Blazzaj
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
mi se pare ciudat afluxul asta de membrii noi aparuti deodata si din senin care discuta despre exact acelasi lucru...se manifesta si aici sindromul multi-personalitatilor?
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Initial trimis de Zgubilici
mi se pare ciudat afluxul asta de membrii noi aparuti deodata si din senin care discuta despre exact acelasi lucru...se manifesta si aici sindromul multi-personalitatilor?
pai daca te astepti sa se schimbe subiectul cu fiecare nou mesaj, nu cred ca ai ce gasi aici, du-te la Gataia
cine are chef sa auda blazzaj si despre blazzaj, scrie aici
sub numele de frum scrie eddie neumann, om de baza la Blazzaj
salut forumul fanclub.com
- frum
- Junior Member
Initial trimis de frum
Exact. Ce fa fi offtopic voi sterge.
Initial trimis de frum
Salut. E fanclub. ro nu .com

"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de frum
pai daca te astepti sa se schimbe subiectul cu fiecare nou mesaj, nu cred ca ai ce gasi aici, du-te la Gataia
E cel putin dubios (asta incercam sa subliniez) ca au aparut brusc foarte multi oameni interesati de Blazzaj. Am spus si mai zic ca Blazzaj a fost o mare trupa (daca mai e..si am inteles ca e...) nu prea mai stiu nimic de activitatea ei. Stiu ca Horia Crisovan si ai sai Blues Doktors fac cantari cu Genius prin zona deWest. Habar n-am cum suna dar mi se pare bizara combinatia, chiar mi-a starnit curiozitatea alaturarea asta de nume.
Asa ca dragi domni, daca sunteti intr-adevar cine sustineti ca sunteti, hai sa nu ne corectam si sa discutam despre Blazzaj, de auzit vor multi sa auda, noutati nu prea am vazut, in afara de un site ce se zice ca va fi terminat in cateva zile http://www.blazzaj.com , asa ca va rugam sa ne mai luminati si pe noi astia ne-stiutorii
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
re zgubilici
[quote]Initial trimis de Zgubilici
[B]
E cel putin dubios (asta incercam sa subliniez) ca au aparut brusc foarte multi oameni interesati de Blazzaj
e foarte simplu,au aparut ca i-am anuntzat eu.
sub numele de florin barbu se ascunde florin barbu,FOST om de baza la blazzaj ,asa ca barfe rautacioase putetzi afla de la mine.
[B]
E cel putin dubios (asta incercam sa subliniez) ca au aparut brusc foarte multi oameni interesati de Blazzaj
e foarte simplu,au aparut ca i-am anuntzat eu.
sub numele de florin barbu se ascunde florin barbu,FOST om de baza la blazzaj ,asa ca barfe rautacioase putetzi afla de la mine.

-
Florin - Junior Member
florin barbu , IP ul tau este identic cu cel al lui korosheva care are locatia la "Londra". Asadar cel din urma e o clona de-a ta ...
Dupa cum vezi, Zgubilici are tot dreptul sa nu ia de bune spusele (identitatea ta) tale.
Dupa cum vezi, Zgubilici are tot dreptul sa nu ia de bune spusele (identitatea ta) tale.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
re aliosha
bine ca m-ai oprit inainte sa imi spun mie insumi ca sunt magnific:a ,putea fi extrem de jenant...

-
Florin - Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii