Christina Aguilera DEZBRACATA (POZE REALE)
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
Christina Aguilera DEZBRACATA (POZE REALE)
Am sa pun niste poze cu Christina DEZBRACATA din revista
MAXIM SUA (Decambrie) si Rolling Stone (Octombrie)
astept COMENTARIILE VOASTRE:
MAXIM SUA (Decambrie) si Rolling Stone (Octombrie)
astept COMENTARIILE VOASTRE:
- Fişiere ataşate
-
- 003.jpg (153.74 KiB) Vizualizat de 5688 ori
-
candyman4u - Junior Member
Hmm. Pacat ca nu pozeaza mai explicit. Pai pe worldsex sunt poze cu amatoare care pozeaza mult mai incitant.
La Aquillera asta nici macar nu arata pi*da .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Va omor!!Ce?!N-are voie sa fie ''mai'' vulgara si excentrica,sau ce!????
:gay:
- X-Tina Aguilera
Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Initial trimis de X-Tina Aguilera
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Va omor!!Ce?!N-are voie sa fie ''mai'' vulgara si excentrica,sau ce!????
sau "mai" proasta si imbecila ssi sa incerce sa isi vanda muzica prin corpul ei?
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Initial trimis de zoso
sau "mai" proasta si imbecila ssi sa incerce sa isi vanda muzica prin corpul ei?
Are voce deci nu poti sa zici ca...
Dar,recunosc ca prea a luat-o-n serios cu vulgaritatea.
P.S.

Nu-ti bate joc,ca shi tu ai fost candva incepator!
- X-Tina Aguilera
Initial trimis de Oribilul Mosh
*lol*..da...nu arata...a dracu Aquillera...e ciufuta..*lol*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Ce sa fac sa intru shi io pe porcaria asta de chat de-aici...ca io-s incepatoare shi...
trebuie sa descarci yahoo messanger si sa iti faci un cont. te duci pe http://www.yahoo.com
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Initial trimis de zoso
trebuie sa descarci yahoo messanger si sa iti faci un cont. te duci pe http://www.yahoo.com
Da mi-au spus mai multi,dar...lasa ca mai bine vorbesc pe-aici cu astia(un fel de ''chat'')...da' acum vad ca aproape toti astia cu care-am mai vorbit,au plecat...
Am ramas singura acum...e asta e.
- X-Tina Aguilera
Initial trimis de vali
de ce nu apesi tu aici si te inscrii pe forumul asta si apoi putem conversa linistiti?
si la telefon, si pe chat![]()
Shti care-i chestia???!!!!Ca eu nu am adresa de e-mail shi acolo iti cere shi adresa...deci...aaa!Mi-am adus aminte!Facusem eu un fel de ''sondaj'' din asta,pe care mai mult am conversat cu oameni,decat sa-mi raspunda la diferite chestii.Daca te intereseaza intra in sondajul ala numit "Intrebari!!"Nu mai tin minte cu cate semne de intrebare era...
;v
- X-Tina Aguilera
Cred c-o sa par enervanta,dar nu crezi c-ar fi mai simplu sa intri pe ''sondajul'' ala cu ''Intrebari!!!!''(acuma shtiu.Era cu vreo 4 semne de exclamare.)Ce este scris in ''sondajul'' ala nu are legatura cu titlul''Intrebari!!!!".Am mai vorbit cu mai multi acolo,sunt scrise cateva lucruri despre mine,etc.
:kiss:
- X-Tina Aguilera
Cred c-o sa par enervanta,dar nu crezi c-ar fi mai simplu sa intri pe ''sondajul'' ala cu ''Intrebari!!!!''(acuma shtiu.Era cu vreo 4 semne de exclamare.)Ce este scris in ''sondajul'' ala nu are legatura cu titlul''Intrebari!!!!".Am mai vorbit cu mai multi acolo,sunt scrise cateva lucruri despre mine,etc.
:kiss:
......da...cred c-am fost prea enervanta...:cry:
Oricum cred ca va trebui sa plec shi eu in curand...
- X-Tina Aguilera
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii