De veghe in lanul de secara
@mrHyde: bai, daca nu stii de gluma, nu cred ca are rost sa discutam, ce te zburlishi asa?
@hera. ce sa-ti raspund? la titlul cu bittman? ce? era si greu satz dai seama... ala era un mic exemplu numa, nu era de concurs, ideea era ca acolo, pe portal, ies si titlurile gresite de thread in evidentza, si de acolo mai ales se pot lua zeci de exemple, nu sa punem ochii pe cate un user si sa batemapa in piua pana la zori pe aceeasi idee....
@hera. ce sa-ti raspund? la titlul cu bittman? ce? era si greu satz dai seama... ala era un mic exemplu numa, nu era de concurs, ideea era ca acolo, pe portal, ies si titlurile gresite de thread in evidentza, si de acolo mai ales se pot lua zeci de exemple, nu sa punem ochii pe cate un user si sa batemapa in piua pana la zori pe aceeasi idee....
-
onk - Mesaje: 1841
Vad ca te suparasi ca batui apa-n piua cu Mr Hyde despre cacofonii. Las' ,ca nu strica ! Stai blanda !
Cat despre titlu, tu ai intrebat ,eu nici nu ma uit la titlurile de pe portal, eu am raspuns la intrebare , poate mai era vreo greseala pe care n-am sesizat-o eu, de-aia te-am intrebat .Scuze daca e vreo problema.
Cat despre titlu, tu ai intrebat ,eu nici nu ma uit la titlurile de pe portal, eu am raspuns la intrebare , poate mai era vreo greseala pe care n-am sesizat-o eu, de-aia te-am intrebat .Scuze daca e vreo problema.
- Hera
- Junior Member
Initial trimis de Hera
Stai blanda ,te rog . Nu am intentii rele.
daca lasi putin aerele de superioritate la o parte, sau daca macar daca te abtzii sa ma iei de sus (ceea ce e tot aia) s-ar putea sa si discutam. pana una alta nu ma cunosti, si cred ca putzina distantza n-ar strica sa pastrezi.
sau nu-tzi dai seama ca vorbesti cu un om, nu cu un caine? ma intreb eu asa...
si ca sa zic asa, CASE CLOSED, revenitzi la subiect. toti.
-
fetelor... am pierdut eu ceva? :con:
Sau trebe sa aduc namolul?
. Calm, va rog eu... si cred ca "ie" cazul sa ne intoarcem la secara...
Sau trebe sa aduc namolul?

- Sopra Tutt1
- Junior Member
onk, stiu despre ce vorbesti , dar m-ai inteles gresit . lucrurile nu sunt ce par a fi ( tocmai am citit vreo 15 pagini pe cm , nu puteam posta fara sa citesc in prealabil
) .
Daca am zis ceva ce a sunat a superioritate ,imi cer scuze.
Gata ,plec acu , am intarziat la scoala .
Scuze again daca m-ai inteles gresit , dar azi am fost cam vesela ..." what a wonderfull life" @onk

Daca am zis ceva ce a sunat a superioritate ,imi cer scuze.
Gata ,plec acu , am intarziat la scoala .
Scuze again daca m-ai inteles gresit , dar azi am fost cam vesela ..." what a wonderfull life" @onk
- Hera
- Junior Member
Initial trimis de Hera
1. onk, stiu despre ce vorbesti , dar m-ai inteles gresit .
2. nu puteam posta fara sa citesc in prealabil) .
ca sa incepem cu o nota 8imista:
1. eu nu inteleg gresit, dak vrei, reluam discutia, (vorbesc io cu modu sa ne dea voie

2. hai sa amenajam putin fraza:
a. "nu puteam posta fara a citi in prealabil" sau
b. "nu puteam sa postez fara sa citesc in prealabil" da asta suna ca dreq, sau
c. variante
asta asa ca vorbareala de salon
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Catalunezii au 7 victorii
moshule ce-ai zice de un "catalanii" ? catalunezia o fi pe la tine prin titan poate...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de Hera
.... parca as atenta la bunul demers al forumului astuia
adica forumul face un demers si unii atenteaza la bunul mers al demersului
-
DJ PROJECT e singuru care face exceptie si ar mai fii cateva.
Autor: Red Scorpion, pe Barfe Online -> Adevarul despre House.
hahahahahaha
(si-asta ca sa nu mai vorbim de "singuru" sau de "fii". Sa fie oare fii ploii?)
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Initial trimis de Jasmyna
badgirl si alex tovmai sacrifica o gaina .. :lol:
Cred ca deja ne-am obisnuit cu totii ca limba romana si bunul simt sa fie terfelite in fel si chip de persoane ca Jasmyna, si in special pe forumuri ca Animal X. Si totusi, asta mi-a sunat putin prea urat. Nu ma intrebati ce cautam pe forumul Animal X, am pus un post de protest pe "Poveste fara sfarsit cu

