de Zgubilici » Mie Apr 10, 2002 6:21 pm
de-a lungul perindarilor mele prin tara pe la concerte am vazut (cred ca) intreaga garderoba a dansatorului si toata lumea ramane cu gura cascata cand vede atatea nume de formatii(bune) pe ele, misterul de unde a facut rost de ele ramane inca ne-elucidat.
La Sorin am vazut tot felul de tricouri cu mesaje haioase, cel mai tare pe care l-am vazut la el a fost cel cu care a venit la concertul ala faimos de pe 20 decembrie din BackStage, scria pe el "The day when pigs fly has finally arrived".
Pupe are un stil ceva mai elegant de imbracat, desi elegant nu e cuvantul potrivit, uitati-va si voi pe poze, o sa intelegeti ce vreau sa spun.
Cu Burete parca m-am obisnuit deja sa-l vad cu blugi, cu tricourile lui speciale si cu geaca de piele a la motociclisti "Hollywood rock tour!".
De Cezar am zis.
Hai ca suna a picanterii ce am scris in mesajul asta dar ma conformez si eu topic-ului.
Se imbraca misto dar m-as duce la un concert si daca s-ar imbraca la costume cu cravata :p
Eh pana la ura, personalitatea se reflecta in stilul de imbracat ca si in piese asa ca se cam potrivesc toate intre ele.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez