BUG Mafia in manulalele alternative...

ce-a fost pe Muzici o data

BUG Mafia in manulalele alternative...

Mesajde Suryia » Mar Oct 30, 2001 1:14 pm

...sau cine ma ajuta sa ma sinucid!
Tocmai am citit de curand un post de pe forumul de la piratsklan.com si am aflat "vestea" asta...astept comentarii , mie cel putin mi se pare penibil!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Mesajde Rolf » Mar Oct 30, 2001 1:34 pm

Din cite vad, e vorba de manualul de muzica de a 7-a, unde apar alaturi de Temisan si Vama Veche. Probabil s-au gindit sa ilustreze trei stiluri de muzica actuale. Cu Vama Veche or fi vrut sa ilustreze rock-ul si au dat-o in bara, cu Temisan muzica usoara, si trebuie citat Tase "nu e decit interpret", asa ca mai potrivit era Ovidiu Komornyk, asta macar compune pt. fo jumate din dinozaurii muzicii tip TVR1 si Restaurant Ambasador. BUG or fi pusi la capitolul HH, si din motivul ca sunt cei mai cunoscuti, asa ca oricit de penibil ar fi nu aveau pe cine sa bage. Dupa mine insa trebuiau sa se abtina. Sunt curios ce se studiaza despre ei. Au bagat f'un portativ si profii ii pun pe boracii de a 7-a sa solfegieze? Cred ca ar trebui sa apara careva cu o scanare dupa manual (de ex ganja^^^, ca e moderatoare si are voie sa attach. poze), sa vedem despre ce e vorba.
Rolf
Junior Member

naspa

Mesajde satori » Mar Oct 30, 2001 1:47 pm

ma apasa anii
eu vreau sa ma intorc la scoala sa invat si eu asa... de curiozitate.
satori
Junior Member

Mesajde Vizitator » Dum Noi 04, 2001 8:36 pm

va puteti inchipui o ora de muzica...

dragi elevi, astazi la ora de muziac studiem muzica contemporana, printre care si bug mafi. ce mortzii mamii voastre mai stati mah, bagami-as????? deschideti manualul ala in poola mea!!! popescu, misca in moloz la tabla si canta. maria, nu mai asculta porcariile alea de beethoven !!! imbecilo!!!
Vizitator

Mesajde n3aGabitz » Lun Noi 05, 2001 2:53 am

ai raspuns pe inteligenta ta proprie...ce sa-ti fac frate daca atata poti! E ciudat cum "intelectuali" inteleg decat bagamiash pula din melodii...si nu isi folosesc cultura cu care se lauda sa analizeze ma ia stai asa de ce isi baga aia pula....
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Vizitator » Lun Noi 05, 2001 3:22 am

glumeam
Vizitator

Mesajde Rolf » Lun Noi 05, 2001 9:47 am

Initial trimis de original
ai raspuns pe inteligenta ta proprie...ce sa-ti fac frate daca atata poti! E ciudat cum "intelectuali" inteleg decat bagamiash pula din melodii...si nu isi folosesc cultura cu care se lauda sa analizeze ma ia stai asa de ce isi baga aia pula....

Toti (adica toate genurile de muzica) isi baga poola in una sau alta. Problema este cit de oportun o fac.
Rolf
Junior Member

Mesajde Suryia » Lun Noi 05, 2001 1:12 pm

Problema aici nu sta in bagatul poolii ci in mesaj...
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Mesajde SHM » Lun Noi 05, 2001 8:14 pm

Initial trimis de ganja^^^
Problema aici nu sta in bagatul poolii ci in mesaj...

corect
SHM
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Joi Feb 20, 2003 10:48 pm

Hai ca asta ii tare,chiar e pe bune,daca da e grav,mai ales daca te pune sa si inveti:>
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Vin Feb 21, 2003 11:43 pm

Super misto! Mi-ar fi placut sa invat la muzica despre istoria fiecarui gen de muzica de exemplu rapul, reprezentanti, etc, ar fi fost super klumea!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

ciudatzenie

Mesajde sadox » Sâm Feb 22, 2003 2:58 am

Daca tot s-au gandit danshii din cadru didactic sa bage in manualele alternative o formatzie de hh nu shtiu cum de s-au gandit sa-i bage tocmai pe baietzii de la mafia(ca doar shtim cu totzii ca saracii tzanci or sa fie cu totu debusolatzi shi o sa in jure dup'aia mai rau ca birjarii pa bulivar) shi nu alta formatzie(nu vreau sa dau nume pentru ca s-ar declansa tot felu da conflicte pa forum shi nu vreau astah) mai.....versata.Acuma ramane de vazut ce va fi.Pace!!!!

Ragai shi ma skarpin/Manank pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor.
sadox
Junior Member

Înapoi la De pe muzica