, de ce condamni? Nu ca nu m-ar plictisi si pe mine sabloanele si demonetizarea cuvintelor "mari".
Nu toti credinciosii sunt "pocaiti", nu toti "pocaitii" sunt cazuti in cap (nu apar pe nimeni, nici macar pe mine - nu-s "credincios").
mikutzul(-e) paharul e "pe jumatate ....." - in locul punctelor cateodata sta "plin", alte ori sta "gol".
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
mikutzul scrie:Nocturn-o, cand vezi paharul pe jumatate, de fapt ce vezi?...partea plina sau partea goala?
Amu depinde de ce bautura este in paharu respectiv!
Mi se pare mie sau ne tratezi condescendent, micutzule?
Kant Emire, tu acuma te tot iei de spusele mele in acelasi mod in care-mi bat io joc de micutzu, adica fara a aduce vreo contributie relevanta la discutia de fatza! asa ca la fel poti sa taci si tu din gura! macar io ma amuz.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Nocturn-o, cand vezi paharul pe jumatate, de fapt ce vezi?...partea plina sau partea goala?
pot sa raspund io? pot? pot? pot? pot?
deci
daca este apa...vad ce e in spatele paharului umpic bluruit
daca este bere....si paharu e halba si e a doua a treia de obicei vad o buda unde fac pisulica

daca este uischi sau orce alta tarie....vad fundu paharului ca este la gura
daca este suc....vad cat costa o bere sa nu mai beau prostiii
deci asa vad io cand e un pahar pe jumate plin sau gol
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Despre chemarea la "bunavointa"
Se pare ca nu intelegi (piskeshu): topicul indemna la bunavointa (nu e de condamnat nici maniera crestina - chiar pisaloaga - nu e agresiva). Nu "imi bat joc" - asta implica rautate. Pot sa tac, dar n-ar fi bine (poate ca doar pt tine - ar fi convenabil); nu ma "amuz" daca nu-i de amuzat (accept oricand si cu placere "intepaturile" amicale)
- kant emir
Simti-i io ca lasa-i loc de interpretari, acu' sa fie clar pentru participantii la acest thread, NU vreau sa CONVING pe NIMENI de absolut NIMIC!
Nu am facut nimic mai mult decat sa-mi expun parerea, cat despre intrebarea cu paharul pot sa spun doar atat:un om insetat va vedea partea goala iar unul indestulat va privi partea plina.Mai departe puteti sa cugetati asupra adevarului sau neadevarului afirmatiei de mai sus.
Nu am facut nimic mai mult decat sa-mi expun parerea, cat despre intrebarea cu paharul pot sa spun doar atat:un om insetat va vedea partea goala iar unul indestulat va privi partea plina.Mai departe puteti sa cugetati asupra adevarului sau neadevarului afirmatiei de mai sus.
- mikutzul
- Junior Member
om insetat va vedea partea goala iar unul indestulat va privi partea plina sau: cel insetat (da' insetat rau, nu asa) se bucura ca paharul e (macar pe jumatate) plin, pe cand cel satul : "cine si-o fi bagat botu' ? Nu pun eu gura in urma oricui !"
- kant emir
pai micutule dupa ortografia academiei romane ai "simtzi io ca lasai" dupa ortografia baicsiana ai "simti-i io ca lasa-i" adica cum scrisesi matale. te-ai prins acu?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Un om avertizat face cat doi. (Codul Civil francez)
Sandra, nu e neintelegere sa nu dispara cu buna-credinta: mai citeste o data. Chiar doream sa stiu ce crezi tu despre ce-am postat.
Asa interpretez eu prezicerea despre cele trei zile de-ntuneric si nu numai eu: vom intra, probabil, intr-o zona cosmica intens magnetica, iar pana traversam (indiferent ce va mai fi dincolo, ori daca va mai fi ceva) magnetizati cum suntem (ca marinarii de pe Philadelphia) ne vom auzi gandurile, vom vorbi ca pe forum dar mai bine, ca nu mai e net sa pice.
Pe urma, daca nimic nou nu se mai intampla, vom fi cum ne-am obisnuit deja, cerul instelat deasupra noastra si legea morala in noi, ca altceva de unde? sufletul, nu? De post-morala e vorba, in special pe net, eram on-topic.
Asa interpretez eu prezicerea despre cele trei zile de-ntuneric si nu numai eu: vom intra, probabil, intr-o zona cosmica intens magnetica, iar pana traversam (indiferent ce va mai fi dincolo, ori daca va mai fi ceva) magnetizati cum suntem (ca marinarii de pe Philadelphia) ne vom auzi gandurile, vom vorbi ca pe forum dar mai bine, ca nu mai e net sa pice.
Pe urma, daca nimic nou nu se mai intampla, vom fi cum ne-am obisnuit deja, cerul instelat deasupra noastra si legea morala in noi, ca altceva de unde? sufletul, nu? De post-morala e vorba, in special pe net, eram on-topic.
-
sol - Junior Member
Pt piskeshu
BUna, surpriza ca sa vezi cine e aici. Mai, nu e frumos sa faci misto de altii sincer. rade in tine in voie. iti bati joc de propria ta persoana. Eu am o reputatie, tu nu...mai gandeste-te...La restul toate cele bune chiar daca nu ne cunoastem..Gigi
- Gigi0517
Eu am o reputatie, tu nu
hodoronc tronc, hai jijele sus la vie sa culejem papadie
io zic sa stai linijtit pe proconsul, nu te aventura pe forumu larg fara colac de salvare
peseu: si vecinu meu de 6 are o reputatie, de om debil
-
deci astai ionuzzu meu.
de cand il astept io sa apara si in alta parte decat pe tarlaua lui. nu inteleg ce are cu chesu, dar aici e ionuzzu meu
de cand il astept io sa apara si in alta parte decat pe tarlaua lui. nu inteleg ce are cu chesu, dar aici e ionuzzu meu
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
NU vreau sa CONVING pe NIMENI de absolut NIMIC!
si atunci de ce ne chinui?!
un om insetat va vedea partea goala iar unul indestulat va privi partea plina.Mai departe puteti sa cugetati asupra adevarului sau neadevarului afirmatiei de mai sus.
deci mie mi-e deja frica de tine. stii prea multe.
am sa cuget. parol.
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
nu te aventura pe forumu larg fara colac de salvare
ei, daca ma avertiza si pe mine cineva din timp in legatura cu asta, nu mi-o mai luam atat de des de la diversi oameni rai

nu e, totusi, simtii la persoana intai sg.? as verifica, dar n-am unde
............................
- sin ella
ei, daca ma avertiza si pe mine cineva din timp in legatura cu asta, nu mi-o mai luam atat de des de la diversi oameni rai (
rautaciosi deadreptu
nu e, totusi simtii la persoana intai sg.?
uat????????
-
simtii la persoana intai sg
normal ca cu doi "ii"
ups, dap, m-am grabit furat de ortografia baicsiana

-
Gigi0517 scrie:BUna, surpriza ca sa vezi cine e aici. Mai, nu e frumos sa faci misto de altii sincer. rade in tine in voie. iti bati joc de propria ta persoana. Eu am o reputatie, tu nu...mai gandeste-te...La restul toate cele bune chiar daca nu ne cunoastem..Gigi
Imi pare rau ca ma judeti asa de dur, se pare ca lenna aia te-a influentzat negativ in privinta mea. io sper totusi sa ne imprietenim fiind din acelasi orash.
Nu-l lua in seama pe eyewitness ca n-are el reputatia ta. io am incredere ca poti sa le inchizi gura tuturor de pe forumu asta.

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned
56 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2