-
Initial trimis de Bad Girl
oare v-a veni ziua cand ma voi plictisi si eu de fanclub :con:
Oare va veni vreodata ziua cand dra. mai-sus-pomenita va invatza sa scrie corect ?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Scoala Veche -> Originalitatea
Initial trimis de Golem
Si ca incheiere un cuvint de descurajare: Biblia zice ca "nu-i nimic nou supt soare, tot ce a fost v-a mai fi" etc....![]()
Ce-a zis Mirela deasupra.
-
Initial trimis de copiutzu
Pe ce loc ajunsese-ra?
Fratilor, deschideti ochii!!!!!
i-am deschis si furam orbiti de...soare
-
Un anuntz facut de Sopra cu surle si trambitze : "Hera,moderatoare pe aberatzii "
Nu il critic pe Sopra...dar vreau sa intreb si eu ceva aici,la voi. Este corecta propozitia ? Sau trebuia sa spuna...."Hera,moderator pe aberatzii ! " ?
Dupa cum stim..unele functii precum doctor sau inginer..nu suporta femininul.
Nu se spune doamna doctora...ci doamna doctor. Nici doamna inginera....ci doamna inginer.
Onk & Co. .....cum e bine ? Moderator sau moderatoare ?
Nu il critic pe Sopra...dar vreau sa intreb si eu ceva aici,la voi. Este corecta propozitia ? Sau trebuia sa spuna...."Hera,moderator pe aberatzii ! " ?
Dupa cum stim..unele functii precum doctor sau inginer..nu suporta femininul.
Nu se spune doamna doctora...ci doamna doctor. Nici doamna inginera....ci doamna inginer.
Onk & Co. .....cum e bine ? Moderator sau moderatoare ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
moshule oi vrea matalaluta sa i-o tragi lu sopra dar o iei singurel in buzita....
"moderatoare" este folosit corect. in plus nu s-a spus hera este dna/dsoara moderatoare...
si tot spre informarea ta exista si inginerA iar femininu de la doctor este doctorITA si nu doctorA si ambele forme de feminin sunt acceptate in limba romana.
"moderatoare" este folosit corect. in plus nu s-a spus hera este dna/dsoara moderatoare...
si tot spre informarea ta exista si inginerA iar femininu de la doctor este doctorITA si nu doctorA si ambele forme de feminin sunt acceptate in limba romana.
-
Am spus inca de la inceputul postului meu , ca intreb in nestiinta de cauza. Nu vezi ca am zis : "Nu il critic pe Sopra ." ?
Cuvantul "inginera" exista doar in imaginatia ta.
Daca o femeie e sofer pe troleibuz,cum ii zici ? Soferitza ?
Dar daca o femeie e zugrav ?
Cuvantul "inginera" exista doar in imaginatia ta.
Daca o femeie e sofer pe troleibuz,cum ii zici ? Soferitza ?
Dar daca o femeie e zugrav ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
moshule io credeam ca doar te faci ca esti tampit da' constat cu stupoare ca tu chiar esti.
stii ceva ? ca sa nu fac polemici cu tine pe acest thread ia tu un dex si vezi acolo femininele de la meserii (si nu functii cum zisesi) si dupa ce te edifici postezi aici cu "sunt tampit" de 10 ori...
soferita in limba romana e f corect.
cu sopra n-o da la intors ca stim unde bati....
off topic
imi cer scuze moderatorului si se pot muta ultimele posturi pe aberatii. e mai indicat....
stii ceva ? ca sa nu fac polemici cu tine pe acest thread ia tu un dex si vezi acolo femininele de la meserii (si nu functii cum zisesi) si dupa ce te edifici postezi aici cu "sunt tampit" de 10 ori...
soferita in limba romana e f corect.
cu sopra n-o da la intors ca stim unde bati....
off topic
imi cer scuze moderatorului si se pot muta ultimele posturi pe aberatii. e mai indicat....
-
neah, aci sa ramaie
later edit:
deoarece Oribilul Mosh i-a atras atentzia lui Sopra ca nu-mi fac datoria pe literatura , ca a fost jignit si ca numai Sopra poate sa rezolve acest conflict (???) o sa fac si acest lucru:
Ochila, te avertizez sa nu te mai iei de Moshu, chiar daca discutiile purtate sunt100% ontopic si chiar daca ai rezon, pentru ca ai folosit cuvinte care pe forumul de generalitatzi confereau statutul de ban definitiv pe ip.
later edit:
deoarece Oribilul Mosh i-a atras atentzia lui Sopra ca nu-mi fac datoria pe literatura , ca a fost jignit si ca numai Sopra poate sa rezolve acest conflict (???) o sa fac si acest lucru:
Ochila, te avertizez sa nu te mai iei de Moshu, chiar daca discutiile purtate sunt100% ontopic si chiar daca ai rezon, pentru ca ai folosit cuvinte care pe forumul de generalitatzi confereau statutul de ban definitiv pe ip.
-
Initial trimis de onk
se pare ca situatia generala din romania este aplicabila si in acest forum. adevarul spus direct si onest ,in fata, deranjeaza si atrage dupa sine masuri coercitive. si uite asa asistam peste tot in jurul nostru la promovarea nonvalorilor ridicandu-se la rangul de virtute impotenta intelectuala a unora si apoi ne miram si nu intelegem de ce o ducem prost in romania. si cum in romania inca se moare cu dreptatea in brate...sunt de acord cu avertismentul mai ales ca am folosit un limbaj ieftin si fara subtilitati....
-
Initial trimis de eyewitness
moshule io credeam ca doar te faci ca esti tampit da' constat cu stupoare ca tu chiar esti.
stii ceva ? ca sa nu fac polemici cu tine pe acest thread ia tu un dex si vezi acolo femininele de la meserii (si nu functii cum zisesi) si
LOL... Nu e nici prima tampenie si probabil nici ultima pe care moshu oribil o spune pe forum.
Mai moshule, daca ar fi sa strangem perlele tale scapate de-a lungul istoriei fanclubului, cred ca ar fi un procent semnificativ din alea 5806, as of this writing. Crede-ma, sincer n-am nimic cu tine, e o constatare obiectiva, mai grav mi se pare ca te apuci sa te plangi la fratiorii mai mari, in loc sa admiti ca ai dat cu mucii in fasole, cum mi s-ar fi parut corect, caz in care probabil ca nu s-ar mai fi luat nimeni de tine. Daca tu n-ai auzit de inginera, doctorita, etc. si vorbesti din imaginatia ta e gafa ta pe care mi se parea corect sa o recunosti. Si btw, nu cred ca Ochila sa aiba ceva cu tine, e doar o anumita saturatie, dupa "ce-i aia ermita?", sau "e corect spus nu te obraznicii?" si altele in genul asta, ce sa-i faci, intelege si tu.
Cand esti prostut, mi se pare o mare diferenta intre a fi inofensiv si astfel simpatic, sau artagossi ranchiunos si, in consecinta, antipatic. Asta-i viata. You could work on that.
dupa ce te edifici postezi aici cu "sunt tampit" de 10 ori...
Cu "post aniversar 58xx" in subject, bineinteles...

subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member