2 PAC: care-i faza?
39 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
2 PAC: care-i faza?
Am deschis threadul asta in speranta ca o sa reuseasca sa ma faca cineva sa inteleg de ce e 2pac idolul a juma' dintre raperi.
Sunt n "clasici" mai talentati ca el si care suna mai bine.
Nu inteleg pentru ce atata admiratie in cazul asta...
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
In materie de muzica a avut meritele lui.In materie de atitudine si stil de viata(si probabil ca asta atrage cel mai mult) a fost un Prost.Si-a facut dushmani cu gramada fara nici un scop clar...io unu' nu-l consider cel mai tare rapper...nici nu exista asa ceva...
- SHM
- Junior Member
mda
SHM : mi se pare absolut normal sa-ti spui parerea, faptul ca habar nu ai despre ce vb asta e altceva...fara suparare...idem si pt restul de "fani" 2pac de pe aici....ce atatea intrebari zau asa...just let it be and go on with your lives, cred aveti treburi mai importante de cat sa cautati mortu' in cur nu?
Pace
Pace
-
n3aGabitz - Junior Member
2PAC a fost si va ramane adevarat. Is f multe pe tema asta de zis (stie gabitz
). Nu are rost sa va chinuiti sa intelegeti care-i "faza", acceptati-o asa. vizitati un site 100% tupac http://www.makaveli.com/ (in caz ca nu-l stiati).

- ckride
- Junior Member
Aliosha...
...nici eu nu reusesc sa ma lamuresc...cred ca modul de viatza shi felul cum a murit sunt "de vina".
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
-
Suryia - Junior Member
Initial trimis de neamtzu
2PAC a fost si va ramane adevarat. Is f multe pe tema asta de zis (stie gabitz). Nu are rost sa va chinuiti sa intelegeti care-i "faza", acceptati-o asa. vizitati un site 100% tupac http://www.makaveli.com/ (in caz ca nu-l stiati).
Despre site:
neamtule nu am vazut de mult o poza asa comica ca aia de la link.
Makaveli thA Don, Kadafi, Napoleon, Fatal & Kastro.
ha ha
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Re: 2 PAC: care-i faza?
Initial trimis de Aliosha
Am deschis threadul asta in speranta ca o sa reuseasca sa ma faca cineva sa inteleg de ce e 2pac idolul a juma' dintre raperi.
M-am simtzit shi eu printre acei "juma' de rapperi" fani de 2Pac. Pai in primul rand pe mine m-a impresionat atitudinea lui 2pac kre intotdeauna si-a sustzinut convingerile shi nu a lasat pe nimeni sa ii stea in cale. Ca rapper mie mi-a placut albumul Thug Life in kre 2pac da lectzii de talent, k sa nu mai zic de deja celebrul Me Against The World, fost no 1 in Amerik. De asemenea melodia Hail Mary(The 7 Days Theorie) este o melodie in kre iarashi 2pac exceleaza...ar mai fi de zis, dar nu cred k e cazul, am vrut doar sa itzi dau cateva exemple. Dar in primul rand el merita admirat k omul tupac amaru shakur shi abia apoi k rapperul 2pac. May him r.i.p.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
tupac,yoooOOO
2PAC a fost shi va fi in memoria multora,cel mai bun,e adevarat,dupa spusele unora ca shia facut multi dusmani,este genul de om "pohuist" adica prea tupeist,era nepasator cu viata lui,ceea ce a dus la ce a dus...asta a fos greseala lui
- wclan
- Junior Member
Re: 2 PAC: care-i faza?
Niste argumentari complete vezi topicul "De ce a fost sau nu Tupac cel mai tare" !
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Re: Re: 2 PAC: care-i faza?
2pac a fost e si va fi nr1....pt pana cum nimeni nu a reusit sa faca un stil de muzica asemeni lui 2pac.....avea propriul stil de muzica..era unic..si in plus e idolul a mai mult de juma dintre rapperi pt majoritatea sunt fascinati de viata si moartea lui....muzica e aparte..a creat "slagare"care desi lansate inainte de 96 nu e seara sa nu auzi macar o piesa intr un club sau o discoteca...si juca si bine in filme......respekt
Tha don killuminati
Tha don killuminati
- d0peman
- Junior Member
Re: Re: 2 PAC: care-i faza?
Initial trimis de AdevaRapper
Niste argumentari complete vezi topicul "De ce a fost sau nu Tupac cel mai tare" !
Threadul asta e MULT mai vechi decat cel indicat de tine...initzial a fost pe HH dar l-am mutat eu de curand...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Re: Re: Re: 2 PAC: care-i faza?
Scuze, man, nu m-am uitat sa vad data deschiderii! Dar oricum, solutia este inca viabila!
-
shtiatzi ca TUPAC e in cartea recordurilor?a avut cel mai mare succes ca gangsta rapper
binentzeles ca nu se poate spune care este cel mai bun rapper din lume
asta din cauza stilurilor foarte diferite
insa la categoria gangsta nimeni nu poate sa il intreaca
pacat ca nu mai traiesshte
pacat shi pt biggie
shi pt eazy-e
s.a.m.d.shi intai ascultatzi catziva ani buni 2pac shi apoi venitzi cu critica(asta pt cei care habar nu au de 2 pac shi se apuca sa critice)
pace
binentzeles ca nu se poate spune care este cel mai bun rapper din lume
asta din cauza stilurilor foarte diferite
insa la categoria gangsta nimeni nu poate sa il intreaca
pacat shi pt biggie
shi pt eazy-e
s.a.m.d.shi intai ascultatzi catziva ani buni 2pac shi apoi venitzi cu critica(asta pt cei care habar nu au de 2 pac shi se apuca sa critice)
pace
-
Neddy - Junior Member
:))
Initial trimis de Neddy
pacat shi pt biggie
shi pt eazy-e
pace
Pacat si pentru Master J
Daca continuam asa, mai bine deschidem un topic "Vesnica Pomenire"

