Eu inca mai am un an de facultate dar nu cred ca va fi atat de interesant incat sa ma faca sa imi doresc altceva fata de ce imi doresc acum..sa mai fiu o data liceana..a fost frumos

Voi.......?
roxy_rox scrie:unde a-ti vrea sa va reintoarceti?
ca a-ti gasit in textul meu ceva de genul ca imi este greu la varsta asta(aici a-ti nimerit-o..am 22)..si ca ma asasipedincolo pe mine..Poate ca ar trebui sa raspundeti cateodata la subiect ..nu sa o luati pe ocolite si sa infloriti voi cu ce a-ti vrea sa auziti..
hakalbak scrie:[..]S-o Luam Dupa Cata Gramatica Stim....[..]
memetShol scrie:rut 666...tu iejti din ciclu (din care fac si io parte)
deci in liceu e cel mai bine: is virgin, nam bani, stau cu parintii, am multiple coshuri. Chiar e cel mai bine? bag pl, impuscatima!
Angst scrie:Da, in liceu e mai bine, chiar daca nu ai bani, esti virgin si stai cu parintii. Pentru ca nu ai nici griji si inca iti poti permite sa visezi la cai verzi pe pereti (despre cati bani o sa faci, cate fete o sa freci sau ce vile si masini o sa-ti iei ). La facultate deja vezi ca nu e totul asa usor cum parea. Iar dupa facultate....
memetshot scrie:rut 666...tu iejti din ciclu (din care fac si io parte)
deci in liceu e cel mai bine?is virgin, nam bani, stau cu parintii, am multiple coshuri. Chiar e cel mai bine? bag pl, impuscatima!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator