Hi-q-uii au fost invitati.....

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Hi-q-uii au fost invitati.....

Mesajde forever_clo » Joi Ian 09, 2003 11:06 pm

..........azi 9.01.2003 la "Alo Florin" de pe Tele 7 ABC, si au cantat Prea departe, Rock'n roll si Dor de tine, Dor de noi......
A fost frumos, mi-a placut......ca de obicei au facut atmosfera super si totul a iesit bine......IMI APRE BINE PTR VOI
Va pup pe toti si astept si eu un RASPUNS DE LA VOI plzzzzzz
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
forever_clo
Junior Member

Prima emisiune din 2003

Mesajde Florin Hi-Q » Joi Ian 09, 2003 11:39 pm

A fost super! Emisiunea lui Florin Calinescu a fost prima emisiune la care am aparut in acest an, si s-a simtit:-) A fost super! Cred ca ne era dor unii de altii, si ne-am dat drumul la bancuri si misto-uri in culise! Tzipam si urlam, si spuneam poante, si Mitza sarea in sus si-n jos, si Dana facea misto de tot ce era acolo... atata sper, sa nu se fi suparat lumea de pe acolo... cred ca am exagerat! Dar aveam atata energie...

Sa va uitati la emisiunea "Cutia muzicala" de la tele7ABC de sambata seara... acolo am dat un "interviu" mai lung, sa vedeti ce neseriosi am fost...:-) Ne-am distrat de minune, si faptul ca ne filmau si ne tot intrebau kestii nu ne-a impiedicat sa ne facem de cap... abia astept sa vad daca au pastrat totul sau au taiat... cred ca nici nu ne pot da pe post! Am fost de neoprit!!!! :p

Voi? Ce mai faceti?:-)

V-a fost dor de noi?:confused:
Florin Hi-Q
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Ian 10, 2003 12:56 am

hm...sa ma gandesc...DA!!! :kiss: mie una mi-a fost ft dor de voi, si te asigur ca sambata ma uit pe tele7:D

chiar atat de obraznici ati fost :hehe:?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Vin Ian 10, 2003 2:25 pm

Si mie mi-a fost dor de voi.Osa ma uit si eu sambata.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

sal!

Mesajde artemis » Vin Ian 10, 2003 11:44 pm

o sa ma uit shi io sambata! si ma bucur ca ai revenit!
da ne-a fostr dor de tine!
:wazzup:
artemis
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Sâm Ian 11, 2003 3:08 am

Am vazut si eu emisiunea lui Calinescu cu pricina :) !
Mi-a palcut super mult ! Chiar imi era dor de Hi-q ! De intreaga trupa ! :hehe: Au fost nishte frumosi (ca de obicei) si m-am incantat !La "Dor de tine,dor de noi" m-au luat nishte fiori ..abia mai ma puteam stapanii ....

Felicitari Hi-q !

p.s. O data cu aparitia la acesta emisiune cred ca ati linishtit si lumea in privintza zvonurilor nefondate in legatura cu despartirea Hi-Q ! Foarte bine !
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Ufff

Mesajde AnDrEi » Dum Ian 12, 2003 9:45 am

I HATE ME :( nu am vazut emisiunea.. shit shit dar las` .. next time.. oricum .. Florine normal ca ne`a fost dor de voi ... ce crede`ti ca in noul an vetzi scapa de noi ? ;D
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Dum Ian 12, 2003 11:44 am

Heheheh si mie mi-a fost dor de Hi-Q !!!!!!! si au avut o intrare super la Alo, Florin....
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Înapoi la Hi-Q