Vh2...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Draga » Joi Feb 06, 2003 4:16 pm

Nici eu nu ma prea omor dupa stilul lor, dar oricum e ceva diferit si bravo lor ca au renascut - nu-mi venea sa cred ca ala e Cotabitza, oricum nu-l credeam in stare sa mai iasa la rampa cu ceva - nu ca mi-ar fi placut vreodata de el, ba chiar dimpotriva, dar io cred ca instinctul de supravietuire trebuie aplaudat :)
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde B_zkita » Sâm Feb 08, 2003 6:44 am

Initial trimis de Ines
VH2 o sa fie invitati duminica 2 februarie la emisiunea "Taverna" de la TV Romania 1, incepe la 23:00 si se canta live!!! Ar fi interesant de urmarit si comentat.

A trecut, n-am vazut...poate ne povesteshti tu cate ceva...
B_zkita
Junior Member

Mesajde Ines » Dum Feb 09, 2003 6:18 pm

Na beleaua ca nici eu n-am putut sa ma uit la toata emisiunea, am vazut doar inceputul (adik primele doua piese interpretate de VH2- Phil Collins "I Can't Stop Loving You" si "Trece vremea"). Insa am inteles ca in emisiune a fost invitat si un taraf de lautari care a cantat "Trece vremea" si dupa ce au terminat textul original au bagat vorbe de la ei... ma oftic de mor ca n-am prins faza asta, cica toata lumea era pe sub mese de ras!
Asta mi-a adus aminte de o chestie similara - mergeam spre mare si am oprit la popasul Privighetorilor (sau asa ceva :con: ) de langa Slobozia. Acolo era o trupa (de carciuma, evident) care canta de mama focului "Undeva departe" a lui Holograf. Se spune ca o piesa e hit in toata puterea cuvantului daca o canta pana si lautarii la carciuma... :)
Ines
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii