C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
neata fruntashi in productie
bah vali s-au sters posturi de pe cm sau lipsa elanului ma facu sa trag aceasta jignitoare concluzie?
onku imi vazu elanu prin turcia mama lui de derbedeu se duse la produs....
bah vali s-au sters posturi de pe cm sau lipsa elanului ma facu sa trag aceasta jignitoare concluzie?
onku imi vazu elanu prin turcia mama lui de derbedeu se duse la produs....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
cand a auzit elanu meu ca alu aiu e in turcia la produs, s-a sinucis definitiv si irevocabil, ca-l iubea la disperare fara limite la nesfarsit carevasazica el nu iera elan ierea o biata magaritza da se calificase la locu de munca si gasise un ielan mi chior asha carevasazica sa nu-si deie seama, da de unde, iel se duse la produs, magaritza muri prin deces si io, ca sa zic asa, imi bag picioarele....
-
onk - Mesaje: 1841
Initial trimis de eyewitness
nu mah. sau ai ajuns si tu ca moshu si sly care isi numara posturile in fiecare seara inainte sa ude patul?
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Initial trimis de vali
nu mah. sau ai ajuns si tu ca moshu si sly care isi numara posturile in fiecare seara inainte sa ude patul?
nu mah vali din punctu meu de vedere poti sa dai turentelu la "0" ,ca tot intrebai in stanga si-n dreapta la ce bun njpe mii de posturi ,daca iei frun premiu , o masina,casa,ceva si mi s-a spus ca-i la shto. asa ca taie ,rupe,sterge. ah si inca ceva io fac la olita nu in pat...

-
Initial trimis de eyewitness
io fac la olita nu in pat...![]()
ce olita? de ceramica sau de plastic?
cat rezista, la 2-3 udari?
e de pe vremea lu ceausescu?
e chinezeasca?
e luata pe sub mana?
mai are si alte intrebuintari?

some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Initial trimis de vali
1/ ce olita? de ceramica sau de plastic?
2/ cat rezista, la 2-3 udari?
3/ e de pe vremea lu ceausescu?
4/ e chinezeasca?
5/ e luata pe sub mana?
6/ mai are si alte intrebuintari?![]()
1/ fonta
2/ 8-9 dupa beri, 6-7 dupa tequila cu apa plata
3/ da, made in IMGB
4/ autohtona
5/ obor
6/ ceaun pt cartofi prajiti in timpu zilei

-
mneatza
lumeeee, fu eri dimineatza o coada la intrarea la mine in garaj, ceva de groaza, ielani cat vedeai cu oichii, care cu furci, care cu topoare, care cu bate, care cu ce avea mai contondent p-acasa, venira cu mic cu mare sa-l salveze pa al sechestratu, ca cica a dat pemeie la totzi ielanii shi l-au localizat.
eh, shi dupa ce s-a regasitera shi imbratzishatera, o pusera de-o betzie de dragul revederii, shi-o tzinura intr-o petrecere pana spre ziua.
ashea ca fui atata de ocupata eri ca nici nu putui sa va impartashesc shi voo din noutatzile valtorii evenimentelor.
gasishi breh caietu ala, sau nu? au inca mai speri ca infia-te-ash dezinteresat, de geaba shi pentru farmecul individual?!
eh, shi dupa ce s-a regasitera shi imbratzishatera, o pusera de-o betzie de dragul revederii, shi-o tzinura intr-o petrecere pana spre ziua.
ashea ca fui atata de ocupata eri ca nici nu putui sa va impartashesc shi voo din noutatzile valtorii evenimentelor.
Initial trimis de vali
anguse, deci ma infiezi pana la urma?
gasishi breh caietu ala, sau nu? au inca mai speri ca infia-te-ash dezinteresat, de geaba shi pentru farmecul individual?!
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Initial trimis de onk
pai ma vali, daca vrai sa te-nfieze baga si tu la inaintare o poza mai de protocol, un bebe mai gingash, ca stii ca ma'am lasca e sensibela la semnaturi si avatare
breh vali, pai cu semnatura asta noo te prezentezi, de trebe sa-mi lipesc un post-it pa ecran casa n-o vaz in deplinatatea dansei?! fabrica-tzi shi tu una mai cu floricele, pace in lume shi porumbei...de avatar nutz mai zic, ca de cand te-am laudat pentru avataru lu aiu, parca numai in ciuda imi faci shi-tzi pui totzi uratzii.
Initial trimis de onk
poate venitzi la pomana lu magaritza mea care, nefiind bizon, si-a bagat, hodoronk-tronk picioarele....da elanu lu aiu era? sau a plecat pe bune in turcia, macar sa stiu daca proasta aia a murit degeaba au ba....
breh, alu aiu iera cheor pa dreapta sau pa stanga? ca acu loai cheile dela garaj sa ma duc sa-i controlez p-aia, ca doarme ca lemnele. ie unu care seamana, da eri 'cea ca-i frasu geaman, shi recunoscu chiar ca are cazier, l-a mai prins ashtia odata intr-un container, impreuna cu totzi ielanii lu cm, atunci cand auziseshi tu ceva la shtiri. vroia sa plece fara vize clandestini la canada, ca cica le-a promis un ielan canadian ca ii pune acolo sa traga la sanie pa verzishori...
iote ce facui, compactai doo mesaje intr-unul, casa tziu pa loc contoru, ca cica ie de bon ton sa ai posturi putzine...
- angus
- Junior Member
1482
Sa traitizi, sa infloritzi, ca merii, ca perii, in mijlocul verii!
vali, si io-m' numar posturile, da' asta nu cred ca poate duce la o comparatie intre mine si susnumitii.
ma', mi-am luat elanu' cu mine in Bucuresti si l-am plimbat pe la Sala Floreasca. am vorbit cu nenea Gatu si am ramas surprins sa constat ca elanu' l-a placut pe fostul mare jucator. am senzatia ca sentimentul este reciporc, sa inca nu stiu sigur. o sa ma informez si va aduc la cunostinta ce si cum.
vali, si io-m' numar posturile, da' asta nu cred ca poate duce la o comparatie intre mine si susnumitii.

ma', mi-am luat elanu' cu mine in Bucuresti si l-am plimbat pe la Sala Floreasca. am vorbit cu nenea Gatu si am ramas surprins sa constat ca elanu' l-a placut pe fostul mare jucator. am senzatia ca sentimentul este reciporc, sa inca nu stiu sigur. o sa ma informez si va aduc la cunostinta ce si cum.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
mah da drag imi ie sa va citesc io posturile de ma rad pe mine si culmea ca si ielanii in spatele meu mustashesc de mi se umple ventricolele si auricolele de bucurie ...si astia cu boturile ma impung pe la spate...tot de bucurie...ti-e mai mare dragu sa muncesti...zau ashe.
-
Initial trimis de onk
ca umbla zvonu prin targ ca tu l-ai vandut pa fromosu' ala la turcaletz'....![]()
"foaie verde loboda, gura lumii sloboda"
cum putusi tu a crede ca frumusetea aia de ezemplar sa-l vand io asa pe 30 de arjinti otomanilor? doamne fereste.. io care l-am strans la pieptu-mi si ii dadui sa suga, il pieptanai ,il imbracai, cornitele ii lustruii ,de iera mandria targului, ptiu sa nu-l deochi, sa-l vaz io acu umbland cu sarsanale prin laleli ? mi se sfasaie sufletelu numa cand ma gandesc...
-
acu' ce-i al lui e-al lui, nu poci sa nu recunosc, ca frumos si elegant si mandru si orgolios ca un ofitzer era.... ca uite asa cadeau elancitzele pe strada in fatza lui cand trecea prin orash. offf ca taaaare si-a mai batut joc de bietu animalu mieu din neamul magarilor de australia.....offff, ca o fi fo' ia saraca da era din os de viteji, ca s-a batutara pe acropole stramosii ei si pa popocatepetl si pa vezuviu si in alte locuri de a ajuns ia saraca sa deie impuls de munca la hodoronci-tronci...offff
-
...offf, ca mare-i jalea pa cm cu defuncta, suflet sensibil care in loc sa sa duca ea la "din dragoste" sa-shi verse oful shi sa-shi aduca ielanul inapoi (sau la "surprize, surprize", ca una din doo i-l aducea viu shi nevatamat de dupa poarta galactica), a preferat ea dragutza sa-shi tae venele instantaneu, imediat shi pa loc la aflarea veshtii prin shoc...offfff, ca nu mai pot casa sicriu caci mi sa impaienjeneshte oichii da lacrime sincere
- angus
- Junior Member
da de unde stii tu draga ca nu s-a dus la iemisiunilii alea? a? auz ma'am , auz la ea cu sfaturilii iei, ba sa stii dragutza ca ia sarca s-a dus, da i-a zis aia ca nu ie emisiuni de-adevaratelea si ca daca scoate banu gros i-aduce si pe fat fromos, da sa nu-i puie pa iei la treaba ca scade audientzilii daca ie povestea asa simpla... si ia de unde ddraga bani, de unde, ca muncea voluntara saraca ca mare suflet avea, nimica nu cerea... offf offf si mi-a zis mie cineva ca saraca nu s-a sinucis ci a plecat intr-o lume mai buna, si am aflat ca ielanii disparuti s-a luat dupe fratilii lor cerbu de aur si s-a pititara... uite, cam ashe:
- Fişiere ataşate
-
- deerhunter.jpg (16.54 KiB) Vizualizat de 2738 ori
-
tocmai ce facui un sondaj de opinie printre surplusul meu de ielance din garaj, care sa duce da suflet la onk sa incerce timid a-i ostoi indurerarea, shi s-o inlocuiasca pa cea de neinlocuit. ar fi cateva variante, da' cica doar dupe ce dai cotoiul ala birmanezu, caci le ie frica de dansul, sunt shi iele patzite saracele, ca lumea ie rea shi plina oichi da grozavii ce nu s-a mai auzit.
- angus
- Junior Member
io chiar nu mai jtiu ce ma mai fac cu ai mei. i-o boceala si-o jale p-aci ,ragete si urlete de durere, cumparai un bacs de klinexe , dadui comanda de coroane, anunt in rl ,ca de la rasu de mai inainte se dadura toti in plansete de se sfasie inimioara cand ii vezi jelind dupa elanita magarita mutanta a lu onkoasa ca li-e iera draga c-o vazura la teveu la animal planet si se-ndragostira toti de ia. sa-mi zici cand ie inmormantarea sa le zic si lor....
-
offff offff ca nu mai vaz de atatea lí£crí£mi...offfff auz tu aiule....offff... inainte de muri mititica imi lasa o amintire draga, o hartiutza pastrata ani de-a randu care o avea ia de la alanu tau focos... care e dansator la pireu dupe ultimile stiri... care elan uite tu cum de te shpiona iel si te dete in gat cum de stiai tu cate e gradilii la bangoc.......
- Fişiere ataşate
-
- weather.jpg (26.39 KiB) Vizualizat de 2732 ori
-
auzi tu onkoaso, cresti,cresti si nuj ce cresti in casa. nu numa ca pleca in lume cu chipendeilii sa-si arate pectoralii si bicepsii prin nujce bomba insalubra din pireu da uite ca aflai ca ma si spiona si mai mult ca nu va spusei de jena pan-acu ,da imi mardi si carticica visa de ma ingloda in datorii ca trebe acu sa-mi vand toata turma sa ma refac si-o sa ma ia gaia fara elani in casa.
-
ufff ca najpa mai ie in tara asta. intrebai io la aia cu injineria jenetica cum poti sa faci din cotoi birmanez ielan si mi-au spus ca aidoma cum poti sa faci din cacat bici. cica ar fi posibil numa ielanita da intaiu si intaiu cica trebe castrat birmanezu ca alfel ar putea iesi urs koala...dracu sa-i pieptene de injineri jenetishieni...
-
si pe deasupra, ceea ce nu ti-a zis ei injinerii, daca intervine factoru ics din mutant ti se face din bietu cotoi ditai shoaricilii de tre sa-l hranesti cu cherestele si api de unde cherestea, ca daca nu ie bani ca nu se mai munceshte ca finca elanii a disparut de pe piatza, si asa apare dilema: domle, ai sa dam la elani si elane sa vizioneze filme cu prostii ca poate se indreapta lucrurile in tzara asta da atata munca si voioshie
a, si o problema... cu ce ii hranim? ca ce era de mancat... mincara altzii tot...
a, si o problema... cu ce ii hranim? ca ce era de mancat... mincara altzii tot...
-
undeva ie ceva gresit. astia zicea ,ca deh ii intrebai, ca daca intervine factoru x ar putea iesi transsexelan adicatelea arata ca o elanita suava,gingasa,fierbinte da ie defapt un elanash cu coada-n fata. adicatelea e mai complicat nuj cum sa esplic io mai bine sa nu rosheasca nasha da ma-ntelegeti ce vrui io sa spui...
-
io tot nu-nteleg. ori imi scapa mie ceva ori ceva imi scapa mie...pai nasha n-are si ea un scaun, o masa ,ceva sa urce sa dezradacineze becele alea ? ce-i trebe macho-elanu turmei? ce il calareste pe saracu animal s-ajunga la bece?
ca si baicsu zise acu fro 3 zile ca se duce-nghencea si dus fu. intra doar in pauza de masa si dupa tot in ghencea se duse ca acu intelesei si io de ce ne-o trasera vichingii la folbal , ca-si pashte baicsu elanii pe ghencea si stricara aia gazonu de le intrara la ai nostri crampoanele-n gazon pan la genunchi...
ca si baicsu zise acu fro 3 zile ca se duce-nghencea si dus fu. intra doar in pauza de masa si dupa tot in ghencea se duse ca acu intelesei si io de ce ne-o trasera vichingii la folbal , ca-si pashte baicsu elanii pe ghencea si stricara aia gazonu de le intrara la ai nostri crampoanele-n gazon pan la genunchi...
-
va vaad, va vaaad!
bai, am io o mesutza, da de geaba, caci ma plictisii da cand stau pa ia, da' nu ie niminea prinprejur sa vie s-o roteasca, shi-atunci cum vreai sa dezshurupez becele, ma lashi? aicea ie cevau' detzi scapa tzie, aiule, da ie adanc...
shi apropo de rosheatza, imi amintii da poiezia aia detzi scapa tzie mai acu' freo luna, cand munceam io pa branci, da' nu putui s-o citesc cap-coada ca ma rushinai rau.:no:
bai, am io o mesutza, da de geaba, caci ma plictisii da cand stau pa ia, da' nu ie niminea prinprejur sa vie s-o roteasca, shi-atunci cum vreai sa dezshurupez becele, ma lashi? aicea ie cevau' detzi scapa tzie, aiule, da ie adanc...
shi apropo de rosheatza, imi amintii da poiezia aia detzi scapa tzie mai acu' freo luna, cand munceam io pa branci, da' nu putui s-o citesc cap-coada ca ma rushinai rau.:no:
- angus
- Junior Member