PS: Nu ma asteptam sa fie inscris 2Pac in GB!
-
Re: Re: :))
Initial trimis de d0peman
in ce a intrat pac ?
in GB=Guiness Book=Cartea Recordurilor!
Parerea mea!
-
Re: Re: Re: :))
nu a intrat mah......am cauatat pe site....si pac ne e in cartea recordurilor.......cautati si voi...
- d0peman
- Junior Member
aliosha,ma dadusi gata!care sunt aia mult mai buni,sau ma rog,mai buni?
pentru mine ramane unul din varfuri cu siguranta.vocea lui incontestabila,versurile dovedesc asta-zic eu.hai sa lasam stilul de viata sau alte chestii.
ca sunt multi in undergroundul de acolo foarte buni,poate,nu zic,nu-i stiu,dar el ramane o emblema orice ar fi.
pentru mine ramane unul din varfuri cu siguranta.vocea lui incontestabila,versurile dovedesc asta-zic eu.hai sa lasam stilul de viata sau alte chestii.
ca sunt multi in undergroundul de acolo foarte buni,poate,nu zic,nu-i stiu,dar el ramane o emblema orice ar fi.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Re: Re: Re: Re: 2 PAC: care-i faza?
cik Fani 2Pac ... Da 2Pac este in GB ... The world`s most successful
gangsta rap......pe majoritatea site-urilor scrie ...tre` doar sa citeshti
- Thug
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: 2 PAC: care-i faza?
Initial trimis de Thug
cik Fani 2Pac ... Da 2Pac este in GB ... The world`s most successful
Nu prin faptul ca stii daca 2 Pac e sau nu in GB demonstrezi ca esti fan adevarat! Si eu oricum nu sunt mare fan 2 Pac!
-
oare?
mai maietzi...ce atzi facut voi aici e un fel de Judecata de Apoi!si se pare ca apararea ishi face treaba k lumea!si mi se pare normal!cum poate cineva sa creada ca va face fatza fanilor 2Pac?inca mai visatzi copii!pt cei care cred ca au vreo sansa....mai ganditzi-va...dar bine de data asta!
- Justina
- Junior Member
2 pac lives forever
........................................................................................................
Sunt tare curios..ce muzica mai ascultzi tu fra'?ca daca nu itzi place 2pac,care o fi fost shi el cineva,atunci habar n-am ce itzi place sa ascultzi!
mai bine cum spunea shi Deceneu:"omoara-te s-ajungi shi tu la Kiki Riki Miki/sau omoara-ma s-ajung shi eu 2pac sau Biggie"....
shi inca ceva ..."nu te da geniu ne'ntzeles cand vezi ca public n'atragi"
- genETICU
- Junior Member
genETICU... mai bine nu intrebi ce muzica asculta Aliosha pentru ca, crede-ma este o muzica de calitate, foarte buna chiar.... nu cred ca asculti tu ce asculta el!
Omul nu trebuie sa fie judecat dupa muzica pe care o asculta (sau nu o asculta). Nu toata lumea este "fan" 2pac, nu toata lumea agreeaza muzica lui ca tine.. you have to learn to accept it.. exista oameni cu opinii diferite si nu poti spune ca ei nu asculta muzica buna pentru ca nu asculta ce asculti tu... its kinda logical if you think about it.
Parerea mea: 2pac se numara printre cei mai buni rapperi. Care a fost reteta succesului pentru el?? :con: A lot of things... muzica... stilul abordat s.a.m.d

Parerea mea: 2pac se numara printre cei mai buni rapperi. Care a fost reteta succesului pentru el?? :con: A lot of things... muzica... stilul abordat s.a.m.d
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Re: Re: Re: 2 PAC: care-i faza?
Initial trimis de d0peman
2pac a fost e si va fi nr1....pt pana cum nimeni nu a reusit sa faca un stil de muzica asemeni lui 2pac.....avea propriul stil de muzica..era unic
Exista rapperi care canta asemanator cu 2 Pac. Logic ca nimeni nu a reusit sa faca un stil asemanator deoarece ar avea sanse mari sa se compromita: 1.pt ca asta ar insemna sa copieze 2. pentru ca desi ar iesi ceva ok, materialul va fi supus mereu comparatiei cu piesele lu' 2 Pac si tot rau se sfarseste !
-
39 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2