SIMPLU : Dans , look sau muzica ?

Forumul asociat fanclubului Simplu

SIMPLU : Dans , look sau muzica ?

Mesajde UnCopilutz » Dum Dec 29, 2002 7:59 pm

Vreau sa stiu care considerati voi ca este pe primul loc la b-boy-ii astia 6 :)
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde usualflow » Lun Dec 30, 2002 1:48 pm

Da, la inceput a fost dansul pe primul loc..............apoi muzica si a ramas si in prezent.... Si se pune si f mult accent pe look...tzoale noi de firma, ecko, addidas si phat farm mai ales... e cam greu....nu sunt nici Akcent ca sa zici ca look-ul e pe primul loc, dar.......stiu eu.......sa zicem muzica.....DEOCAMDATA.
usualflow
Junior Member

Ca bine zici tu...

Mesajde UnCopilutz » Lun Dec 30, 2002 10:41 pm

Si eu zic la fel ... dar incepe sa se termine si cu dansul , sau mi se pare mie ... Eu chiar nu i-as vedea pe baieti stand in picioare si cantand ca si niste akcenti....sau stiu eu...dand din cap ca niste andre.
Lookul..lor chiar merge. Haine de afara...bun asa!
Muzica...da...mai nou da ,dar de ce si ei cu MMMMMMMMMMMMOGA? :(
UnCopilutz
Junior Member

da

Mesajde intoxic8 » Vin Ian 03, 2003 3:08 am

pentru inceput: UnCopilutz ai o bere de la mine cand treci prin Iasi si ma anunti si pe mine.

ar trebui sa fie dansul. ei s-au lansat ca o trupa de b-boy dar au terminat ca o truma de nu stiu ce. de la 'Oare stii', adica de la venirea lui Smiley s-au cam schimbat lucrurile in formatie, lucru care intr-un fel m-a dezamagit. Cum in Romania se produce numai muzica proasta (in general, aici nu-i exclud pe cei de la Simplu) ei au vandut mai intai imagine,dans. din pacate progresul dorit, s-a transformat in regres avand in vedere ca muzica produsa de M&M (n.r. Marius Moga) nu e cine stie ce.
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde usualflow » Vin Ian 03, 2003 3:15 am

lol......M&M.....imi place asta!......da, imi pare rau ca sunt de acord cu Copilutzu'.....cat despre bere, stai linistit mai ca ii dau eu inaintea ta...ca daca vine la Iasi la mine vine..... :) Happy, Mihai?
usualflow
Junior Member

De ce zici asta???

Mesajde intoxic8 » Vin Ian 03, 2003 3:50 am

ma refer la afirmatia: daca vine in iasi la mine vine. Esti cumva din iasi???

btw: sorry sly pt off-topic dar mi-e cam lene cu PM!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Ehei...

Mesajde UnCopilutz » Vin Ian 03, 2003 7:27 pm

Flory : felicitarile mele ca m-ai descoperit. Nu era atat de greu,oricum. Si multam ca ma primesti la Iasi. Apropo,as veni pe acolo :P
Intoxic8 : Multam de bericica . Da , domnisoara este din Iasi si merci de bere si tie . Deci , pana la urma oi bea 2 ? Bine asa .
Stiti ce zic eu ? B-boy , b-boy , dar succesul le-a cam stat in urma atunci . Credeti-ma ca nu prea multa lume auzea de SIMPLU , faima lor nu trecea de Arges prea tare daca ramaneau tot b-boy. Uitati-va in jur . Unde mai vedeti vreo trupa de breakdance care sa apara pe toate posturile TV ?!?
Da,v-am mai spus si o mai zic : eu cred ca o sa mor in ziua in care o sa vad ca SIMPLU s-a transformat intr-un AKCENT de rahat :sincroane dupa sincroane , fara nici un airtrak .
Daca nu era Moga nu era succesul . Asa ... va place , nu va place ... SIMPLU sunt cunoscuti . Inghit in sec si apas pe : Trimite mesajul .
UnCopilutz
Junior Member

parerea mea!

Mesajde intoxic8 » Vin Ian 03, 2003 10:29 pm

cred ca nu mai au mult si vor deveni un fel de Akent (sau cum se mai scrie ca asti sunt atat de 'coo' incat nici nu stiu cum li se scrie numele). nu mai au mult sa ii ajunga din urma! sincroane peste sicroane sunt (in ultimele 2-3 clipuri nu tin minte decat pe francezu si pe omu' negru sa fi facut ceva mai mult decat sincroanele si cateva freez-uri) si imaginea incepe sa prinda contur de cand cu colaborarea cu M&M.

daca ar fi stiut sa isi puna la punct un spectacol, daca ar fi stiut cum sa se bage in fata ar fi reusit si fara sa zboare spre cer.

btw: M din simplu vine de la munca nu? ei bine cu mult mai multe M (trupa s-ar intitula probabil simmmmmmmplu - cred ca ajung) ar fi reusit si fara marius moga.
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

...

Mesajde UnCopilutz » Sâm Ian 04, 2003 2:22 pm

Mai, ce ar fi reusit fara M&M ? aaa...
Da, din trupa de break ... a ajuns Sincronistica .
Tineti-o tot asa copii!
Ce sa facem noi ?
Sa ne uitam la primele clipuri ( vezi "Provocarea" sau "Hei,ho") si sa ne scurgem lacrimile in batista pentru cei care au fost ... breakdanceri!
UnCopilutz
Junior Member

sau am putea sa nu le mai dam atentie!

Mesajde intoxic8 » Sâm Ian 04, 2003 10:42 pm

asta ar fi o solutie!
1. nu cred ca suntem singurii care avem parerea asta
2. ei traiesc de pe urma noastra
3. stiu ca nu o sa fie nimeni de acord cu mine, dar am spus ce am avut de spus!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Nu,intoxic8...

Mesajde UnCopilutz » Dum Ian 05, 2003 7:01 pm

Solutia ta e prea drastica . Din senin sa-i lasam pe bietii baieti sa cante si sa se sincronizeze singurei pe cate o scena...e prea crunt.Zic eu . Parerea mea e ca singura problema de la care s-a si ajuns aici , adica sa nu se mai prea danseze break,sunt banii ... si Moga asta!
Dar poate daca nu era Moga era altu`...Costi Costita de exemplu.Oare se injoseau baietii pana la el?
UnCopilutz
Junior Member

Înapoi la Simplu