Intrebari!!!!
Moderator: anjin-san
Initial trimis de Hera
iata dovada! iti zice ca ai eroare de la [B] admin config, deci numa el vali, adminul nu te lasa sa intrii[/B]
Ma mai speriati mult??????!!!!!!!!!!!
Va arat tot ce-mi scrie:
Warning: Too many connections in /clients/drslam/admin/config.php on line 65
Warning: MySQL Connection Failed: Too many connections in /clients/drslam/admin/config.php on line 65
Warning: MySQL: A link to the server could not be established in /clients/drslam/admin/config.php on line 65
- X-Tina Aguilera
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Warning: Too many connections in /clients/drslam/admin/config.php on line 65
Warning: MySQL Connection Failed: Too many connections in /clients/drslam/admin/config.php on line 65
Warning: MySQL: A link to the server could not be established in /clients/drslam/admin/config.php on line 65
Pai zice ca ti-a picat conexiunea de la admin. Nu e clar????? tu esti clientul si zice ca linkul nu s-a putut conecta la admin. Roaga-l sa te lase sa te conectezi,mey.
btw, iti merge bine netul? poate zi-l taie de tot :rolleyes:
- Hera
- Junior Member
OK...gata...stai X-Tina linistita..lasa-l pe Xkran sa-ti face el contul si mailul, ca se pricepe! Nu este hack3r ca Vali.
Xkran..as merge la o bere, dar i-am promis lui frate-miu ca-l duc pina la soacra-sa, sa ia niste palinca adusa din Oltenia...cica-i din aia originala
Cred ca o sa desfacem o sticla..de curiozitate :o

Xkran..as merge la o bere, dar i-am promis lui frate-miu ca-l duc pina la soacra-sa, sa ia niste palinca adusa din Oltenia...cica-i din aia originala

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Initial trimis de Nicholas_Alex
OK...gata...stai X-Tina linistita..lasa-l pe Xkran sa-ti face el contul si mailul, ca se pricepe! Nu este hack3r ca Vali.
Xkran..as merge la o bere, dar i-am promis lui frate-miu ca-l duc pina la soacra-sa, sa ia niste palinca adusa din Oltenia...cica-i din aia originalaCred ca o sa desfacem o sticla..de curiozitate :o
1....de parca ash fi disperata...
2.lasa ca shi eu cunosc mai multi cu mai multa experienta in din-astea...eu cunosc din-ashtia experti(deci,spune-i ''Thanks'' din partea mea shi roaga-l sa nu faca nimic...ca nu mai am draci...)
3.mai intri pe chat?
- X-Tina
Nu pot, ca ma bate tata.
Poate mai tirziu...

Poate mai tirziu...
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Initial trimis de X-Tina
1....de parca ash fi disperata...
2.lasa ca shi eu cunosc mai multi cu mai multa experienta in din-astea...eu cunosc din-ashtia experti(deci,spune-i ''Thanks'' din partea mea shi roaga-l sa nu faca nimic...ca nu mai am draci...)
3.mai intri pe chat?
A,shi vroiam sa te mai intreb ce-i ma porcaria aia facuta de Aliosha.''Downlodeaz-o'' shi tu shi spune-mi despre ce e vorba.
- X-Tina Aguilera
- X-Tina Aguilera
Nu...X-Tina vine de la Christina.Iar Christina vine de la Christina Aguilera.
Te-ai lamurit?!
Shi eu care credeam ca este vorba despre celebrul "X".
Deci, Christina X.
-
dEpEchEmIND - Junior Member
-

Pot sa te intreb de la ce vine denumirea de Xtina Aguilera? Ai facut combinatie intre "denumirele" Christinei? Ce tu nu ai personalitate? heh.
Mai bine facem flirt intre Xtina - Christina - Aguilera, si poate iese Britney Spears. Ar fi funny ...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Vai ce nu-mi place cand mi se confirma un defect!
Deja ma simt complexata!:cry::yD
A di os, daca zici tu!:p
Deja ma simt complexata!:cry::yD
A di os, daca zici tu!:p
-
abia astept ca, peste 5 ani sa vedem pe aici noua generatie de copii, nascuti si crescuti cu telenovele.
de aia de prin moldova, cu nume de hartisti.
"- cum te cheama fa?
- sclava isaura popescu!"
"- cum te cheama fa?
- maria alicia junanita duena alfonsita gherghe"
sa vezi atunci distractie.
"- cum te cheama fa?
"- cum te cheama fa?
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Initial trimis de vali
abia astept ca, peste 5 ani sa vedem pe aici noua generatie de copii, nascuti si crescuti cu telenovele.
"- cum te cheama fa?
"- cum te cheama fa?
Daca chiar vreti sa va bateti joc de mine,multumesc,dar mai bine ati citi inainte ce-am scris acolo...vali,cred ca ar trebui sa te uiti!!
CE-AVETI CU MINE????????????????????????Chiar m-am gandit sa-mi schimb porecla asta de doi bani!!!!!!!!!!!!!(dar nu pot ca...)
- X-Tina Aguilera
Daca chiar vreti sa va bateti joc de mine,multumesc,dar mai bine ati citi inainte ce-am scris acolo...vali,cred ca ar trebui sa te uiti!!
CE-AVETI CU MINE????????????????????????Chiar m-am gandit sa-mi schimb porecla asta de doi bani!!!!!!!!!!!!!(dar nu pot ca...)
io te iubesq :kiss:
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
Bai ia lasati fata in pace. Ce voi cand erati mici n-ati incercat sa vedeti o pagina de web cu mircul sau sa faceti un chat pe Gozilla?
Ia zi fata mamii, ce mai zicea X, e sanatos, cei mai fac parintii, cum e vremea pe la el?
Nu pe bune acuma, ati (nu a-ti) scris nu stiu cate mesaje ca sa va luati de asta mica, sunt chiar revoltat
. Nu vedeti ma ca e si ea un sufletel mic aici pe forumul vostru de metalisti, rapperi si 3sudisti?
Ia zi fata mamii, ce mai zicea X, e sanatos, cei mai fac parintii, cum e vremea pe la el?
Nu pe bune acuma, ati (nu a-ti) scris nu stiu cate mesaje ca sa va luati de asta mica, sunt chiar revoltat

- JustMe
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma